torsdag, januar 01, 2009

Loose Cover

Først ut i bloggen dette året er den Lille Ørelappstolen. Mange av dere har ventet på denne, og nå er den ferdig. (husker dere ikke hvordan den så ut før, klikk HER )
Dette har vært et morsomt prosjekt. Strikk- lin- blonder- knapper-hekling-perler... Alt mixet sammen til et stoltrekk med tilhørende liten pute:)
Mønster til trekket og puten finnes ikke. Her er det kun brukt fri-fantasi;)


Den lille puten har samme lin som kappene i stoltrekket. Her har jeg i tillegg heklet noen blomster, og pyntet med perler. Blonden er den samme som på stolen.


Ingen "bombe" at Chablis har funnet seg til rette også her;) Denne gang Under stolen...Håper alle har hatt en kjempefin nyttårs feiring!
Hos meg har den foregått stille og rolig, hjemme med fiske-middag og Buzz på kvelden. (Buzz er et spørrespill på PlayStation)
I dag skal jeg ikke foreta meg noe faktisk, bare nyte min siste fridag. Feriene går jo så altfor fort....
Ha en fantastisk nyttårsdag!

-Chatrine

English:
I had a little makeover on my little old chair. The cover is made from no patterns. I just had an idea of using fabricks, lace and yarn together.
The yarn is thick woll, mixed with linen and georgiuos lace.
You know, I had a fun making it!
The Chair use to belong to my son, you can check it out HERE, if you want to see howe it looked like before:)

Any questions about the making of it, please mail me:)


Love,
Chatrine

50 kommentarer:

Anita sa...

Wow! Nå ble jeg utrolig imponert!!! Sååååå fint det ble!! Nå skal jeg snart på jobb, men skal rekke å quilte litt på det store sekskant teppet mitt først! Spiller Indianan Jones på PS vi da, men tror vi må få oss buzz også! PS er ganske så gøy syns jeg;0) Nei nå sy litt! Kos dere idag også! Klem!

Metteflette sa...

Fantastisk flott!!!!!! Helt utrolig arbeid! Godt nytt år til deg! Klem fra Mette

Ida sa...

Dere kan sitte både godt og flott i det nye året. :)
Utolig fin! :)
Alt du får til!
Jeg er imponert!
Kos deg denne første dagen i det nye året og nyt livet i vakre omgivelser.
GODT NYTT ÅR!
Klem fra meg.

tinemor sa...

WOW!
For noe fantastisk!!!
Det er den skjønneste stolen jeg har sett!!
Du og du så flink du er.
Nyt fridagen.
Klem

Strikkelines sa...

E det muuuulig, si æ bare....tenk å starte bloggåret med å vise frem dette vi har ventet på ei stund...du verden..:) Tenk for en kreativ fantasi du har....nydelig....
Ha en flott første dag

Inger-55 sa...

Jeg er målløs.....nok en gang.Den ble skikkelig lekker altså! Du er såååå utrolig kreativ! Og en stooor inspirasjonskilde for oss andre. Ikke noe bombe at Chablis ligger der, men det går sikkert ikke mange timene før hun er oppi stolen.

Ønsker deg en fin kveld!

Aina sa...

At det går an, det der er noa av det kuleste jeg har sett..ever!!
Kjempelekkert, du er jo en kunstner du:0)
Ønsker deg og søte Chablis en fin start på det nye året.

Klem!

Marita sa...

Min tålmodighet hadde ikke kunne strekke seg til en brøkdel av det du har fått til her! Å strikke et stoltrekk kunne jeg heller ikke klart å komme på selv. Du er utrolig kreativ, dette er one of a kind, helt klart. Du har all grunn til å være stolt!

Lena sa...

Kjære Chatrine - jeg ønsker deg et riktig godt nytt år!!!

Jeg bøyer meg atter en gang i støvet over hvor ufattelig kreativ og dyktig du er!!! Så stilig det strikke-trekket ble! I'm amazed... Skulle ønske jeg hadde et ørlite snev av din kreativitet, jeg! *sukk*

Gleder meg til å se hva mer du tryller frem med nål, saks og pinner i 2009!!!

Klem

Koselig koselig sa...

Jøssenam som du er flittig, flink og kreativ! Det må jeg si!!!!
Godt nytt år til deg og dine også forresten. Håper det er mer fart i dag i deg enn meg... gjeeeeesp!
Tror det blir tidlig kvelden her, jobb i morra (urk, jeg ville helst hatt fri)...

stor klem og godt nytt år :)
Mette

Moderncountry sa...

Du har virkelig hendene til en fe!! Himmel så dyktig du er Chatrine. Her var det så mange flotte detaljer at jeg ble helt satt ut. Nydelige blonder og flott i stil til den lille puten. Nydelig med små heklede blomster. Imponert!
Ville så gjerne få ønske deg et riktig godt nytt 2009, må du føle lykke og lidenskap!

Varm hilsen
Aina

Min Verden Hanne sa...

Godt nytt år Chatrine. Alle gode ønsker for det nye året. Jeg må si at jeg er mektig imponert over stolen din. Det er noe av det råeste jeg har sett og def. noe jeg IKKE kan kopiere. Ville ikke hatt sjans ;) Grattis med ny stol. Vi "ses". Hanne

Ida sa...

SÅ utrolig fin den ble! Jeg er superimponert! Du er fantastisk flink altså!

christinasinteriør sa...

Hei og godt nytt år!!
Du er bare RÅ!!
Nydelig stol og se Chablis da!! Ha ha!!
Ha en fin helg!!
Klem fra meg!;0)

Lille meg sa...

Den ørelappstolen har gjennomgått litt av en forvandling! Den ble kjempefin! Du er flink, altså!
Må si jeg beundrer deg! Dette er jo skjære kunstverket!
Skjønner godt at Chablis liker den!

Ønsker deg et godt nytt bloggår!

Tiril sa...

Så kjekt å se deg med håndarbeid igjen Catrine, eg sitt no og koser meg på bloggen din, ett år er gått og du Catrine har vært med meg heie tida,
Jeg husker jeg datt helt i staver av alt det lekre du tryllet frem, eg har noen herlige hvite strikkesrømper med hvite sløyfer i, de sitter på føttene mine støtt, ingenting er så godt å varmt som de, nå når vi har det så kaldt.
Håper vi får ett kjekt bloggår sammen nå i 2009, føler jeg har blitt godt kjent med deg.
Klem fra Tiril

Katta sa...

Men vlket underbart överdrag du gjort till stolen! Vad duktig du är! och puden är så söt. Önskar dej en god fortsättning på 2009. Kram Katta

Mia sa...

Godt Nytt År, Chatrine! Og takk for det gamle! Ja, disse bildene har jeg ventet på, kan du tro. Men de var virkelig verdt å vente på også... sååå lekkert som det har blitt. Du er virkelig en kunstner med garn, pinner, blonder og lin. Et herlig resultat har du fått, originalt og vakkert. Og tenke seg at dette har du klart uten mønster og det hele. Vakkert!

Så håper jeg at det nye året har startet bra for deg. Her hos meg er det bare såååå kaldt, så kaldt. Vakkert, men kaldt (minus 14 grader i natt). Men jeg hoder ut, og gleder meg til lysere tider og våren som er her om bare noen få måneder. Herlig å tenke på.

Anne sa...

Her er jo det meste sagt, må bare henge meg på og si at du er kjempeflink. Ønsker deg et godt nytt år og gleder meg til alle de vakre bildene du viser.

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Jeg har tittet inn til deg...koselig blogg du har.
Du er også velkommen til meg, å se bilder fra min nye bok Sjarmerende Gjenbruk som kommer ut i midten av januar.
Klem...Ellen

Mångsysslare sa...

Stolen ble kjempefin og det er jo herlig at det kan bli en kosekrok for hunden under. Godt nytt år!

Anne-Berit sa...

Du er helt utrolig altså,tenk å lage noe så lekkert uten mønster eller noe,bare fri fantasi.Er helt imponert.Bare den puten er jo et kunstverk i seg selv.Dette kan du virkelig være stolt av Chatrine.Gleder meg til å følge bloggen din videre i det nye året,for dette blir vel neppe det siste flotte prosjektet fra deg.
Ha ei fin helg.Klem fra meg!

Bette sa...

Fy søren,så flink du er!!! Den stolen var bare helt nyyydelig!!!!
Ha en super helg=)
-Bette-

organic-lizzi sa...

Den var bare ubeskrivelig lekker!!!
Stooor klem Randi

Richtsje sa...

Wooow, did you knit this yourself? It's really great and very original indeed!
It must be very cosy to sit in there and watch the snow ;-)

Eli sa...

Nu ble jeg inspirert! Vad har du brukt for gan? , det må väre ganske tåligt! Her i Stockholm har vi dåligt med garnbutkker, men ska nok finne noen som har!
Ska pröve og kopiere om jeg får!?
kram
Eli

Hilde C. sa...

Wow! Jeg ble helt målløs! Det tror jeg er et av det flotteste prosjektene jeg har sett i en blogg noengang :-)

Bea sa...

Oj!! Fant link frå bloggen til HildeC. og må berre seie meg enig, dette er noko av det stiligaste eg har sett!! :D

Anita sa...

åy,åy, ÅY!!!!!!
Så utrolig kreativ du er!!
Utrolig flott!!

For ett arbeid!
Bøyer meg i støvet!

:) :) :)

punkin sa...

Wow!!

Guro sa...

Fantastisk knallfin!! Hvorfor har ikke jeg vært på besøk her før? Jeg forstår at jeg har gått glipp av en fin blogg. Men nå legger jeg deg til i min bloglines, og gleder meg til å følge bloggen i det nye året.

E to the M sa...

Totally amazing work!

Mary, Mary... sa...

So charming! And so very different from the original. Lovely.

randi K design sa...

Wow, nydelig og kreativ!

Annicen sa...

Heisann!! Må bare få skrike ut at jeg er superimponert over hvor flott stolen ble! Ett skikkelig drømmemøbel! Fikk lyst til å prøve noe slik her i heimen også, men det spørs om jeg noengang hadde blitt ferdig. Eller fornøyd med resultatet;)

Godt nyttår også forresten:) Ja og god helg:)

Hilsen Annicen (Skrapkaka)

♥ ♡ Jane Anitas verden ♥ ♡ sa...

Denne stolen er bare lekker !
Du har gjort en fantastisk jobb !

HAZEL sa...

This is such a great ideia. What a lovely and cosy place... I loved it.

I don't understand a word of what you write, but do love to see the pictures.

In reply to your question at the top of your page, yes, I'd like you to write your blog also in English!

Beate sa...

WOW!! Den ble utrolig flott!!!

krinkelkroken sa...

Utrolig nydelig, og en kjempeide, har aldri sett et strikket løstrekk før, vakkert var det!

frk.B sa...

Så urtolig kreativ du er!!!
Jeg er imponert!!!
ÅHHHHH, GøY:)

Marthe sa...

Jeg er stum av beundring - noe så vakkert! Så utrolig flink du er... kjenner ord blir litt overflødige over denne stolen.

T:o)ve sa...

Jeg tar av meg hatten for dette praktstykket! Nydelig!
Ser for meg vår lille 4beinte i denne.... *sukk* Den ville vært oppspist etter kun kort tid dessverre. Desto koselig å komme hit inn å se denne inspirasjonen da :)

Crinoline sa...

Så fint at denne stolen blir vist på NIB.For en kreativ dame du er,stolen ble nydelig.Ønsker deg en god kveld.Nå skal jeg lese mer i bloggen din.

Hege-Annie Simonsen sa...

WoW! Så flink og kreativ du er! Er søkkimponert!!! For en herlig, lekker stol!! :) En ordentlig koselig blogg du har, og et nydelig hjem med mye lekkert av interiør!!
Klem, Hege

Anonym sa...

hvorfor ikke:)

Ana Maria sa...

Awesome! You did it??
Congratulations! I think I will do one!

Mizzie sa...

Hei, dette var kjempenydelig. Jeg lurer på om du kunne lære meg å lage et slikt trekk? Foreldrene mine har to stoler som er like som disse, men de kommer til å hive fordi trekket ikke er å pennt lenger, og det koster en formue å trekke de opp. Så jeg ville satt pris på om du kunne hjulpet meg...

Min mailadr er: mizzlola82@hotmail.com

Romantikk-takk. sa...

Måtte bare inn å kommentere denne stolen,den er såå romantisk,helt utrolig nyydelig. :))) Mette.

anettkristin sa...

såå nydelig en stol !!

Dreamy Suzi's systue sa...

For et imponerende og inspirerende verk!!! Skulle ønske jeg kunne strikke/hekle..

Suzi