lørdag, mai 09, 2009

Chatrine stenger sola ute... å blogger hvitt:)

Nå er det fantastisk sol i Tromsø, å det er jo deilig! Men når jeg skal blogge litt, så må jeg desverre stenge sola ute, skal jeg i det hele tatt kunne se på pc-skjermen. I kveld er det ned med lift gardiner, blogging og Gullruten på tv:)
På mitt øverste bilde i dag ser dere min blogge/håndarbeids-plass. Videre skal jeg blogge om noe jeg sjeldent gjør, nemlig gangen! Det er det rommet i huset jeg er aller minst stolt av. Å grunnen til det er at det ikke er verken malt, fuger mellom flisene eller foringer i dørene... ehh... men det kommer:)
Aller først skal vi titte som snarest innom stua, for jeg har endelig fått hengt opp min skjønne lampe fra House Doctor. Er den ikke fin?
Fra stua mot gangen har jeg mine vakre dobble franske dører. Å vil dere vite hvem som har montert de opp? Jo det er meg og min sønn på 11år! Jepp, vi er meget stolte, både jeg og Christian!


Utsikten far min sofa er de franske dørene, min kunst-samling og helt til høyre kan man skimte snurten av peisen.


Forresten så samler jeg på kunst, men ikke hvilken som helst kunst. Kunsten min må ha tilknytting til noe... Disse to skattene er en diger Kobra fra vår tur til Mallorca (den kom i hus etter min første kjærlighets-ferie sammen med kjæresten og barna, den kostet kun 8 kg overvekt hos SAS, men værdt hver en krone!)
Jeg har riktig nok bodd på flere kontinenter, men denne dama kommer fra min første Chartertur til Kreta. Hun er lagd av en lokal kunstner der nede, er hun ikke flott? Ho kostet ikke overvekt, bare kun et flysete;) ehh... Ja for ikke å knuses! Hun er helt sikkert en gudinne, tror dere ikke?


Nå har ikonene for første gang fått egne hyller, som vel fortjent etter mye flytting hit å dit.
Så kommer vi til temaet for innlegget: Gangen...
Foreløpig er den hvit, men den skal få en fin tapet eller bli malt i en eller annen lys brun/grå variant. Her kommer man inn til oss, og der er mange dører. Et par boder, et bad, en trapp og selvfølgelig via de franske dørene kommer man inn til stua.


Jeg har vist dere før, men viser dere det igjen;) Speilet var en gang gull, men nå er det hvitt og slitt... Har veldig lyst å male snirklene på ramma i høyglans hvitt. Ja, jeg tror det blir glans etterhvert, hva syns dere?


Et lite slitt hjerte for å letter finne veien til do;)


Siden jeg blogger hvitt i kveld, så får jeg samtidig vise dere hva jeg har på i dag. Mitt siste funn! Skjønn sjorte i hvitt fra CubusSå er vi tilbake igjen på kjøkkenet og der står en knippe hvite blomster , lyser opp og formelig lyser sommer:)
Ønsker dere en flott kveld!
... og så tilbake til Gullruten på tv:)

P.S Har dere ikke fått med dere mitt siste teppe? Ta en titt på innlegget under!

17 kommentarer:

moni sa...

Forstår ikke hvorfor du ikke er stolt av gangen, jeg synes den ser kjempefin ut! Ønsker deg en nydelig lørdagskveld:) klem monica

Britt Eva sa...

For et herlig innlegg med mange fine bilder med historie til.. Flink du. Her har det vært sol, regn og HAGGEL idag. Selvfølgelig når jeg og en venninne var ute på trimtur. Da ble det mer jobbing enn vi hadde tenkt, men godt var det lell. Ha ein fin helg.

Perlehvit sa...

Kjempefine bilder!! Liftgardinene dine er så fine! Ønsker meg noe lignende selv:)

Teppet i innlegget under ble jo knallbra da! Det har du all grunn til å være stolt av ja:D

Klem

Anne-Berit sa...

Du har et fantastidk fint hjem,og gangen kunne ikke jeg se noen feil på.Flott kunst på veggen har du også,fine minner fra turene dine.
Ha en fin helg videre.Klem fra meg!

Hulda sa...

Mye fint i hvitt her hos deg i dag. Jeg likte så godt det bølgeteppet ditt, så fine farger. :)

Måtte smile da jeg leste om lille Chablis, der har du synderen i egen "person". ;)

sologbolig sa...

Her var det mye flott. Sååå flott kunst du har på veggen, likte speielt godt gudinna. De franske dørene dine er herlige og egsyns nå gangen din ser fin ut eg, men det er jo alltid gøy med forandring. Ha ein fin søndag.

Livs Lyst sa...

Mange fine biler, Cathrine!!
Og FLINK er bare forbokstaven nå som dere har satt opp dørene selv!!
(Vittig med det der "om man vil får man det til"-greiene altså!)

Fiiint ble det og dere kan være stolte ja.

Ha en fin dag også.
Hilsen L-jo

Silver Sparkels sa...

Hei. Hvor har du kjøpt de blomsterlysene osm henger på speilet!?;) Kjempefine:)

Ine sa...

Jeg forstår deg godt anngående gangen... Bloggerne har ikke sett hvordan flisene og sånt er... Men jeg har.. MEN DET KOMMER SEG.. Hehe.. Ha en fin kveld

liven sa...

Hei Chatrine:o)
Så fint i gangen din med mange vakre detaljer!!Helt nydelig:o)

Her har ikke vært noe sommervarme siste uken....skikkelig surt og kaldt!!
men noen solgløtt innimellom og da løper jeg ut og tar bilder!!
Nå skal det visst bli fint i uken som kommer:o)
Ja jeg kan jo finne et mønster jeg liker og bare bruke en farge!!
Var lekkert med off white da:o)
Nå må jeg visst ta en liten pause i strikkingen...grrrr
er så stiv i nakken at jeg nesten ikke klarer å snu på hodet!!
Noe så irriterende....det er jo så gøy å strikke!! men sitter nok litt anspent...jeg er jo dypt konsentrert!!

Ha en fin kveld og så får vi håpe på vårlig vær i Tromsø:o)
Tenker på deg når jeg ser værmeldinger derfra!!!

Tiril sa...

Lyst å lekkert Chatrine,flott kunst, men slanger "hæler" jeg ikke!!!Døren var rålekker, å imponerene av en liten guttepjokk.
Her er og surt å kaldt, han har barka bed og skråninger i dag,Jeg skulle plante litt i krukker å kasser, men det var så kaldt og utrivelig at jeg sluttet det av,
Håper på bedre tempraturer til uken, og ikke minst en fin 17mai, men syns alltid vi har det kaldt den dagen.
Ha en fin ny uke,
Håper værgudene er med deg nå snart,
Klem TIRIL.

Berit T sa...

Rett og slett lekkert hos deg!

Og for en dyktig 11 åring, skal han bli snekker???
Men han har vel en god laæremester i sim mor, for hun kan det meste.

Flott kunst du har, spesiell, og når en har gjort så mye for å få den hjem da blir den ekstra verdifull.

Ha en flott ny uke.
Her går de i husmaling for fullt.

Black Feathers sa...

Stilig kunst du har tatt med deg fra det store utland. Synes gangen din var fin jeg, men har vi ikke alle noen steder som ikke er helt på stell? ;)
Takk for kommentaren på broderingen, har tenkt å prøve meg for hånd da jeg synes det er så flott. Du lager jo så masse lekkert . Ha en flott dag der oppe i Nord ;)

My little footprints sa...

Hei Cathrine!
Først må jeg starte på innlegget under her! Kjenner jeg blir helt varm i kinnene av begeistring over de flotte pleddene du har laget! Noe så nydelig*STORT UTROPSTEGN* Jeg har bare sååååå lyst til å kunne lage det samme.. Dessverre har jeg bare måtte innsett at når det kommer til garn, så er jeg visst svært klønete! Det er en blogger her inne som sendte meg to laaaaaange mail om hvordan jeg skulle hekle bestemors-ruter, hun forklarte så godt hun kunne i detalj, tror du det gikk opp for meg da? nei.... hm.. helt håpløs.. Jeg lærer meg det vel ikke før jeg har en som sitter ved min side og forklarer meg N...ø...y...e! Tror ikke det hadde holdt å sette av et par timer, måtte nok ha satt av et par dager.. haha.. Bølgeteppet var fantastisk!

Vel, så du har blogget litt hvitt ;) Mye vakkert i hvitt hos deg Cathrine, mange vakre bilder! Synes speilet ditt er veldig fint som det er, men selv har jeg faktisk to speil i høyglans hvitt, nei faktisk 3 ;) Så jeg liker det veldig godt også ;)
Ønsker deg en fin mandagskveld!
Klemmer til deg

Marie sa...

Så fint du har det!
Flott kunst du har kjøpt på tur!

Nyt våren :)

Anonym sa...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

Anonym sa...

[B]NZBsRus.com[/B]
Skip Idle Downloads With NZB Downloads You Can Rapidly Search High Quality Movies, PC Games, MP3s, Software and Download Them at Blazing Speeds

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]NZB Search[/B][/URL]