torsdag, februar 12, 2009

DKNY

Jeg har fått en utfordring av Cathrine Nå skal jeg vise mine favoritt-vesker. Hærlig utfordring dette også. (Hadde jo en kjøkken utfordring for litt siden)
Når jeg tenker etter, så er det ikke akkurat vesker jeg har... Noen som kjenner seg igjen?;)
Jeg har fått mange vesker, jeg har ikke minst laget mange, både sydd, strikket og tovet vesker. I dag har jeg 3 stykker å vise. Jeg velger disse 3 fordi det er akkurat disse jeg bruker aller mest, og da kvalifiserer de vel til favoritter?
Alle kommer fra DKNY (Donna Karan New York)
Den første er den jeg bruker hver eneste dag (rart den ikke er mer slitt enn som så...) til og fra på jobb, på shopping og ellers overalt egentlig. Den er stor og rommer det meste! Som feks: når jeg har vært å shoppet "green gate" og ikke "noen"... les: Nicolay ikke skal se at jeg har vært å shoppet nå igjen;) hehe
Så da stapper jeg bare veska full, så "merker" ingen noen ting...
Store vesker er et MUST, jenter!! :)

Den neste veska ut er en liten mini DKNY
Den bruker jeg når jeg skal ut å ta en Cosmopolitan på bar;)


Jeg har også en tilhørende pengebok. Å den inneholder stort sett en haug med kvitteringer, og lite penger....................... Uffda...


Til sist ut er en sort, selvfølgelig også fra DKNY
Den bruker jeg mest når jeg er "ute på tur" Den er perfekt når man feks skal på besøk og ikke trenger å ha så mye med seg.
Ja, det var mine favoritt vesker. Og jeg liker dem godt alle sammen!
Syns ikke dere dem var fine?
Jeg har fått mange awarder, og enda flere utfordringer. Tusen takk til alle dere! Jeg skal selvfølgelig både vise de, og dele ut både awarder og utfordringer.
Denne helgen skal mine gutter på tur, og jeg skal ha en rolig strikke helg sammen med min mamma. Hun har ikke internett i sitt hus, så derfor har jeg ordnet meg med mobilt nett til min PC. Så om fingrene holder ut etter hekling og strikking, kommer det awarder og utdelinger i løpet av helgen.
Og til dere som venter i spenning på min avis-blogge-artikkel: Selvfølgelig skal jeg legge ut både dato og linker når jeg vet helt sikkert når det kommer i trykken.
Ha en superfin start på en ny helg!
Stor klem!
-Chatrine


P.s Disse veskene har jeg nå hatt i flere år, syns dere ikke jeg burde spandere på meg ei ny DKNY veske til min samling? (siden jeg bare elsker DKNY)
;)

16 kommentarer:

christinasinteriør sa...

Hei Chatrine!
Så fine vesker!
Ha ei fin helge(snart) du også!
Klem!

Tovepia sa...

Ja, virkelig flotte vesker, og jeg forstår deg slik at du skulle nok gjerne hatt en ny en;)O. Men trenger du det?-sikkert ikke..men sko og vesker er jo VIKTIGE da:). Sånn er det bare... Ha en skikkelig god fredag!!

Inger-55 sa...

Oj... lekkert lekkert. Og slike store, gode gjemmevesker er ganske smarte.
gleder meg til å se hjemmehos-reportasjen!
Ønsker deg en god natt!

Berit sa...

Flotte vekser!
Og som regel blir det et par som blir favoritt selv om en har mange.

Blir spennende med hjemme hos deg reportasje i avisen! Gleder meg å se.

Ha en fin fredag.

Living White sa...

Jeg har en sort DKNY veske med rødt for...den er velbrukt men sees ikke. Kanskje jeg skal finne den frem igjen å bli en del av Chatrine klanen??

Tiril sa...

Nydelig veske, jeg har og "dilla"på vesker.
Akkurat nå er det en tøff sak av merke Car Shoe som er min favoritt.
Er og svak for mullbarry , har flere av de, bare så sykt dyre.
Catrine jeg kommer til å lukke bloggen min som går på det mer private, butikkbloggen blir som før.
Håper du vil bli med meg for det, du er en av de jeg har blogget lengst med,
Håper du får en fin helg der nord, her er ett aldeles nydelig vintervær. borsett for all snøen ,så er der som et julekort.Klem fra Tiril

Living White sa...

Chatrine? Jeg har en dårlig nyhet til deg..og meg...
Jeg har fått lånt meg samedrakt....så nå får du bare stille opp å hjelpe meg fysisk og psykisk!!!!

Anne-Berit sa...

Trodde nesten det bare var meg som hadde veskedille,men det ser jeg at det ikke er.Stilige vesker de der,likte den store på det første bildet,kunne tenkt meg en sånn.Ikke for at jeg ikke har store vesker,men en til hadde jo ikke gjort noe,sant?
Blir aldri for mange vesker,så løp og kjøp.
Ha en fin fredag!

Strikkelines sa...

ka fine veske ja...æ e å sånn veskoman...om det e nå så hete det...go helg uansett...

sologbolig sa...

Skikkelig lekre vesker. Enig med deg i at store vesker er et must, plastposer er avslørende. Når eg kommer heim med bugnende vesker og gubben spør ka eg slepe på, så har eg et standard svar " Det er bare noen bøker eg skal rette !" hehe!!Han tror det hver gang! Hehe! Ha ei kjempeflott helg! Eg skal hekle i helga, har kjøpt mer garn!

Hobbygåsa sa...

Så fine vesker du har! Jeg var veskeoman før, men det gikk sakte over etter at jeg ble skooman. Så ble det klokkeoman, og nå er det garnoman... Ha en fin helg - klem fra meg! (Og klart du kan kjøpe ny hvis du har hatt disse i flere år!)

Ida sa...

Er innom for å ønske deg ei god helg, du stilige jente! :)
Kos deg sammen med mamma og løp og kjøp ny veske mens guttene er på tur ja... ;)
Klem.

JULIE K sa...

Flotte vesker ja : )

Jeg har faktisk ikke så mange vesker, men min favoritt er en jeg har kjøpt hos Line, den er fin både til bruk og til pynt : )

Mmille sa...

Hei!Flotte vesker!!Jeg bare lurte på hvor du kjøper vesker fra DKNY?Kjøpte noen utrolig lekre sandaler fra DKNY i fjor, og nå trenger jeg selvfølgelig en veske som matcher..

Landstil sa...

Lekre vesker ja! Kunne tenkt meg noen sånne ja :)

Klem Anette

Anonym sa...

Hei Chatrine!
Så innlegget i Nordlys og blei litt nysgjerrig.Er virkelig imponert.Du har jo innslag om masse interessat og jeg har fått masse ideer, skulle bare hatt flere timer i døgnet. Syns også at det er ok at du ikke har gjort bloggen så veldig privat.Det er mange som deler litt for mye av den private sfæren. Min store lidenskap er¨å dekke pene bord, og jeg henter ideer fra overalt.Blir nok å følge mer med her.Flaks at jeg leste Nordlys!