søndag, mai 03, 2009

Dilla;)

Det blir dårlig med bilder fra hagen min enn så lenge. Her er det ikke mye som blomstrer eller ser grønt ut for den saks skyld. Men jeg har vært ute å sett ørsmå nye skudd på mine rosebusker. Så langt har alle de 5 rosebuskene jeg plantet i fjor overlevd vinteren. Bildet over er min New Dawn som blomstret så vakkert sist høst. Nå setter jeg min lit til at den blir en knallvarm sommer i nord så de kan blomstre vakkert igjen:)
På en ellers regntung søndag broderer jeg videre. Nå er jeg snart ferdig med min C stol nr 2.
(vi er nemlig 2 C`er her i huset, 3 med Chablis men hun pleier ikke å sitte ved bordet;)
(bare når hun tigger etter mat...;)
Nå gjenstår det en I-stol og en N-stol.Og selvfølgelig har jeg ikke begynt på de 2 som skal ha kroner. Lurer på om jeg får til å sy noe som likner på denne kronen?Nå er dere vel rimelig lei av å se mine monogram... men skjønner dere: Når jeg får dilla på noe, ja så får jeg dilla;) (så får vi se hvor lenge det varer...)
Så er det snart klart for en ny uke, og jeg som har jobbet denne helgen (den ene dagen vi hadde sommer... typisk!) kunne godt tenke meg noen dager fri nå. Men neida, på`n igjen i morra.
Da er det rett å slett bare å nyte søndagen!


P.S Angående BLOGGETREFF kommer jeg tilbake til det om ikke så altfor lenge:)

20 kommentarer:

Lille meg sa...

Å nei, jeg blir iallfall ikke lei av å se monogramene dine! De er så nydelige! Du er flink!
Så flott at alle rosebuskene har overlevd vinteren! Jeg er spent hver vår om mine har klart seg. I år trodde jeg at en måtte rives opp og kastes, men heldigvis fikk jeg se nye sprett på den også! Det var hyggelig....
Ha en herlig søndag!:)
Her er det en sur og kald vind i dag.......

Livs Lyst sa...

Så flink du er som syr slike monogrammer!! Hva slags "oppskrift" har du på dem?

Hilsen L-jo som syns du er flink!!!
;O)

Gry Hege sa...

Blir lei???? Nei det blir jeg aldri. Finner masse inspirasjon i det du lager og viser fram :)
Fortsett bare med det du :)

Blir liksom litt fortvila over at det ikke kan være mer enn en dag med sol og varme før det blir surt og grått igjen. Vi blir jo bare lurt :(

Har bare en dag med jobb denne uka. Har avspasering mandag og tirsdag siden Kevin har fri fra skolen, så er det jobb onsdag og på torsdag og fredag skal jeg på kurs i Tromsø. Barnehagekonferanse heter det visst så fint :)
Og ikke minst.....vi får ligge på hotell....deilig :)

Ha en fin søndag Chatrine :)

Klem....

BeBe`s blogg sa...

Det blir så flott så, bare fortsett og vis oss hva du lager - vi blir ikke lei!

Tovepia sa...

Vi blir ikke lei, og du får helt sikkert til å sy en slik krone! Det må vi også få se;) Ha en flott søndagskveld!

Britt Eva sa...

Hei og takk for hilsen. Det er jo veldig tidlig til her og være også - men en blir jo fristet når selv plenen så smått begynner å bli grønn. Veldig fine de stoltrekkene dine. Du er dyktig :)
God armbeids uke - om 14 dager er det en ny langhelg.
Ha en fortsatt fin søndagskveld.

madam mim sa...

Blir så imponert over de som har evnen og ikke minst TÅLMODIGHETEN til å brodere monogram! Jeg bøyer meg i støvet. Ja, har fått med meg at det skal være bloggtreff i Tromsø, sikker på at dere vil ha med dere en sånn fersking som meg, da? :-)

A-mora sa...

Jeg blir iallefall ikke lei av monogramene dine:) Synes de er kjempefin og du er kjempeflink som kan sy noe så fint:))

Her er kofferten ferdig pakket, gleder meg til sol og bading.

Ha ei fin uke:))
Håper dere får vår og varme snart:))
Klem

My little footprints sa...

Hei Cathrine og god kveld i stua ;) Disse monogrammene ble jo kjempefine! det er virkelig ikke lett å sy disse for frihånd! Har forsøkt noen ganger, men det er neimen ikke lett så jeg har egentlig holdt meg til korssting ;) Det får jeg iallefall til ;) Stolene blir jo knallfine og for en super ide!! Jeg har en kollega som malte navnene på stolryggen, var veldig fint det også, men jeg går heller for din metode!
Ønsker deg noen fine vårdager fremover, de kommer nok ;) Jeg skal faktisk nordover og til Tromsø den 19 mai, da blir jeg helt til 31 mai! Jeg skal ikke bli i Tromsø by da, men skal litt på utsiden. Tenkte bare å fortelle deg at jeg tar med meg våren oppover da hihi ;)
En forstatt god søndagskveld til deg og Chablis;)
Klemmer fr Beth

fru rosa sa...

For en nydelig rose! Jeg har nettopp kjøpt New Dawn selv, som står ute og venter på å bli plantet. Gleder meg til å se den blomstre! :)

liven sa...

Absolutt ikke lei monogrammene dine.....de er så fine:o)
flink er du!!
Og blomstringen din kan jeg vente på....husker jo hvor fint det var hos deg i fjor:o)
om den kom sent så kom den:o)

Ha en fin kveld Chatrine:o)

Christinas låvebutikk sa...

Heia Chatrine!
Lenge siden...
Så fin headingen din er!!
Masse fint å vise her du!!
Koselig å "se" til deg igjen!!
Ha ei nydelig uke!!
Klem

Strikkelines sa...

lei? nånei du....trives her, å du lager såååå mye fint....

Marie sa...

Nydeleg monogram :)
Kven kan bli lei av slike fine bilde :)

home 4us sa...

nei finnes ikke lei:)
det blir så vakkert.
ja, du kan tro jeg koser meg med liteban for tiden:)

Black Feathers sa...

Heisann. Hm, ja du sier noe. Om å bruke bloggen til EDS informasjon. Viste innlegget til lederen vår for å forsikre meg om at innlegget var greit og han syntes det var flott. Litt gratis reklame som han sa ;)

Syntes de stolene dine ble kjempeflotte med monogram på. Broderer du de for hånd??
Ha en fin dag ;)

Adriana sa...

Thanks for caring dad amiga.Com sure the sky is comforted our hearts.
Big kiss,
Adriana.

Ine sa...

Jeg gleder meg masse til å se når I'en blir ferdig.. Da har jeg endelig min egen og bar min sin stol hehe :p
Ha en flott uke:p

Nygammalt sa...

Ååååh vad du är duktig på att sy och piffa. Gilla din header till din blogg också.

Vädret här är inte speciellt bra, håller tummarna att vi får bra väder snart igen. Så snart blommar det grannt hos dig =)

Kram.

Anne-Berit sa...

Er ikke lei av monogrammene dine jeg,det blir kjempeflott.Stolene blir veldig personlige og fine,men gu for en jobb du har hatt og har til du blir ferdig.
Takk for koselige kommentarer,alltid koselig å få.
Ha en fin tirsdag.Klem fra meg!