tirsdag, juni 02, 2009

Arbeidsledig... ikke meg nei!

Ja, dette er jo meg, og jeg har blitt fullstendig gal;) I lunsjen i dag gikk jeg innom Narvesen og kjøpte mitt aller første strikke-blad. Nei, det er ikke derfor jeg har blitt gal... Jeg ble jo så super inspirert atte!!! "The Knitter" het bladet og nå skjønner dere, her skal det strikkes! Nå har jeg stått på hodet i min reste-kasse i flere timer og funnet dette:For dere skjønner... Jeg så bilde av denne jakken:
Og denne var bare absolutt MEG! Man kunne ikke kjøpe mønster, man kunne kjøpe jakka...

Men jeg må bare strikke noe likt. Så her er det fram med flettemønstre og kalkulator... Det var det maskeantallet da, ja som skal passe til både flettene og meg...
Jeg legger fra meg Monogrammene mine, brikkene mine og alt det andre jeg egentlig holder på med og begynner allerede i kveld! Skjønner dere: jeg er jo ikke riktig klok;) Hos meg kommer det nå til å bli en stor kasse med uferdige arbeider...
Å en laaaang natt;) hehe
Kos dere, nå som vi venter på en ny helg;)
Å hos meg skal vi til helgen samles vi bloggere i Tromsø, jeg gleder meg!19 kommentarer:

Ine sa...

Så gøy da!! Har du et prosjekt å susle med:p Det blir nok bra resultat skal du se.. Så får vi håpe godværet kommer snart!
Ha en fin kveld!

Hege sa...

Så morsomt- du er veeldig lik meg!!
Jeg har omtrent ti prosjekter parallelt...
Det "koker" i toppen og da begynner jeg på alt for mye:-)
Men jakken er kjempelekker!!
Klem Hege.

Hulda sa...

Den strikkajakken var nydelig. Du er jo så flink med pinnene så dette kommer du godt fra, tenker jeg. :) Lykke til, iallefall!

Tiril sa...

Jakken var kjempelekker, å kjenner jeg deg rett,er det ikke lenge før du har jakka på deg....
Etter en deilig pinsehelg er der til å fryse seg ihjel idag, vi ha vært i Stavanger å tatt ut julekolleksjonen til lexington, å det passet bra på en så kald dag som i dag.
Kolleksjonen var lekker som vanlig, deilige tepper i flis og alpakkaull, sistnevnte hadde trengts idag.
Her er det Sandnesuke fra i morgen, mye av handelen flyttes ut på gata, så her trenger vi varmere vær.
Ha ett kjekt bloggtreff til helgen.
Klem fra Tiril.

Hespe sa...

Hei Chatrine!
Ja, jommen vet ikke du å finne deg arbeid. Jakken er nydelig, og din vil komme til å bli like så... :o)

Lenge siden sist nå, håper det står bra til der oppe i nord. Her i Oslo tusler livet videre. Har nok å henge fingrene i, og dagene blir stort sett for korte. I morgen drar jeg til London på jobbseminar. Gleder meg til 2 dager med faglig opplegg, og helgen til fri disp. Da planlegger jeg shopping, med blant annet marked i Notting Hill. Håper bare jeg klarer å strekke tiden, slik at jeg når over.... :o) Ellers nærmer det seg også første del av sommerferien. Skal ha to uker fra ca 20., så er ikke lenge igjen..

Da må du driftige kvinne ha det riktig så godt - gleder meg masse til å se jakka di ferdig :o)

Superduper god uke videre!

Klem fra Hildegunn

Benedicte sa...

Helluuuu:)) No har det seg slik at tur nr. 2 til Oslo er avlyst, så jeg er friii til bloggetreff!

Skal jeg ta med noe?? Er en racer på foccacia..;)

Lykke til med jakken! Har du den på dæ på lørdag?? Hehe;))

Benedicte sa...

Jeg vet hvor du bor:)) Har sett meg ut huset ditt, på vei mot mamma!
Jeg kommer med foccacia klokka 6 på lørdag:))
Gleder meg!

Moski sa...

Hei.
Ja, har man en kreativ hobby blir man ikke arbeidsledig så fort.Og så mye fint du har laget!!Kjempemoro å se i bloggen din. Veldig inspirerende.
Du vet det kanskje, men det ligger gratis strikkeoppskrifter på dropsdesign.no.
God arbeidslyst!

Strikkelines sa...

Du e akkurat som mamman min..hun lager mønstre, å teller til og fra, slik at det passa...skjønner ikke hvordan dere klarer det..den jakken var helt sikkert deg, for fin, ja det va den

Aina sa...

Velkommen i de gales strikkeklubb....;-D

Ikke noe å skjemmes over!
Men du er jammen ikke skvetten med det nye prosjektet ditt. Er ikke noe kløpper på å lage mønster selv..... HATER når ting jeg strikker ikke passer og må rekke opp. Kan ikke utsette meg selv for det! Men lykke til!!!

God fornøyelse på bloggtreffet!

Jeg skal en tur til Tromsø neste uke! Gleder meg....

-aina wie-

Tovepia sa...

Jakka så kjempelekker ut! Men du er flink og tålmodig som kaster deg på den uten mønster. Gleder meg til den blir ferdig...for den blir vel det?:O) En strikkers hverdag dette;)

Ida sa...

Hei Chatrine.
Lenge siden sist nå....
Har hatt en liten bloggpause, jeg. ;)

Du koser deg, både ute og inne, ser jeg.
Du kan dette med å nyte, og å lage det vakkert rundt deg du! :))))
Lykke til med komponeringen og tellingen.
Kos deg med alle dine prosjekter og ha fine dager fremover.
God klem fra meg.

Anne-Berit sa...

Den jakken kommer til å bli kjempefin,ingen tvil om at du kommer til å få til den også,mønster eller ikke.Blir vel ikke lenge til vi får se den ferdig,kjenner jeg deg rett.(ikke noe press her nei,hehe).
Ha en super dag der nord!!!

Marihøna sa...

Den jakka var bare SÅ fin!!! Og jeg er helt sikker på at du klarer å strikke den uten mønster. Ferdig til helgen tenker jeg ;)

♥bagatellar♥ sa...

Du er berre ein reser, synes det er utrule kva du får gjort:-) Kva i all verden skalgs vitaminar går du på hihi.. ikkje same som meg i alle fall *kremt*

sologbolig sa...

Ja, får man ein ide så må den jo settes ut i livet med ein gang, slik er iallfall eg. Jakka var kjempefin og du får det heilt sikkert til. Eg strikker ofte etter bare bilder, det viktigste er jo at du veit kor stor/liten du skal ha jakka !! Lykke til ! Og ha ein fin dag. Har noen strikkeprosjekt på gang eg også.

Randi sa...

Men den jakken va jo bare så fiiin! Og lykke til med tellinga og maskeantallet! :) Håper dere får det koselig i helga ifbm bloggtreffet, fint at noen tar initiativ til sånt! Du e et skikkelig stå på menneske :)

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Lykke til, for den jakken var knallfin...

Ha en super dag og helg...

MeyBiMe sa...

GAL????
STRIKKING?????
Nei,...hadde bare jeg også vært strikke-gal :-)
Men jeg er ikke flink med strikking....men får stadig høre fra mine barn at jeg er GAL :-S
Hjelp :-)