torsdag, november 27, 2008

I dag...

...blogger jeg fra ny PC! Jippi!
Men det er ikke bare det jeg gjør, for hos meg har KONG VINTER inntatt sin faste plass på denne tiden. Det er skikkelig Julestemning utendørs!
Trappa er fri for trinn etter nattens snøfall,
Og veden er ned-snødd...
Å mens vi måker trappa, oppdager Chablis at søppelmannen har tippet søppel-dunken, og for henne er det meget frustrerende skal dere vite, Dette må man rett å slett bjeffe litt på... sett sånt!


Trappa er endelig nymåket (så lenge det varer...) og lyktene drukner ikke lengere;)Så til dagens store førjulgave til meg selv:) Ny PC!!!

Hærligheten så masse som skal installeres før den taes i bruk... Uansett hva jeg gjør, så popper det opp "last ned..." ... jaja det får stå til. Nå kan jeg i allefall sitte godt plassert i sofa å blogge:)
Med-bloggere og lesere,
Ha en superfin fredag!
(det skal jeg med masse blogging!)
-Chatrine
Å hvet dere hva: jeg kjøpte lik PC til kjæresten, han er super fornøyd! Om vi vil "snakke/se" hverandre, ja... så kan vi jo bare logge oss på MSN;)

21 kommentarer:

Strikkelines sa...

Så mye du har å glede deg over...:) ny pc da gitt....morro det da..lyktene dine var råfine...og jeg kan henge meg på ang snø...her i nord, har det lavet ned...å her er det og julestemning med tunge snødekte grener...ha en flott kveld...

Anne-Berit sa...

Vet presis hvordan du føler det med ny pc i huset,det er jo ikke så veldig lenge siden jeg fikk min nye Dell i hus.Herlige saker disse leketøyene våre,man blir jo helt avhengige av dem.
Likte de lyktene dine,knallfine var de.Snøen har lavet ned i store mengder her også,trodde det skulle bli regn ei stund i kveld,men det snør ennå.Syns det er nok for lenge siden jeg,hehe.
Klart lille Chablis må bjeffe litt når søppeltømmerne har velta søppeldunken,sånt slurv tolereres ikke av Titti og Toya heller,da sier de klart ifra,hehe.
Ha en fin fredag der oppe:o)

Hulda sa...

Så utrolig søte de lyktene var, må sannelig se på Black Design. :) Stilige bilder. Kjenner meg igjen i Chablis, har en liten bjeffehund jeg også. ;)

Kari - My home is my Castle sa...

Gratulerer med ny pc... Heldiggrisen hehe ;)
Ja det er herlig med laptop. Jeg sitter *les sitter lettere hensleng * mens jeg blogger ;) Herlig !!

Flotte bilder, både av snø og hund ;)
Jeg må få takke deg for adressen du med gav meg til den siden med 3 kolonner.. :))

Klem,Kari

Therese ~ Fjellrosa sa...

Oooohhh, grattis med ny pc. Og tusen takk for mail :) Nå gjenstår bare smøringen av sambo ;)

organic-lizzi sa...

Gratulerer med ny pc:-))Det er ganske så deilig hva?..
Se å få skikk på den søppelmannen!!!Klart Chablis må markere en sånn forandring..
Liker kjempegodt at det ikke har kommet snø for å bli her enda..
Deilig,deilig helg til deg....
Stooor klem fra Randi

Lena sa...

Heldige du! Som både har fått kong vinter på besøk OG ny pc i hus!!! Grattis med herligheten! Det er jo bare sååå gøy å få et nytt leketøy! Da gjør det jo faktisk ingenting av opplasting tar litt tid... Nyyyt helgen med vinter og ny herlighet!

MiaMaria sa...

Hej!

JAg har tjuvstartat med något rum, men mera ska det bli...inte för att jag gör något avancerat men lite julkänsla ska det bli....

Vilken UNDERBAR startbild...
wow vad snö så vackert...

Ha en bra fredag!
MiaMaria

MonaLisa sa...

Oj oj, så fin pc da du! Og masse nydelige bilder.Kong vinter du - SNØ!! Det skulle jeg gjerne hatt!! I morgen åpner gårds butikken her, desember butikk! Sjekk linken på sia mi! Klem

Living White sa...

GRATTIS med ny pc. Artig med nye dubbedingser!!!!

Ja det var i går vi var nedsnødd...gikk til knes til skolen. De husene mine er jeg fornøyd med, de kjøpte jeg hos Leonorah i Danmark. Inni dem har jeg lysslynger siden dem står i skapet.

Skal koke meg kaffe her, så skal jeg reise på gardinmission, nye skal opp i dag!!!

Ja var den ikke skjønn den pakken jeg fikk, rett og slett NYDELIG

Eline sa...

Gratulerer masse med ny tøff PC, det er gøy å ha verktøyet i orden. Koselige snøbilder du har tatt. Her venter veslefuglefrøken med tungt hjerte på snøen. Hun ønsker seg nemlig snø til bursdagen, men jeg kan jo ikke akkurat bestille det.... ;)

Hespe sa...

Grattis med ny pc Chatrine!!

Så hvitt og fint det var hos deg i dag. Snø er flott så lenge det er kuldegrader, men så snart mildværet kommer og det blir slaps og søle, da er det ikke noe stas synes jeg...

Ønsker deg en herlig helg!

Selv drar jeg til London på søndag, og er tilbake på torsdag - gleeeder meg!!!

Klemmer fra Hildegunn

sologbolig sa...

Gratulerer med ny PC. Så fine stemningsbilder du viser og kjempekoselige løkter. Her er det ikkje snø, bare regn. Ha ei fin helg!

Living White sa...

Duhh, while talking about white houses. Se på :
http://meandmolly.blogspot.com/
Ser jaggu meg ut som hun har det hjemme, å har hun det hjemme har hun det helt sikkert i butikken. Dette er slike som jeg har. Jeg har dem i to forskjellige str.

Anita sa...

Utrolilg pent med snø da, slv om det er endel jobb!! Her er det nydelig høst vær om dagen med mange varmegrader og sol, skjønt det også, men lite som vitner om vinter og snart jul! Gratulere med ny pc!! Glad det ikke er meg jeg! Kos deg i helgen!

Nettan sa...

Grattis till den nya PCn! Kul! Måste säga att jag är avundsjuk på ditt snöväder..här regnar och blåser det..ingen adventsstämmning alls!!
Ha en mysig helg! Kram Nettan

Timotei sa...

Gratulerer med ny PC! Og du, jeg synes det var så herlig det øverste bildet der lyktene står litt sånn på skakke i snøhaugen!
Ha ei riktig fin helg!

prinsessa sa...

Å så heldig du er. Jeg venter enda på min som fortsatt er på fiksern. Så lånepc det er en super ting.
Ha en fin lørdag og en flott første advent. Masse klemmer fra Elin:O)

Marie sa...

Gratulerer med ny PC!

Skal seie det er vinter hos deg! Her har alt snøen regna vekk.

God helg :)

Tulip sa...

Å flott med snø nå før jul. Det har ikke snødd mye her i Vestfold, men håper jo selvsagt det kan komme litt før jul!

Vakkert med lyktene;)

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Grattis med ny PC...
For noen nydelige bilder du viser... her hadde vi masse snø forrige helg - nå er det litt, snø, regn. vind - tror vi har vært igjennom alle årstidene på bare noen dager...
Ha ei koselig 1 søndag i adv...

Klem Mita...