fredag, september 12, 2008

Mine nye høstfarger!

Fra å være en "GRÅ MUS" , som helst skal ha alt i hvitt, beige, brunt å natur, bytter jeg nå til farger:)

Jeg blander inn: Rosa, Vinrøtt, Plomme osv... å litt Grønt;)

Dette er høstens fager for meg. For nå vil jeg ha litt "liv" i fargene, nå som høstmørket setter inn for fullt!


Ups... har fått meg enda en kopp Dunoon;) Rosa striper denne gang;)

Lilla er også en av mine farger i øyeblikket! Kreative farger, føler jeg. Å dette er absolutt tiden for kreativitet. Stakkar Nicolay (min samboer)... han må nå leve med kreativitet å jentefarger;) hehe, det har han godt av!!;)

Her er Dunoon koppen igjen;) Jeg har også fått meg en blå, nydelig en... skal vise dere senere;)
Min hage har bestemt seg for å blomstre, som om det skulle være midt-sommers!!:)

Først ut er New Dawn

Se hvor skjønn hun er! Tenk, nå midt i september skal hun vise sine første roser her i Tromsø!!!

VAKKER, sier jeg bare!!!

(hadde forresten aldri trodd hun skulle vise sitt "sanne jeg" denne sommeren...)Neste ut er: Bella Rosa. Hun har nesten klart å springe ut!Her har jeg tatt en "kvast" av henne innendørs. Se hvor nydelig hun er!


Husker dere?
Tidligere i vår, sådde jeg og Christian frø. Nå sen-høstes hvor skogen begynner å gulnes, finner vår henge Petunia ut at hun skal stå i full blomst! Rosa, å VAKKER!
"Purple Pirouette" heter denne skjønne dobble Petuniaen, som vi også satte noen frø av. Hmmm, har jeg grønne fingre?... nei, disse syns rett å slett synd i meg og Christian... som aldri fikk sommer. Så de vil nå vise sin takknemlighet, for vår tålmodighet;)
Mine, sene "Hvite Dupper " står nå ene å alene i beddet å formelig stråler!...


...stråler, det gjør min lyskrone også;) hehe;) Som jeg er SUPER-FORNØYD med!!

Til alle dere som lurer: Prisen var 5000,- men for min del 1149,-

Godt kjøp, eller hva?


Jeg har mottat en drøss med Awarder! TUSEN, TUSEN hjertelig TAKK!!!!!!!!!!!!!!!

I løpet av helgen skal jeg oppdatret alle sammen! Å ikke minst takket dere. På høyre siden i bloggen vil de komme opp, en etter en!

Å tru meg. det er vanskelig å dele ut, for dere er jo fantastiske ALLE SOME EN!

For å si det som det er: herregud, så mange bloggere vi har blitt....!!!! jeg klarer nesten ikke besøkt alle dere flotte jenter (å gutter)!

Når jeg så kommer hjem fra jobb i morra (fredag kl 18;) skal alle dere prioriteres! I løpet av helgen håper jeg at jeg rekker innom alle!

Superfin helg til alle Bloggere, og alle Lesere!

-chatrine
17 kommentarer:

tinemor sa...

Som det blomstrer hos deg om dagen!
Så vakkert.
Og flott med litt lys og farger nå når høsten og vinteren kommer. Skjønner deg godt.
Natta-klem

Anita sa...

Såå nydelig og varmt det ser ut med de fargene!! Også så bra at det blomstrer ute hos dere nå!! Nyt det!! Har fått nye høstfarge favoritt jeg også, de heter lyng og er i det nye prosjektet mitt som jeg har i bursdags innlegget mitt!! Gleder meg til du kommer innom en tur hos meg!! Leeenge siden! Riktig god helg!

Høvebakken sa...

Det e nok pga den flotte sola vi har hatt her nord de siste dagan at blomstran titta fram ;) Go helg :)

Marina sa...

Här är köket mest vitt, ja lite grönt också men bara lite. I tv-rummet gillar jag däremot färg. Där är liksom lite mörkare och mysigare på något sätt.
Gillar dina ljus mycket. Härliga höstfärger!
SÅ roligt att rosorna blommar nu! Vackra!
Ha en skön helg! Kram!

BeBe`s blogg sa...

Jeg likte dine høstfarger så godt! Og så bra at vi i nord får noen godværsdaga, slik at vi får litt glede av uteblomstran våres, det trenger vi. God helg til deg og dine!:)

Tonje Marie sa...

So masse fine blomster du har! Og veldig koselige bilder av innekos med stearinlys :)

Ha ei fin helg! :)

Klem frå ei som var innom

Hespe sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Hespe sa...

Wow - skal si sommeren kommer sent hos dere der nord... Hører jo rykter om sommerlige temperaturer, og når jeg ser blostringen hos deg, ja, da forstår jeg at sommeren fortsatt lever hos dere...

Her hos oss i sør, har høsten kommet. Nå denne uken etter at jeg kom hjem fra Kos har vært sur og kald - usj - 10-12 grader og noe regn.....

Herlig med litt farger Chatrine - spriter opp de mørke kveldene. Koppene var nydelige!!

Ønsker deg en strålende høsthelg - kos deg masse!!

Klemmer fra Hildegunn :o)

Hobbygåsa sa...

Nydelige farger, lilla er bare helt herlig! Ja om høsten må man ha kosefarger. Så flotte blomster du har også, morsomt at de trosser den nordnorske sommeren og springer ut selv om det kanskje er litt sent. God helg til deg - klem!

Kari sa...

Her er det høst og hos deg er sommeren kommet hihi...
Misunner deg litt jeg ;)
Høstfarger er nydelig ja og bildene dine var bare vakre !!!

Ha en fin dag

Huset i skogen sa...

Wow som det blomstrer! Nå har jo vært så heldige å hatt sol i snart en uke her også, men må innrømme at blomstene her begynner å synge på siste verset. Litt trist. Trøsten er at med så mange soldager, så blir høsten mye bedre og vinteren kortere!
Ønsker deg en fin og koselig helg:)

Lille meg sa...

Så nydelig! Flotte farger, flotte blomster og mye annet flott også.
Nydelig!
Neste fredag kommer jeg til Tromsø. Håper virkelig at jeg får tid til å stikke innom salongen din.
Ønsker deg ei riktig god helg!:)

Bak en Sky sa...

Så koselig at du drar inn litt farger i hejmen!!Så herlig når det nærmer seg høst!
Den lysekrona vr virkelig fin. Lekker!!

ha en super kveld!

Helen sa...

Så fine farger du pynter med - jeg har fått svart-hvitt-grått-dilla, så her er det ikke så fargerikt. Så koselig å se det blomstre i hagen din. Hos meg er blomstene omtrent ferdige for sesongen og jeg skulle vel egentlig vært ute å lukt vekk visne blomster...men jeg venter til lysta kommer og skylder på været ;)

Living White sa...

Det må jeg si, dama med grønne fingre. Blomster er bare vakkert. Jeg skulle ønska meg en hage jeg hvor jeg kunne gå beserk og så til jeg så mannen med jåen, tror nemlig at jeg egner meg til hagearbeid. Vi har jo hatt noen helt fantastiske høstdager her oppe nå Chatrine. Superskjønt. Håper det holder seg sånn mange uker til.

Nå er det endelig helg, jeg er glad for det, følte jeg trengte en liten pause nå. I morgen kommer en av IT guttene fra jobb hit hjem til meg for å hjelpe meg med den trådløse ruteren min, den funker ikke som den skal. Er det noe jeg missliker, er det å plages med datasaker! Nå er jeg tilkoblet naboens nett, å jeg har jo helst lyst å være på mitt eget.

Jeg håper du får en super helg:) Hils Nicolai, den store O`taler! (ps: han sa jo på festen han skulle legge igjen kommentar i bloggen min, har ikke sett snurten av den....) snufs

daisy sa...

Nyyyydelige blomster!

Jeg er akkurat som deg - nå på høsten trenger jeg litt farger, varme farger. Plomme, lilla.. Må liksom gjøre det litt lunere her hjemme når temperaturen ute synker og regnet bøtter ned.

Ønsker deg en fin helg!

Lena Kristina sa...

Hejsan!

Är allt väl?

Jag hoppas du inte jobbar ihjäl dig.

Vad mycket fina blommor i trädgården......

Grattis till alla dina awarder

Kramar från Lena