lørdag, november 15, 2008

Om litt...

...Kommer det til å se slik ut hos meg.
Bildet: lånt fra nettet
Det er ikke fullt så masse snø enda, da jeg var ute med foto-apparatet i morgen-timene var det ca 20cm snø, og slik så rosene og stemorsblomstene mine ut:


Det er nok definitivt over for disse blomstene, denne sesongen;) ... Jeg har som dere ser enda ikke ryddet opp i hagen etter sommeren, så ingen kan vel beskylde meg for å være rask med opprydding... Nå nå jeg nok måke fram hagemøblene før jeg setter de inn. Jaja...
Inne er det litt koseligere da:) Her om dagen fikk jeg plutselig lyst på en ny blomst til å ha inne. Jeg så den for meg "inne i hodet" og lette i den ene blomster butikken etter den andre. Til slutt fant jeg den.
Her står den flott i vindus-karmen:Min kollega spurte meg: Hvordan i allverden får man plutselig lyst på en slik blomst?
Måtte bare svare henne ærlig: Sånn er det bare!
Med snøfillene dalende utenfor, er det veldig koselig med lys inne. Nå er det lys-tid igjen, og jeg lurer egentlig litt på hvor mange lys jeg egentlig brenner i løpet av en vinter... Det må være mange!Jeg pleier å ha mange forskjellige lys. Men om sant skal sies, så er det de billige kubbelysene fra Nille som er de aller fineste. (de er de hvite i kurven min)
De er nesten de eneste som ikke flyter over alle grenser, men brenner seg fint helt ned.
Vi har vel alle fått en å anna ødelagt duk pga stearinet som "helt sånn plutselig" ligger utover hele duken...
Ull er et must i disse tider. Det går med mange par luer, votter og sokker de neste måndene.
Disse skjønne er fra Chatrines Lille.
Bittesmå tovede baby-sokker.


Så til valgets kvaler på en lørdag.
Alternativ 1:
Finne fram varmt, fint tøy for så ut å spise Tapas, på en av byens koselige restauranter.
(må legge i beregningen at det er -7 grader, snøfokk og stiv kuling. Brrrr, kaldt når man så skal busse inn til byen!)
Alternativ 2:
Rydde huset, fyre i peisen, spise Taco sånn utpå kvelden. Tenne masse lys og finne fram et stort glass vin. Å rett å slett bare titte på snøen innenfra, ikke oppleve den sånn "midt i trynet";)

Hmmm, jeg lurer litt på hva det blir til...
Hva hadde dere valgt?
Ønsker dere en fin helg,
nå er det tid for KOS!
-Chatrine

19 kommentarer:

Strikkelines sa...

Alternativ 2 er midt i blinken for meg i allefall.....må se bort fra vinen da, da jeg skal jobbe, men alt det andre....:toppers.. blomster og lys...koselig....åsså er jeg sånn at jeg bare må ha tepper/matter på gulvet..ser mer velstelt og lunere syns jeg i allefall...

Lillian sa...

Taco selvfølgelig!!
Ingen går ut i snøfokk frivillig vel...

christinasinteriør sa...

Definitivt valt alternativ nr 2!
Sitte hjemme i vårt lune hi med god mat,lys,peis og ett glass rødt!
Det skal jeg også gjøre!
Håper du har det bra der oppi nord! Skal visst bli snø her også neste uke!
Gler me!!
Ha en fin lørdag uansett valg!
Klem!

Anita sa...

2! Uten tvil, men så er jeg en stuegris av en annen verden da! Elsker hjemme kos! Her er det fantastisk vær med 10 grader og strålende solskinn, blir litt tussete av den værforandrigen HELE tiden, men.... Nå venter jeg veldig på blonde/strikk prosjektet ditt! Så egentlig skylder du oss vel å sitte hjemme og drive med det;) Kos deg samme hva du gjør! Klem!

mali-mo sa...

Koselige bilder :) Men SNØ!!!!? Grøss. Hadde valgt nr 2 selv om jeg elsker tapas. Minus syv, da blir jeg inne ;) God helg!

Lille meg sa...

Oi! Tenk at det er full vinter hos deg! Her er det flere plussgrader og regn......
De babysokkene var helt skjønne.
Du er veldig flink med håndarbeid.
Så må du kose deg inne nå da.
Jeg er jo på julemesse en del av dagen, men har heldigvis ikke så mye ansvar der. Går mest og kikker, og kjøper litt, og tar lodd.
Takk for hyggelig hilsen til meg.
Tanna er mye bedre, men jeg kjenner litt enda, for behandlingen er ikke ferdig.
Ha ei god helg!

Inger-55 sa...

Er det ikke koselig å sitte inne og se på uværet da! Og da er alternativ to ett godt valg.
Disse sokkene dine var nydelige......

KLÆMKLÆMKLÆM

Cilla sa...

Jeg hadde nok valgt alternativ to ja:) Frister ikke noe å gå ut i dette kalde været... brrr!
Nydelige små babysokker *sukk*

Ha ei koselig helg:)

sologbolig sa...

Eg hadde nok også valgt nr.2 med masse levande lys. Om vinteren går eg litt i hi! sjøl om vi ikkje har det så kaldt som dokkee, her er fremdeles +grader......men regn og eg hate regn !!! Ha ein fin kveld samme ka du velger.

Hespe sa...

Hi, hi - kan konstatere at du har hørt på bloggisvennene dine...! For meg hadde det også definitivt blitt hjemmekveld med taco's i kveld. Er helt "pumpa", etter å ha stått på i hele dag. Nå skal det bli godt å finne sofakroken og kose meg med litt godt i magen og rødt i glasset!!

Ha en kjempefin kveld!

Klemmer fra Hildegunn :o)

liven sa...

Da har du vel bestemt deg tenker jeg.........
Selv skal jeg ut å spise pinnekjøtt sammen med gode venner i kveld:O)
Men har er 8 pluss.......og regn!!

Enig med deg når det gjelder lysene fra Nille!!
De er faktisk veldig gode:O)

Uansett hva du har bestemt deg for så må du ha en fin kveld og kose deg masse:O)

liven sa...

Der var vi hos hverandre samtidig:O
hihi.......

Lena sa...

Jeg vil også ha snø! Det er jo bare så vakkert...

De små babysokkene var bare helt nydelige, ble nesten litt sånn små-forelsket, jeg. De hadde passet så bra til min venninnes lille 2mnd. frøken. Sukk.

Angående valget ditt - så hadde jeg helt klart tatt valg nr.2. Jeg er så hjemmekjær at jeg heller ville hatt hjemmekosen istedet for kjas og mas. Men så er det jo kos å komme seg ut blandt folk også da.
Uansett får du ha en trivelig lørdagskveld!

Living White sa...

Jeg sverger også til Nille lysene, er veldig fornøyd med dem. Har en kurv under stuebordet som jeg pleier fylle på med lys.

Hvordan går det i snøværet? Jeg har ikke fått vært ute i dag, jeg kan nemlig ikke gå.....her skjer det saker og ting hele tiden, begynner bli mektig LEI nå!

Caroline er i allefall ute og aker med ei i klassen...

Koselig koselig sa...

Ble du hjemme??

klem :)

chiara sa...

Hallo! I found your very elegant blog and this picture of snow..I was in Tromso a week ago and hoped for snow but it was warm..now this?? oh I would have liked to see it!! I adore Norway
Ha det!
Chiara

Helen sa...

Snø! - det vil jeg også ha. Her er det bare søle og 3 katter og 2 hunder med 4 poter hver som tråkker rundt i huset mitt... Da er det berde med snø....selv om den setter seg som store snøballer i pelsen til hundene...
Jeg vill valgt alternativ 2. Når man har hunder må man uansett ut litt uansett vær, så da er det deilig å kose seg inne og slippe ut i kulda igjen ;)

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Ja hvor mange lys blir brendt i løpet av en høst/vinter...tja... mange...
Jeg er også mest for nøyd med lysene fra Nille... synes også te-lysene derfra er helt perfekte, og Ikea`s...
Heldigvis har ikke snøen kommet hit enda, har kanskje fått ca 1/2 cm i natt - passer meg helt utmerket, er ikke så glad i den snøen...
Plukka foresten inn årets siste roser forrige uke, en i full blomst og to knopper - de kom faktisk ut som små roser...arti...

Ha ei koselig uke, regner med du valgte alterativ 2...

Bak en Sky sa...

Det ser ut som om du har hatt en strålende helg!!Delig med nysnø. Her snødde det også i går kveld. Håper det holder seg. er så deilig å lyst ute når det snør!;)

God mandag til deg!