søndag, desember 14, 2008

SøndagsÅpent...

3 lys i rekka. Hos meg er det ingen stress i dag. Kun kos! Etter trafikken ute å bedømme, så ser det ut for at "alle" skal inn til byen å shoppe... Søndagsåpent...
Jeg liker ikke søndagsåpent. Jeg tror man har godt av en fridag i uken, uten kjas og mas. Jeg shopper aldri på en søndag (kun en å anna kiosk-tur om jeg skulle gå fri for sjokolade;)


Advents-pyntet vindu på kjøkkenet mitt. Lene Bjerre sitt vakre hjerte henger flott i vinduet, sammen med 3 lys.


Lys er det også i lyshuset i dag.Nærbildet av engelen som henger fast i pipa ble litt groggy.Min Arbeidskollega er utrulig flink til å komme med små pakker i ny å ne. Her om dagen fikk jeg en Jule Te Kule.
Utenpå: en ganske så flott julekule.

Inni: Fyllt med deilig Jule Te:)Julefølelsen
kommer lett med deilig duft av julete og masse levende lys. Litt gløgg skal det vel bli til kvelden også.
Ellers holder vi oss ganske så "luktfri" her i huset om dagen. Minst mulig lukter... Gutten hadde juleverksted på skolen her om dagen. Han skulle lage en duftpose fyllt med Lavendel, som mammaen (jeg;) skulle i julegave. Møtet mellom han og lavendelen tok helt av... Han fikk en super allergisk reaksjon. Det endte med en tur på legevakta. Med posen full av allergi- medisiner, dro vi hjem, så nå ligger han å sover (ganske så ned-dopa vil jeg si...) med kroppen full av blemmer... stakkar. Han fikk seg tidlig juleferie kan man si...
Så desverre, Ingen Lavendel her i huset!
Ha en Riktig fin Søndag!
-chatrine

12 kommentarer:

Lille meg sa...

Jeg liker heller ikke søndagsåpent!
Det er en stor uskikk, og aldeles unødvendig.
Så koselig det er hos deg!
Jeg tenner også lys.......
I dag skriver jeg julekort, besøker blogger og ser/hører sport på TV.
Og så rydder jeg unna litt rot som ligger rundt omkring...
Sørgelig at gutten din er så allergisk. Men han fikk vel en lærepenge da, selv om den var dyrekjøpt....
Ha en fortsatt fin søndag!;)***

Strikkelines sa...

men i alle dager....huff da....så nydelig du har det.....akkurat heime fra jobb, å nu er det mat i magen, før vi skal gå løs på et rom som har blitt litt rot inne på...sukk

Anita sa...

Så nydelig det hjertet i vinduet er!! Vakkert! Og tekulen var også kjempefin! Stakkars lille vennen! Håper han kommmer seg raskt! Nå skal vi til Teie, på Venezia og spise middag! Yammy! Kos deg fortsatt! klem!

Living White sa...

Håper det går bedre i dag med sønnen i huset!!!

Jeg holder på her Chatrine å få meg fri enten fredag eller lørdag slik at du kan herje med hodet mitt.... Håååper det lar seg ordne. Jeg kan ikke bare dra hjem å legge meg etterpå, jeg må jo ut på byen å være DEN baben.

PS: jeg så kjolen, den til 3600?? 50% Den var DRIT fin!!!

Anne-Berit sa...

Her var det mye fint å se,så nydelig det hjertet ditt fra Lene Bjerre er.Stakkar gutten som skulle være så snill med mamma,og så er han så alergisk.Det var jo fryktelig synd både for mamma og ham.Håper reaksjonen hans på lavendelen gir seg fort.Kos deg videre i adventen

Gry Hege sa...

Huff....så fælt at sønnen din skulle få en slik allergisk reaksjon på levendel...det var ille. Håper det går bedre med han nå da.
Krysser fingrene for det :)

Ja vet du....er helt enig med deg. Liker ikke søndagsåpent jeg heller....og heller ikke nattåpent. Sånn som folk oppfører seg på disse dagene så skulle man nesten tro at de aldri ellers var i butikker.
Nei da sitter jeg heller hjemme og koser meg med lys og pledd og leser ei god bok. Så kan andre ta seg av løpingen på butikker som er stappfulle av folk.

Ha en strålende søndagskveld...og ei riktig god uke :)

Klem Gry Hege

BeBe`s blogg sa...

Enig ang. søndagsåpne butikka. Tror jeg har vært en gang, og det var en gang for mye. Blir bare gående rundt meg selv, og får ikke gjort noen ting når det er så fullt av folk. Og er det masse gode tilbud, så er det et fryktelig trykk. Håper det går bra med gutten din. Skal nå ta kvelden, kjenner at jeg har vært på julebord i helga, er ikke vant til uteliv. God natt!:)

chiara sa...

I like everything..inside and outside the window!
hugs

Anne sa...

Stakkars gutten din. Håper det går bedre nå. Det er så koselige bilder du viser fram. Julekulen med te var en hyggelig gave å få.
Jeg har selv en mann som må jobbe i butikk på søndag, så jeg er også av den sorten som ikke benytter meg av søndagshandling. Skulle jo heller ønske at mannen var hjemme.

Annika sa...

Vilken häftig tekula du fått o vilken vacker fönsterprydnad..., hjärtat med pärlor... nu är det snart jul o man kan undra var december tar vägen egentligen... är lite vissen så att blogga är precis lagom... Kram Annika

Anniche ♥ sa...

Hei Chatrine

Nå må jeg innom å hilse på , det er lenge mellom hilsningene fra meg ! Håper du har det fint og at du nyter dagene , er vel sinnsykt hektisk hos dere på jobben også nå .

Jeg shopper gjerne på en søndag jeg da ( hehe) shopper helst til alle døgnets timer jeg ( hjelp) -men skjønner hva du mener .

Kos julekule du har fått . Jeg har også ei som jobber hos meg som stadig dukker opp med små overraskleser , det er så skjønt med slike mennesker .

Stakkars gutten din - håper det går bedre med han nå!

Min verden sa...

Stakkars lille kroppen som havnet på sykehus, men jeg har hørt om det samme ifht. lavendelolje - ikke naturlig lavendel. Håper det går etterhvert.... puhhh - godt det gikk bra. Hjertet fra Lene Bj. er veldig lekkert! God bedring til posten. Ellers er jeg enig med deg, vi må ikke handle alle dager. Hanne