tirsdag, mai 26, 2009

Kontordame... jeg???

Kontordag hjemme:)
Dagen startet tidlig med en stor kopp kaffe, hekling og litt godt lesestoff (slik som det bør være på ett kontor;) Enda en stol på mitt "kontor" er ferdig brodert. Denne gang en Krone til min gjest.
Jeg er jo ikke akkurat kontordame til vanlig, så interessen er deretter... Det er utrulig lett å spore av... Spesielt når man har pc og nett forran seg;) Jeg begynner "avsporingen" allerede før kl 09.00 Dette lover ikke bra for den haugen med papierer som skal gjennomgåes. Pytt sann, jeg har jo hele dagen, ikke sant? hehe
feks... sitter jeg å tenker at jeg skulle hatt liknende blomsterkasser som disse:


Med slike blomster oppi (henge pelargonium), og etterhvert om jeg steller de pent så skal sjansen være stor for at jeg ville klart å få de like fine som dette hos meg også:)


Jeg må ha 4 stykker, for de skal henge på hvert av vinduene på den hvite muren. Det tror jeg kunne blitt knallfint, og litt kontrast for det ellers så kantede huset mitt.
Jeg har forresten også en assistent"kontoret" i dag. Hun heter Chablis;)
Njææ... Interessen virker ikke stor hos henne heller...Så da får vi rett å slett se hva dagen bringer, god samvittighet for alt papirarbeid som er gjort, eller dårlig samvittighet men med 4 flotte balkongkasser;)
Ha en strålende dag!


18 kommentarer:

Brit sa...

Dette kan bli en interessant dag!
Med deg og assistenten, kontorarbeid, blomsterkasser,kaffekopp, lesestoff, PC, håndarbeid og you name it....Men sikkert et hyggelig avbrekk......
Man får ta litt om litt, tenker jeg, når jeg har kjedelig arbeid foran meg. Som f.eks. stryking av klær. Ingenting er mer kjedelig i mine øyne, det verste som finnes av husarbeid. Men det MÅ gjøres av og til, det også. Men jeg lar haugen med klær bli anselig før jeg gjør noe med den......
Du må ha lykke til med kontorarbeidet! LITT får du sikkert gjort i alle fall. Ha en fin dag!:-)

Tovepia sa...

Skikkelig en drømmearbeidsdag! jeg står på farta for å dra til min, så kos deg med hjemmekontor og assistent;)

ida sa...

Du får vekke assistenten, å la ho gjøre arbeidet mens du shopper blomster ;p
æ mener ka har man ellers assistenter for ?;D
ikke si til chablis at det hva min ide;) haha

Solfrid sa...

Høres ut som om det blir en produktiv dag ;-) Koz dæ

¤

Hege sa...

En herlig dag på "hjemmekontoret", du får be "sekretæren" om hjelp da vet du:-)
Ha en produktiv dag ,klem Hege.

Anonym sa...

duh!! Du har oxo en "'sjæf'" som må vær på jobbet...å ho har oxo internætt!! å føll me på 'kontordagen'...;p
jobbe jobbe jobbe!! Å drekk kaffe førr mæ å!! :) :)

Rådyrveien sa...

Hihi!
Jeg ER "kontordame", og må nok innrømme at jeg noen ganger har det LITT på samme måten. Akkurat nå f.eks. har jeg jo akkurat lest bloggen din i stedet for å jobbe. Haha! Mangler bare strikketøy og "assistent" så er det bra likt!
Ha en flott KONTORdag!

HildeS. sa...

Hei hei.
Kjenner igjen dette ja...
Eg har pc på arbeidsrommet på butikken, og det er veeeeldig lett å kikke innom både det eine og det andre viss arbeidslysta ikkje er på topp.
Men skitt au, ingen som bestemme kva eg skal gjere, så det så,hehe.
Kos deg med "kontordagen" din du:)
Smil H

Helen sa...

Høres ut som en utmerket kontordag :)
(jeg har byttet blogg siden sist)

BeBe`s blogg sa...

Jeg må si meg enig med de andre, dette høres ut som en fin kontordag for både deg og assistenten! Selv har jeg vært hos kiropraktoren og fått skjenn fordi jeg ikke holder meg mer i ro, og strikking/hekling er strengt forbudt. Dermed er det lite å blogge om for tida. Kos dere!:)

Miss.T sa...

Hehe : ) herlig innlegg.. her vokser også stablene med papirer mens jeg tenker på hjem og hageliv : )

God dag videre !!

jordbærpiken sa...

Så fine stolene dine har blitt! Ha en god kontordag. :)

Therese sa...

Tja, slike kontordager kan bli så som så .... ;o)

Flotte balkongkasser!!! Ikke er det så vanskelig å få slike blomster til å trives heller. Tidligere en gang da jeg bodde leilighet, hadde jeg slike i balkongkassene mine. Og de bugnet (til tross for ikke alt for godt stell...).

Ha en god (kontor) dag!!

Black Feathers sa...

Åh, nå drømte jeg meg helt bort i bloggen din. Holdt på å glemme en liten kommentar til deg ;)

Kontor dag hjemme er deilig, hadde selv hjemme kontor ;)

Nydelig soveromm du har forresten ;) Mange flotte detaljer.

Stilig med de broderte stolene det må jeg bare si ;)

Ha en flott dag du ;)

Christinas låvebutikk sa...

Heia Chatrine!
Ser ut til å kose deg du! Og Chablis da! Herlig vovse!
Håper du har det bra der oppe!!
Ønsker deg en fin uke med mye SOL!!!
Klem fra Christina;0)

Anonym sa...

KJære Chatrine!
Jeg hilser og sier at jeg er "en ordentlig" kontordame... men jeg har ikke lyst til å være det mer...
hmf...
jeg er i den store tenkeboksen om dagen hva gjelder jobb og alt mulig.
rart med det...
klem fra Mette

M by M sa...

Ser ut til en meget koselig dag på kontoret dette!
Hvor gammel er Chablis?

pepperkverna sa...

Fantastiske stolbroderier! Med hjemmkontor kjenner jeg godt den følelsen av å bli trukket til alt annet.....Som til din flotte blogg! Hege