lørdag, september 13, 2008

Early Morning Fog

I dag tidlig var det et merkelig lys utenfra. Det var blått lys... Sola skinte antagelig i det fjerne, og ellers var det tykk tåke. Utsikten fra kjøkkenvinduet viser vanligvis byen, men i dag kunne man kun se ett å annet tre. Sånn helt nærme huset.
Litt etter meg våkner kjærsten min fra sin "skjønnhets-søvn", titter ut vinduet å sier: I dag bli det knall vær! "Yeah right" tenker jeg...;) "Pesimisten" meg, koker meg en kopp kaffe, går inn på badet, å tenker vidre: Dæven så positiv han er... Har han ikke vært i Tromsø en høstdag før, eller?? Er det tåke, så er det tåke! Sånn er det;)
Å jaggu fikk han ikke rett! I dag har det vært fantastisk i Tromsø:) Solen har nærmest blendet oss. Kundene mine, som vanligvis er riktig så fornøyde, har vært fantastiske i dag også:) For en hærlig dag det har vært på jobb!:)

Nå er det en liten stund siden Chablis har vist seg i bloggen. Men her er hun, blid og fornøyd hun også! Her ligger hun under stolene mens vi spiser middag, for man kan jo aldri vite om det skulle ramle ned en smule her, å en smule der...;)

Finfin lørdagskveld til dere alle!

-chatrine

p.s I dag jeg jeg på "bar" Joho!! For dere som har fulgt bloggen min, så tror jeg nå at min kjære Nicolay har fått skjenke-bevilgning i baren sin;) (her hjemme altså;) Tror den bardisken kan bli riktig så fin, med ett å to glass vin innabords;) hehe!!!

12 kommentarer:

liven sa...

Så deilig at dere endelig får litt godvær da!!
Alt er bare så mye kjekkere da:o)

Så nydelig blomstene dine er nå!! Håper du får nytt dem litt da siden de kommer så sent!!
Men bedre sent enn aldri.........

Ha en fin kveld i baren:o)

prinsessa sa...

Måtte bare innom i den tåkete morgenen å ønske deg en fin lørdag. Ha en fortsatt fin fin lørdag:O)

Living White sa...

Ler, Caroline vekte meg: MAMMA MAMMA SE UT. Jeg løftet hodet, skrek Å HEI, å gravde meg under dyna. Nå tenkte jeg at det virkelig begynnte regne osv.....Men det har jo vært verdens mest fantastiske dag her i nord. Her er det bare å nyte alt til det fulle...

søs sa...

Hehehehehe,mobb mobb Nico,fniiis:)
D ble jaggu en knalldag, skjønnte tegninga æ da,hehe,men helgeslakk fordetom. Kos deg i baren:)

Anita sa...

Så bra med fint vær, hjelper på krop og sjel det!! Håper det varer en stund nå da:o) Fortsatt god helg!

alma merethe sa...

Heia. Det ser trolsk ut i Tromsø i dag. Men vi har nu hatt noen flotte dager forut.

Måtte inn å se hva resultaet ble mellom de Nord-Norske lagene i dag, og det ble uavgjort. Ja ja.

Kos deg i baren.

Bak en Sky sa...

Skikkelig trollsk stemmning på de øverste bildene!Nesten litt skummelt!

Anne-Berit sa...

Samme knallværet her i Mo i Rana,aldeles nydelig,men morraskodda hadde vi ikke,hehe.Ute og nyter godværet dagen lang,og hundene fryder seg,for de får jo ut i skogen og gå tur,stadig vekk.Håper dette blir langvarig.Ønsker deg en super søndag!

daisy sa...

Godt med finvær! Ordentlig trolsk stemning med denne tåka også, da!

Håper du hadde en fin lørdagskveld i baren! :)

Lena sa...

Så flott at litt tåke kan bli til det nydeligste vær!!! Her nede hos oss skulle det ifølge meteorologene idag bli strålende høstvær, men det har da glimtet med sitt fravær... Men det gjør ikkeno, for da går man bare på låvesalg og gjør et drøss med kupp og blir lykkelig allikevel! Så det så!
Ha en aldeles strålende kommende arbeidsuke!

Min verden sa...

Chablis er vakker som før, lysekrona er et kupp og for en flott overraskelse at blomstene endelig fant ut at de ville fryde matmoren med litt blomster og farger. Vakre er de. Ny så lenge du kan. Jeg husker godt at du sådde og du var ganske så standhaftig. Det er ikke din skyld at du bor i Tromsø ;) Godt at butikken går fint og at skjenkebevilgningen endelig er i boks. Kos deg med den ;) Hanne

Annika sa...

Hej! Åh vilka härliga färger du visar i förra inlägget... o blommorna sen... nu känns väl hösten lite långt bort när all den prakten visar sig.... älskar också färg.... här har det varit full fart hela helgen.... shoppingtur mm.... har inte riktigt hunnit med mina vänner på nätet.... men nu ska det bättras på....Vädret var riktigt strålande här också på lördan men jag hade inget ut av det... befann mig inne i en jättebutik hela dagen:) hoppas du får en riktigt fin vecka... kram Annika