torsdag, januar 22, 2009

Krig?...Fred?... Eller? ;)

Hei igjen dere!
Denne uken har vi feiret bursdager. Har ikke halve familien blitt ett år eldre nå, så vet ikke jeg;)
I kveld var kompisene til gutten "siste menn ut" i denne omgang. Hele gjengen var på Darklight og kriget med laser-våpen. Skal si guttene var svette etter en kveld med "krig" Populært var det. Ikke en eneste en meldte avbud på bursdags-kalaset:) Selv tvillingene i klassen med feber klarte å komme seg til byen. Påpakket med vester og laserpistoler var det ikke en unge med så mye som et snev av influensa;) Barn er barn, og de er så hærlige atte!

Ho mor sjøl hadde tatt seg en times fri idag for å rekke det hele. Og tru meg, det var ikke bare gutten og hans menn som var der... Etter støy-nivået å bedømme, så var nok halve byens gutter på samme sted. Ei mamma til en av "Christians menn" ville gjerne ta en kaffe sammen med meg mens det hele pågikk. Kan dere tenke dere...med en desibel på absolutt høyeste nivå, ja så satt vi der å ropte til hverandre... Jeg er faktisk ikke helt sikker på hva vi snakket om, til tider. (eller ropte om, er vel det rette ordet;)
Jeg beundrer den mannen som jobber der, tenk: dag ut og dag inn i det bråket.

Min kjæreste har vært så vanvittig heldig å fått inn til sin butikk en prøve-konsoll med guitar hero inkludert trommer... hehehehe;)
(Litt innføring i hva han jobber med er vel på sin plass her. Han driver butikken Game, hvor de selger data spill, og konsoller (playstation, x-box osv)
I butikken hans kan man jo selvfølgelig prøve forskjellige spill, god service for kundene, ikke sant? Kan dere tenke dere støy-nivået på alle ungene som skal inn å spille Guitar Hero, og trommer. Å det fra kl 10.00 til kl 17.00 hver eneste dag. Andre "fasiliteter" som finns i butikken er selvfølgelig både SingStar og Dansematter;) I dag holdt hodet hans på å eksplodere, så... siste timen i dag forsvant batteriene på trommene gitt... Skjønner ikke det? ;)
Jeg beundrer min kjære også, gitt!


Å hva ventet min kjære i dag etter jobb?
Jo...
Krig på Darklight;)


For meg er det hele over for denne gang, men for min kjære venter en ny dag i morra med både gitar og trommer. Lucky You!!!;)
Bildene mine i dag er mine nye bånd fra Kremmerhuset. De kan brukes til bordpynt, gave-innpakninger, på puter, gardiner osv. Her er det bare fantasien som kan sette grenser.
For meg er de vårlige og fine. Hos meg skal de få pynte kjøkkenet mens de enda er på sine ruller. Om ikke annet, bare for litt vår-følelse:) Koppen har jeg vist før, den er Polka Dot collection fra Wedgwood.
Da setter jeg meg ned, uten så mye som en lyd;) og nyter kvelden med en rolig og stille film!
Nå er det snart helg, Kos dere!
-Chatrine
9 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Virker som støynivået har vært på topp hos deg ja,man kan bli ør av mindre.Men guttene hadde det nok toppers.Men stakkars din kjære da,som må leve i sånt bråk hver dag,han må jo være helt gåen hver dag han.Ha en fin og stille helg!

Ida sa...

Vel overstått! ;)))

Har en utfordring til deg. Ikke mye støy med den, kan jeg love deg.
Bare litt moro. ;)

Tovepia sa...

Ja, det kan virke som det meste av familien har bursdag rundt samme tid på året, og faktisk er det slik hos oss også (2 ganger i året):-).Men jeg er ferdig med barnebursdager, ihvertfall på mine egne, og godt er det skjønner jeg:-O. Fine bånd, blir sikkert til mye lekkert. Ha ei riktig god helg!

Inger-55 sa...

Sitter her og minnes disse guttebursdagene.... Men de får ut masse energi og har det utrolig morsomt da. (Men jeg er glad jeg er ferdig med det.) Snuppa blir ett år på tirsdagen. Utrolig!
Jeg liker koppen din og båndene var jo bare VÅR og SOMMER da!

God hælg!

Annika sa...

Hoppas att öronen har hämtat sig efter gårdagen...:) kan tänka mig att ljudnivån var hög.... men de hade kul o det är huvudsaken.... skulle nog inte palla att jobba i den butiken jag inte... räcker sååå gott när det är turnering här hemma..::) vilka otroligt snygga band du shoppat..... verkligen vår... Kram Annika

Lena sa...

Å guriland - å være på en slik plass står det respekt av!
Husker vagt at jeg i et anfall av galskap selv valge å feire en fødselsdag på MegaZone i Oslo... Kan du tenke deg - en hel bråte med pent pyntede jenter - de fleste med datidens blonde hår - løpende rundt inne i et knallsvart rom med blacklight? Vi så jo ut som huldre hele gjengen, men omtrent selvlysende hår! Og svette og fine ble vi også... Så det ble med den ene feiringen der, gitt! *fnis* Men joda - jeg husker LYDNIVÅET!!!

Anita sa...

Åh! Det må være sååå slitsomt! reagere på normal/høy musikk i foretninger jeg, så det der kan jo ikke være bra! Så nydelige bånd du har kjøpt, har sett på de på Kremmerhuset, men ikke kjøpt noen enda;0) Håper alt er bra med dere, etter den tragiske hendelsen der oppe! Uffa! Ha en flott søndag!

Bette sa...

Digget koppene dine!! De var bare helt nydelige:o)
Ha en fin søndag!

-Bette-

Linn Iversen sa...

end dem på boot camp til meg så blir det orden i rekkene ;)