tirsdag, mars 17, 2009

Vakkert nytt:)

Snø, slaps og atter snø... Nå blir det mye vær-prat på meg, men jeg liker ikke store våte snø-dotter midt i ansiktet uansett hvor jeg snur meg utendørs. Chatrine venter på at solen skal komme tilbake!
Over til noe hyggeligere:
Sol&Bolig har sendt meg denne vakre gaven. Tusen Takk! Dette er vakkert å lyser opp enhver gråværs-dag:)


Vakker knagg, som skal få en fin plass å henge etterhvert.Heklede blonder, noe jeg bare elsker:)
Søt eske med drops som jeg gjerne deler med dere, værsågod!

Det er bare så koselig når det kommer annet i posten enn regninger og reklame. Og jeg har en liten "høne å plukke" med meg selv, for jeg har nemlig en gave å sende avgårde selv. Noe jeg skulle gjort for lengst. "Høna" skal bli plukket fort nå!
Mens vi venter på solen, håper vi at skattemyndighetene er snille med oss i disse dager og ikke gir oss restskatt. Heller penger på konto, så vi kan shoppe masse godt å fylle eggene med til Påske:) For nå er det snart Påske, og jeg gleder meg! Det blir mange dager med strikke-tøyet det gitt;)
Ha en fin kveld folkens!
-Chatrine

15 kommentarer:

Tovepia sa...

Så nydelig gave du har fått! Hyggelig med slike overraskelser i posten;) Ha en fin kveld!

Britt Eva sa...

Hei i snøslapset. Du har utrolig mange fine strikke og hekleprosjekter. Ser et hvit sjal med bånd lenger ned i bloggen din med lekre bånd og knapper. En ide jeg ikke har sett andre steder - ikke i strikkebutikken heller. Har du funnet mønster selv eller er det fra en oppskrift? : >
Ha en fin kveld videre.

liven sa...

Kjempefin gave du fikk Chatrine!!
Var jo så heldig å få gave fra henne jeg også:o)
uff...nei restskatt vil vi ikke ha.....!!!!

ha en fin kveld:o)

Anita sa...

Så fin gave, koselig dropsboks! Du kan ta en tur innom hos meg, så skal du få se hvor mye snø vi har i hagen, her på sommerøya:} Går det bra med storejenta di?? Sikkert godt for henne å væer ferdig operert! Kos deg!

Maria sa...

Masse flott! bl.a den vakre hekleblonden. Jeg elsker sånt jeg og vettu :)
Klem

Emmas Verden sa...

så nydelige blonder..heldige deg som fikk så fin gave i posten :)
X-fingrene for skatteoppgjøret.. ;)
Klem Anne..

Fru Lunas Drømmefabrikk sa...

Vi får håpe det blir likar i mårra... Ja, jeg er også lei av det været vi har hatt de siste dagene!!! Så mye fint du fikk i pakken!
Klem Linda

Min Verden Hanne sa...

Vakkert - vakkert! Nei, vi er nok enige om de der snødottene. I år har det vært for mange. I disse dager opplever vi snøskred fra taket. Gode gud - gi oss nordboere noe sol.....

Ine sa...

Jeg gleder meg til påsken jeg også! Om du får skaffet biletter så kommer jeg vel oppover igjen.. Blir koslig å komme hjem igjen.. Gleder meg masse =) Er bare et par uker til nå :D:D

Anne-Berit sa...

Så mye fint det var i pakken din,nydelig blonde,og jeg tar gjerne et drops jeg.Er gørrlei vinter og snø jeg også,nå vil vi ha vår,men her snør det litt i dag,huff...

Lena sa...

Jeg sender noen vårlige og deilige solstråler oppover til deg herfra, jeg! For her nede skinner endelig solen! Denne dama her er også mektig lei av snø og alt som følger med - nå vil vi ha VÅR!!!
Få fine ting du hadde fått - falt for de deilige fargene på dropsene jeg. Håper de smaker like godt som de ser ut...
Ha en flott ettermiddag!

essemia sa...

Så mycket fint du fått. Visst är det trevligt med en gåva ibland.
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie

BeBe`s blogg sa...

Koselig å få overraskelse i posten, og særlig på en ruskevær-dag! Vi ble jo så godt vant med det langvarige godværet, så dette snøværet kunne vi godt vært foruten! Snødekte veier og høge snøskavla - nei, huff og huff! Ha ei fortsatt fin uke, til tross - og snart er det helg igjen!

Annettenett sa...

Hei Chatrine, lenge siden sist, men nå tar jeg meg en liten runde i Blogglandia og besøker deg:) Kjempefin reportasje i Nordlys, så gøy!!!

MeyBiMe sa...

Flotte gaver du har fått!!!!
Krysser litt armer og tær og fingre for at vi skal få noen flotte dager...uker...ja ..masse flott vær i tiden som kommer :-)