mandag, oktober 20, 2008

Sesongens siste Roser

Høsten er på hell, og disse rosene er de aller siste fra min hage dette året. Nå er det bare å håpe at rose-buskene overlever vinteren, og vil gi mange nye roser neste sommer.
Ønsker dere alle en kjempefin senhøst uke!
-chatrine

20 kommentarer:

tinemor sa...

Nydelige roser.
Litt vemodig at sommeren er slutt, men, men
Høsten har jo også sin sjarme.
Fin uke til deg.

organic-lizzi sa...

Vakkert..Har også noen igjen,og tenker jeg skal plukke de inn,men så har jeg ikke hjerte til det der de står..
Kos dag&Klem Randi

Tidsmästarinnan sa...

hej Cathrine,
jag tog också in några tappra blommor nu i helgen...
Fina bilder du bjuder på!
Kram
Susanne

Tiril sa...

Her er det og endel roser fremdeles, vi har jo dager ennå med 14-15grader, selv om jeg skrapte bilen her en morning!!! Men mye regn gjør de stygge, plukket en stor bukett sist uke, men nå er det øs pøs her, så nå "fer" de,
Ha en fin dag.
Klem

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Nydelige roser, synd det er et helt år til vi kan nyte dem igjen....
Klem..Ellen

Marita sa...

Ja, de siste rosene må jo bare nytes innendørs. Jeg har faktisk ennå knopper på mine gule duftroser, men det spørs om de vil springe ut før frosten tar dem. å ta dem inn for å få blomstring går nok heller ikke, tror jeg.

Lille meg sa...

Nydelige roser! Jeg har også noen som står ennå. Artig å se. I dag var det en flokk sidensvans ute her som forsynte seg av det siste av naboens bærbusker.
Jo, det går nok ubønnhørlig mot vinter.
Takk for hyggelig hilsen til meg.
Ønsker deg en god uke!:)

Marina sa...

Dom är SÅ fina! Tacksam blomma som blommar såhär sent.

MeyBiMe sa...

Ja men så var den nå veldig fin også da...denne siste rosen :-)
Litt trist å innse at det er blitt mørkere tider og regnet bare øser ned!!!!
Men da er stearinlysene kjekke å dra frem :-) og kosepleddet!
KLEM

Blå-hvit samlemani sa...

Tok også inn det jeg tror blir årets siste roser i går...rett før stormen satte inn.

Tok også inn en nydelig hortensia blomst, men den faklt sammen med det samme den kom inn i varmen. Rosene står enda de!!

Heidi sa...

Så vakre roser. Ja, nå er det vel slutt å disse herlighetene i hele det ganske land. Da får vi vel ty til blomsterbutikkene da.. ;)

Ha en fin, fin uke.

:-)

Minmill sa...

Så bra at du har roser fra hagen inne enda. Vår busk står bare med knopper og jeg tviler på at de vil komme fram. Nå kommer jo kulden for fullt. Vi har allerede hatt ei natt med frost her i sør.
Nydelige bilder du viser.

Ha en fin dag.

sologbolig sa...

Nydelige roser. Her tror eg alt har regna bort nå. Iallfall har det regna på kryss og tvers i et par dagar no, så det er best å holde seg inne!! Ha ein fin kveld!

Nygammalt sa...

Så himla vackra rosor du har på din tomt. Underbara.

Kram!

liven sa...

Så nydelige roser hos deg!!
De kom sent men godt ikke sant....??
hos dere er det vel full vinter snart tenker jeg....
Her er det hvertfall høst og det har vært et grisavær noen dager!!
Litt roser igjen hos meg også men tenker de er full i vann og ikke noe å ta inn!!

Ha en fin onsdag :o)

Anne-Berit sa...

Vakre roser,så synd det var de siste.Her er det store knopper på to små rosentrær,men om de får sprette ut er vel heller tvilsomt.Må vel bare pakke dem litt inn før vinteren er over oss for fullt.Ha en fin onsdag:o)

prinsessa sa...

Hei og god morgen!
Jeg kjenner til det problemet med lys. Snakka med en annen blogger og er enige på at det er ganske demotiverende når bildene blir dystre og mørke. he he. Du mion kjøre firsør. Du hadde nok likt deg i mitt hår. Det gror igjennomsnittet mer enn andres hår. Fra å vinne et veddemål på om jeg turte å skalle meg til 1,2 cm til det var, ja nesten like langt som ditt så gikk det 3 år. he he. Jeg ringte mannen bare for å advare han " mitt hår er kortere enn ditt!" Men det er noen år siden når. Nå er det langt og veldig løve aktig. ha ha ha ha ha.'
Kansje jeg får bestille time hos deg så kan du forvandre en stygg andunge til en svane;O) Ha en fin fin dag. God klem:O)

Anita sa...

Nydelige rose bilder! Ble veldig nysgjerrig på hva slags farger i det nye bølge teppet ditt jeg da:0) Og hva slags sekskanter???? Nå er jeg sååå nysgjerrig;o) Sitter her og googler litt oppskrifter, skal ha jobben her i morgen på høstfest, og menyen er ikke helt i boks! Nesten da, men..... Nei, gjøre noe!! Kos deg! Klem!

Living White sa...

Hei Chatrine.

TUSEN takk for en megagod kaffe latte karamell, tusen takk for en meget hyggelig prat og at du tok deg tid til meg og tusen takk for gaven jeg fikk med meg fra deg i dag!

Nå holder jeg på med CV`n min som jeg sender avgårde i morgen, så da løser nok stort sett alt seg!

Klem fra lengre nord i gata

Merete sa...

Fantastisk flotte roser!! herlig å kunne ta inn blomar frå eigen hage :o)
God helg til deg, Chatrine!