søndag, januar 04, 2009

Typisk...

Så var det slutt for både denne: Og denne:
Typisk! Sånn rett etter jul (og man har brukt opp alle pengene...) Vaskemaskinen inneholder en full våt maskin med klær, og en brent motor... Tørketrommelen har forresten vært død et par månder allerede...
I morra må jeg nok bare bite i det sure eplet, og kjøpe nytt.
Mens irritasjonen legger seg:
drømmer jeg om det perfekte huset i sydligere strøk. Et hus hvor tilogmed vaskemaskinene virker;)

Det hadde slett ikke vært vondt å bo her:


Eller her:Ser ikke vondt ut dette heller...
Hagen kunne vært som denne:

Og en dukkert her når varmegradene blir for mange...

Hagen skulle vært fyllt med blomster:)

Bildene er lånt fra nettet. De er hus fra Florida.
Ja, jeg kan fint se meg selv boende i et av de flotte husene, og vandre rundt i vakre hager:)
Fin søndag ønsker jeg til dere alle!
-Chatrine


12 kommentarer:

Ninas Drops sa...

Ja de husene var virkelig fine..
drømme drømme...

Blomster og varme ja...

Er faktisk litt irritert på en lignende maskin i skrivende stund...Tørketrommelen min har bestemt seg for å anlegge noe rødt på den ny vaska hvite dunjakka mi fra Bergans (3000,-) rett i søpla.. yoho..Tror dette blir en kaaaald uke.. Jeg griner av slikt jeg:(
Ha en så fiin uke som du kan da...tross kjedelige utgifter.....

Lena sa...

Ånei- så kjipern!!! Det er jo gjerne slik at dette skjer når det passer MINST, da... Eller kanskje det aldri egentlig passer at noe ryker i stykker....

Om du vil ha en sydenbolig, kan du få kjøpe leiligheten vår billig. Den er nemlig til salgs. Meeen - den er noen kvadrat mindre enn de du har lagt ut bilder om... Haha!

Lena sa...

Ånei- så kjipern!!! Det er jo gjerne slik at dette skjer når det passer MINST, da... Eller kanskje det aldri egentlig passer at noe ryker i stykker....

Om du vil ha en sydenbolig, kan du få kjøpe leiligheten vår billig. Den er nemlig til salgs. Meeen - den er noen kvadrat mindre enn de du har lagt ut bilder om... Haha!

Inger-55 sa...

Åh... det er så irriterende!...... Og typisk at begge deler går omtrent samtidig! Kanskje de er kjøpt sammen også.
Har ikke sagt nei takk til de husene jeg heller. Men nå går det mot lysere tider og vår... Ingenting som kan måle seg med våren her!

masse klæmma!

Koselig koselig sa...

Typisk typisk! Samme skjedde her hos oss også, i tillegg strykejernet mitt ... alt på en og samme uke.

Ja ja that's life :)
klem

Gry Hege sa...

Vet du...her har vi også en vaskemaskin som synger på siste værset....tror ikke den holder så mye lengre. Men vi vasker nå alikevel til det sier helt STOPP :)

Men når det ryker ro ting på en gang så er det jo self ikke no særlig.

Klem.....

Hobbygåsa sa...

Å jisses Chatrine, jeg har ikke råd til å kjøpe et slikt hus alene-men kanskje vi kan spleise hehe. Flytter på flekken jeg, fra minus 17 kalde og mørke. Og kanskje det følger vaskemaskin med, da sparer du de pengene. Vet du det strikkede stoltrekket ditt er bare nydelig, du er så flink! Klem fra meg - og ikke glem å si idra når vi skal på visning da!

Black Feathers sa...

Huff så kjedelig at de har tatt kvelden. Det har begge våre to vaskemaskiner også, i romjula. Den ene nekter å starte viser bare en feilkode og den andre oser brent elektronikk. Det er helt pyton. Kjedelig for deg at du må kjøpe nytt, jeg håper at reparatør mannen skal utrette mirakler med våre i morgen.

Ha en fin kveld ;)

Yvonne sa...

Drømmehus alt sammen. Bare vår og sommer hadde vært fortyllende nå. Vi har akkurat fått ny vaskemaskin - og det er bare herlig (altså fått - ikke kjøpt). Vår gamle var over 13 år gammel og sang på siste verset.

Anne-Berit sa...

Akk ja,alle har jo lov å drømme.Og med alle kuldegradene vi har her nå,så kunne jeg godt tenkt meg å hatt hus i Florida,hadde ikke gjort vondt det.Synd med vaskemaskinen,men sånn er det,de har ikke like lange levedager som de hadde før.Er vel all elektronikken som er årsaken til det antar jeg.Håper du finner en bra en i morra da.Ha en fin uke.Klem!

Anne sa...

Flotte bilder, men jeg savnet et av gartneren du hadde trengt. Eller poolmannen! ; )

Anette sa...

Heisann! :-)
Typisk at flere ting ryker på en gang - kjenner til det der!!

Flotte hus! Florida hadde ikke vært så dumt, skulle kjøpt når dollarkursen var lav... ;-)

Ha en fortsatt fin dag!