fredag, desember 19, 2008

Gjertrud

I dag har jeg hatt ei koselig jente i salongen Gjertrud, Hun med bloggen Living White:)
Med bokstavelig talt(værmessigsett) vind i orkan styrke kom hun inn, blid som ei sol! Og våt som ei drukna katte, for her regner det, må vite! Ikke engang bussen klarte vind og regn, så her blei det forsinkelser;) Men kunn med minutters avvik, så var både saks og kam i sving:)
Hærligheten så gøy vi hadde det. Pratet og skrattet for det meste.
Nå har hun barnefri og kan virkelig slå seg løs for helgen, noe som ikke er hverdagskost for henne. I viten om akkurat dette med barnefri, og muligens en bytur kom jo hennes venninde til byen. Venninden ringer, det er fortsatt storm ute... og Gjertrud tenker: Gidder du å hente meg? for det er jo så jævlig vær ute...
Tenker... hehe hva sier hun:
"Gidder du å hente meg for både været og jeg ser for jævlig ut"...
Haha, tenkte jeg...hmmmm
"Herregud" sier hun, jeg mente å si at "om jeg gikk ut i det været så kom jeg til å se for jævlig ut.."
En god latter fikk vi oss begge to:)
Jaja, her er hun med nyfarget og klipt hår:) Nå skal hun ut på byen, og tester om sveisen funker;)


Da ønsker jeg Gjertrud den aller beste førjulstid! Hærlig dame!!!!!
Jeg skratter enda... (både jeg og Gjertrud kan finne på å ta oss en røyk i ny å ne..uff,uff... men da vi da i dag ble skikkelig røyksugen ja så måtte vi jo trosse både vind, regn og sludd... og bite i "det sure eplet";) det gikk hardt for seg med både gnist, lighter og røyk... vi endte opp med ei stor latterkule, og sprang rett inn igjen;) Før både oss og håret gikk opp i røyk;)
Nå derimot, sitter jeg hjemme og blogger mens Gjertrud er ute "å flyr på byen"
Burde ikke jeg gått til frisøren også, eller? hehe, vel jenter, det er min tur i morra. Da skal huset fylles av folk, til førjuls SingStar fest, med abba som tema;) Wish me Luck;)
Litt førjuls-stemning fra Solstrand!
Det er det, det heter her hvor jeg bor:)

Ha en super helg!
(om jeg "lever" søndag folkens, ja så skal det bli blogging!)
-chatrine10 kommentarer:

Living White sa...

HAHA, ler høyt...du??? Vet du, det vi snakket om? Jeg fikk draget...hos 4 russiske menn.........
En real russer turn on spør du meg. Men vi har hatt det knall artig på byen, sitter og kniser enda

Anita sa...

Så fin hun ble da!! Kult med litt makeover! Blåser fælt her også, skal forresten på aften vakt i dag og dagvakt i morgen! Pynten ute får vente bittelitt! Nå skal vi til Teie en tur! Kos deg!

Lena sa...

En real makeover!!! Dog var jo ikke utgangspunktet så fryktelig ille heller da... Høres ut som om dere hadde det artig!
Ønsker deg en finfin lørdag! Og håper at blåsten snart har gitt seg. Her regner det også i bøtter og spann - jeg vil ha SNØØØØØØØØ!!!!!

Anne-Berit sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anne-Berit sa...

Kjekt å bli stelt på håret,og riktig så fin ble hun.Artig innlegg fra deg,håper været bedrer seg,hørtes som dere hadde et fryktelig vær,bare ikke send det hit,her snør det nå,oppå blankisen,så nå blir det skummel blindhålke her.Ønsker deg ei super helg!

Living White sa...

Heia:D Det ble veldig gøy i går. Jeg tro ikke til meg annet enn russiske menn og desperate menn, så jeg holdt avstand og brukte all min tid på Helene og le:) Tror vi lo hele kvelden.

Mamma ringte i dag, Caroline har søren ta meg blitt syk så hun ligger i feber i Målselva.

Helene ELSKET hårfargen min, å det gjør jeg også. Den er rålekker....Kommer jo til å få panikk da den forsvinner, så da må jeg tilbake i stolen. Fineste hårfargen jeg noen sinne har hatt!!!

Min verden sa...

Godt hun fikk reddet seg inn med at hvis hun gikk ut.... hehe! Nydelig ble hun på håret. Kunne trengt en runde eller to med saksa jeg også. Ser ut som ei trollkjerring om dagen. Hår i flere etasjer fra hodebunnen. Haha! - og det verste, det er sant! God søndag i regnet. Hanne

Hobbygåsa sa...

Høres ut som du har det travelt nok hehe. Og flink frisør er du, så lekker hun ble. God Jul til deg og dine Chatrine - kos dere masse!
Juleklem fra meg.

Marie sa...

Håret blei fint det :)

Nydeleg innlegg frå soverommet :)
God helg :)

Living White sa...

Nå venter jeg på historien fra i natt..regner med det skjedde ett aller annet:)
Jeg orket ikke byen i dag, i dag skal jeg KUN kose meg her og ingenting annet...Tror det kler meg passe bra!