søndag, september 07, 2008

Fest

Når man skal ha åpnings-fest er "goodie bag" et Must! :) Ikke sant? Gavene til gjestene våre inneholdt selvfølgelig hår-produkter, pent pakket inn:)
Salongen vaskes selvfølgelig også før gjestene kommer. Det skal jo skinne litt!
Til oss vanker det blomster:)
Ikke minst fikk vi en god del av disse;)
Dette er oss 3Image
Malin, Ida og meg

Og selvfølgelig har vi kjærestene våre, som hjelper til i salongen. De har nå fått seg jobb som "vaktmestre" og "altmuligmenner" ;)
Jeg var jo bare heldig som fikk æren av å holde en liten tale, og ønske våre gjester velkomne. Malin og Ida snek seg fint unna...Så er det bare å "slå seg løs" Med god mat å drikke, og alle ser ut for å ha det gøy. Bildet viser noen av våre gjester. Vår fest endte ikke før kl 5 om morgen;)
Undertegnede med kjæresten:)

Oppsummeringen må sies å være en vellykket fest.
Formen i dag er slett ikke værst den heller!
Ønsker dere alle en finfin ny uke!
-chatrine


24 kommentarer:

Living White sa...

Hallo kjære:) Takk for i går, det var superkoselig og veldig artig. Jeg ble aldri helt snytt jeg, så jeg skjønner ingenting, det var jo så mye flodium hypnotikum borte hos deg:) Men men, formen i dag er bra. Jeg tok en øl på ett utested så dro jeg hjem:) Så etter deg på Arthur men du var borte. Må lage ett innlegg om festen jeg også

Anita sa...

Så koselig det så ut!! Desto flere bilder jeg ser av deg jo mere lurer jeg på om vi har kjent hverandre litt en liten stund, husker ikke om om vi gikk i klasse eller hva, men... Har du etter navn på Sa.... ELler tar jeg helt feil? Kan jo være det da!

organic-lizzi sa...

Heisan!!Såååå schtiiilig da:-)
Kommer jeg til Trømsø en gang skal jeg sannerlig bestille time..
Moro med skikkelig åpningsfest..
Det er en del av pakka..
Super uke&Stooor klem fra Randi

Hespe sa...

Hei Chatrine!
Åh, så ut til at dere hadde en flott åpningsfest - der skulle jeg gjern ha vært og festet sammen med dere...!!!

Nå er jeg akkurat kommet hjem etter to uker på helrige Kos. Har virkelig kosa meg og hatt det helt topp. Legger nok ut noen bilder på bloggen, bare jeg får oversikt over de litt over 600 bildene jeg har tatt (...slik er det i den digitale verdenen). I morgen er det tilbake på jobb, kan ikke si jeg gleder meg, men slik er livet. Gi meg en dag eller to, så går nok alt så mye bedre... :o)

Ha en flott kommende uke Chatrine!

Klemmer fra Hildegunn :o)

tinemor sa...

Så hærlig.
Det ble litt festing her i helgen også.
Men vi avsluttet leeeeeenge før dere....
En hel halvtime ;-)
Her var det nattatid kl 04.30.....
Og formen er heller ikke så værst her, -bare trøtt!
God søndag til deg!

Livet er heeerlig sa...

Ser ut som en kjekk åpningsfest :)
Og så er det gøy å få litt ansikter på bloggen...
Lykke til videre med salongen, så synd jeg bor så langt unna. Skulle gjerne hatt en klipp :)
*Siv*

Marit - Som Mine Dager Er sa...

Gud så herlig en åpningsfest dere har hatt. Er det ikke gøy?!
Dere har virkelig stått på. Dugnadsånden har gjort at dere endelig står i startgropa av framtiden som frisør. Og salongen ser kjempelekker ut. Jeg regner med dere er full av forventninger til hvordan det skal bli framover. Jeg kan ikke annet enn å ønske dere LYKKE TIL!

Klem fra Marit

liven sa...

Så kjekk fest ser det ut til........fortjente vel et party nå etter hard jobbing:O)

Kommer jeg til tromsø en gang så kommer jeg innom!!

Ha en fin kveld og en ny uke:O)

MeyBiMe sa...

Så kjekkt da!!!!!
Ser ut som dere hadde det artig :-)
Så et flott innlegg inne hos Gjertrud også :-)
Ha en knakande fin uke :-)

Tiril sa...

Dette så ut til å være en 100% vellykket fest som varte ut i de små timer!!! Du har lov å være trøtt i dag,
Dette fortjener du virkelig Chatrine, ønsker deg alt godt i fremtiden såvel med salongen som kjærligheten.
Du er ett virkelig stå på menneske.
Masse klemmer fra Tiril.

anneskreative sa...

Hei!
Endelig er dagen her,,,,slik føles det sikkert.
Gratulerer så mye med åpning. ny satsing og egen bedrift
Lykke til.
Anne

søs sa...

Var en kjempekoselig fest,jeg hadde det topp:)

Du og Nicolay ser jo helt nyydelige ut på bildet, kjempesøte:)

Salongen må jeg jo også få skryte litt til av, den har jo bare blitt sååå fin:)

Lille meg sa...

Hjertelig gratulerer med nyåpning av flott salong!
Kjempefine blomster også, de var vel fortjent!
Ønsker deg en god uke, og lykke til i den nye, flotte salongen....

Sylvia sa...

Kjære Chatrine!
gratulerer så mye med salongen! den er jo bare lekker! Og jeg ser jo på bildene at folkene stortrives hos dere!
Flotte modeller dere har (litt lenger ned her....) Og skulle dere mangle et bilde av "FØR", så bare bruk meg.......bustehodet er komplett!!! hi hi...men tidlig i morgen skal jeg faktisk til frisøren og gjøre noe med det!!!
Lykke til videre!!

Anne-Berit sa...

Gratulerer med åpningen av salongen,ser fint ut der.Og festen så koselig ut den også.Jeg har noe til deg som du bare kan komme å hente på bloggen min.Jeg fikk den av Naturglede,og nå får du den av meg.Ha en fin dag.

Anna Lisa sa...

Gratulerer med ny åpna salong!!!
Så veldig flott ut!!!

Du har fått en award frå meg:)
Den kan du hente på sida mi:)
Takk for kommentar for nokre sidan...beklager eg ikkje har svart...bare det at eg har det litt travelt, men mest på den måten at eg kosa meg med familien på Island...og lille Tryggve tar litt tid på sin måte:)
Håpa du har det bra in venn:)
Klem til deg frå Island :)

Living White sa...

Hehe, tror nok gulvet fikk seg en real dose champis og ikke minst rødvin:)
Jeg ble aldri orntlig snytt jeg på lørdag, men på søndag derimot kjentes det ut som jeg hadde hatt en fest av en annen dimmensjon, for å si det slik. Hodepine hele gårdagen:) Det var forresten mange ok mennesker der, kosa meg jeg:)

sologbolig sa...

Her såg det koselig ut. Kjempekjekt med ein slik åpningsfest etter mye jobbing og slit. Ha ei fin veke!

Lena sa...

Så ut som en fab åpningsfest!!! Må jo ha vært det om den faktisk varte til fem om morgenen... !!! Fine var dere alle sammen også!

~♥~bagateller~♥~ sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
~♥~bagateller~♥~ sa...

Piker, vin og sang til langt ut på morgenkvisten, det kan me like. Litt av en åpningsfest, ser ut som dåkke har hatt det veldig kjekt:-D Ønsker alle friserdamene ei riktig fin veke. Klem

~♥~bagateller~♥~ sa...

PS Så søte du og kjærsten der da, et flott par;-)

Kaos sa...

Gratulerer med åpningen!!
Heldiggris som kan være din egen sjef :)

Margareta sa...

STORT GRATTIS till nya salongen. Roligt.(På svenska) lycka till med nya jobbet, men också bloggen, mormorsrutorna, ja ALLT
Kramar från Sverige/ Margareta