fredag, august 08, 2008

Friendship

Tusen, tusen takk til min medsøster her hjemme i Tromsø, Gjertrud med hennes flotte blogg Living White for denne fine Awarden!
Tenk at denne flotta damen bor bare noen få kilometer "borti gata" jeg kan "nesten" se huset hennes, og enda har jeg aldri sett henne i virkeligheten... Gjertrud. Jeg håper vi møtes en dag!:) Det hadde bare vært SÅ GØY!!!
Amazing Friendship... Tenk at man kan få så mange gode venner gjennom blogging! Helt fantastisk!!! I "blogglandia" som Ida kaller det, deler vi hverdagen og vår store interesse: interiører, hage, familie og håndarbeide med hverandre. Å i tillegg gir vi masse inspirasjon, råd og tips både til hverandre og alle de som ikke har egen blogg, men søker oss opp via google, kvasir...osv...osv... Tusen takk til alle dere som deler, og alle dere som leser!
Videre skulle jeg gitt denne til alle sammen. Men så må man velge noen...
Mitt første valg er
Ida : Henne var den aller første jeg fikk god kontakt med etter jeg selv begynte med blogg. Hun har en blogg som er kjempe inspirerende, med masse gode tips! Hun har et stort hjerte, og deler sin hverdag og tanker og ikke minst sin fantastiske hage med oss alle sammen. Tusen takk Ida!
Neste ut er Anita: Hun er alltid på "pletten" å skriver en hilsen når man har laget nytt innlegg. Skjønn jente!! Hun holder til på Nøtterøy, og deler med enn gjerne både hagetips, søm og det som måtte skje i hennes liv. Tusen takk Anita, du er bare så skjønn!
Helen: For sin supre blogg, som jeg alltid leser! Hennes flotte hunder, og barna og den utrulig fantastiske campingvogna... Det er nesten så at ei "not-camping" jenta som meg, får lyst å campe... Helen, du er bare super!
Hobbygåsa: Hadde det ikke vært for deg... ja så hadde jeg måttet lete leeeeenge etter både oppskrifter å det som er... Makan til strikkedame!!! Hun strikker det mest fantastiske av votter spesielt! Å hun samler på votter, det er det respekt av!!!
Mette: Super dame, bare ta en titt innom bloggen hennes! Koselig, koselig! Trenger jeg si mer??:)
Anna Lisa: ...med sin skjønneste familie! Tenk, hun baker, blogger, pusser opp, nyter sommer, som vinter;) 2 nydelige jenter, 2 nydelige gutter! Anna Lisa: måtte vi bare ha din energi.... "I wish" Jeg har jo blitt gla i hele familien din jeg nå, etter å ha blogget med deg et år nå:) gi en stor"smask" til alle skjønne barna dine, de er alle sammen hærlige!
Å sist, men slett ikke minst: Marita Hun syr de vakreste quilts, har en fantastisk hage, og hun VET hva det meste heter! besøk også hennes hage blogg om du lurer på noe:) Marita: Tusen takk for din personlighet og din store viten om både søm og hage!!!!!

Å nå kunne jeg ha ramset opp å ned.... i dagesvis.... Skjønne bloggejenter er dere alle sammen!

"Ørlitt" (les MYE) dårlig samvittighet har jeg også, for ikke å ha besøkt dere på lenge nå. Men jobben har tatt mye tid. Men så skal dere vite at jeg har jobbet mot dette siden 2002!... så det var jaggu på tide! Og dere er slett IKKE glemt!!! Snart får jeg nett på jobb, å da kan jeg titte innom i lunsjen;) Men enn så lenge, må jeg sloss om å få bruke dataen på kveldstid (ehhh... datteren er enda hjemme, å chatter til den store gull-madaljen.... herregud så mange venner man har når man er 17...;)
I dag har jeg og Malin (hun som har de 50% andre aksjene i vår salong;) vært på shopping;) Vi skulle ut å handle speil til salongen. Neste helg skal vi nemlig pusse opp! Å da kommer det masse bilder i bloggen folkens!!!
Fant vi speil.... det gjenstår å se...;)
Det jeg i allefall fant var denne "ultra" skjønne puten! ("urFET", som min datter ville sagt...;)
Blå velur med haugevis av perler, YES!!;)


Å, snur man den så blir den brun, men minst like mange perler... What a beauty!!!

Tusen takk for en fantastisk shoppingdag Malin!

På mandag skal jeg ha første fotoshoots på noen av mine hår-modeller. Jeg skal vise dere så fort bildene blir ferdige. Gled dere, for dette skal bli gøy!

Ha en fantastisk helg!
-chatrine
p.s Nicolay takker så masse for kommentarer på hans trapp, å han som: "handyman" generelt;)
Sorry jenter... han er IKKE til leie...jeg beholder han for meg selv... ;)

15 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære Chatrine! sjøl takk førr shoppingtime... æ storkosa mæ! :) Ja tænk,nu har vi egen salong!! :D det kommer te å bi så fint atte! Gleda mæ te å gå på jobb i lamme dæ i tia fræmover! :) Ha ei fin fin hælg.. klæm! -malin-

Nygammalt sa...

ja den var verkligen snygg!

Ha en skön helg!
Kram.

Ida sa...

1000 1000 TAKK skjønne deg!!! :)))
Fin fin pute ja.
Lykke til med alle gjøremål og jobbing fremover.
Jeg vet at resultatet blir veldig BRA! :)
Gleder meg til å se det hele etterhvert.
Fortsatt fin helg til deg.
God klem.

Lille meg sa...

Gratulerer med vel fortjent award!

Nydelige ting du har funnet på shoppingrunden din.
Og så blir det spennende å få se de nye speilene du skal få tak i.

Ønsker deg ei riktig god helg!

Hobbygåsa sa...

Tusen, tusen ,tusen takk Chatrine! Nå ble jeg riktig rørt! Jeg setter stor pris på deg også, og det er så spennende å følge med i bloggen din. Du skal ikke ha dårlig samvittighet selv om du ikke får besøkt alle like mye, kos deg med jobben din og ta bloggingen når du har tid - vi er her alle sammen i lang tid fremover. Ha en flott helg - stooor klem fra meg!

Anna Lisa sa...

Tusen takk Chatrine for kjempe fin award!!! Så glad eg ble!!! Og takk for fine ord om meg!! Tusen takk!!
Awarden setter eg stor pris på!!!
Og gratulerer du også for awarden:)
Skal legge den inn på bloggen min:)
Klem

Sylvia sa...

Hei Chatrine!
Lenge siden nå.......blir jo ikke store bloggingen på sommeren, og jeg har enda ferie......
Tenker nok de fleste vil være på plass når hverdagen nærmer seg til uka igjen.
Lekker pute du fant, da! Og hvordan går det med salongen? Så spennende. Håper å få se bilder derfra etterhvert.
Vant du virkelig med det bildet? Så flink du er da!
Ønsker deg en trivelig helg. Klem.

Anita sa...

Tuusen, tuuuusen takk!! Blir rørt jeg av de såååååå hyggelige ordene! Tuuusen takk! Tror jeg må ta den hyggelige award begrunnelsen og kopiere ut i bloggen min!! Blir litt hoven av sånne gode ord, men.....
Overvintret pelargoninen min inne i kjelleren i vinter, sammmen med 20 andre, men var bare den og 2 til som overlevde, flaks at den største levde da! Skal ta flere avleggere/stiklinger til høsten, men tviler på om jeg får så mange til å overleve;o) Men koster lite og prøve! Nå får du kose deg i kveld og i morgen, så skal jeg kose meg med de nydelige ordene fra deg!! Klemmer!

Living White sa...

Det var varme og flotte ord Chatrine. Jeg satt og tenkte på det her om dagen da vi skrev, rart at du bor så nært. Jeg lover deg å komme innom salongen din en dag.

Man føler jo tidvis her inne i bloggverdenen at man kjenner folkene nesten. Visse har man jo bedre kontakt med enn andre. Syns det er koselig jeg.

Før jeg begynnte blogge selv, viste jeg ikke nesten hva en blogg var, å jeg lurte på dem som virkelig giddet sette seg ned å skrive til en haug ukjente mennesker. Nå skjønner jeg jo mer etter å ha blogget ett år (jeg som trodde jeg overlevde en uke på bloggen) Det er utrolig mange kjekke mennesker der ute som gir innspirasjon og gode ord når man trenger det.

Ida sa...

Nå er utmerkelsen på plass hos meg. Takk igjen. Har en til deg, jeg også. :)
God søndag til deg der nord.
Klem.

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Grattis med awarden...
Den trappa deres blir knallfin...
Jo du, den strikkeboka er lest fra perm til perm ørten ganger - får jo lyst til å strikke alt jeg...

Ha en koselig søndag og uke...

Helen sa...

Gratulerer med award - så spennende at hun bloggvenninna di bor like ved deg!
Tusen takk for at du ville dele awarden med meg, og for de fantastisk varmende ordene!!! Jeg er nettopp tilbake fra ferie og har ikke hatt tid til å putte den fine awarden i bloggen ennå, men det gleder jeg meg til å gjøre.
Den nye puten med perler var veldig fin.
Ikke stress med at du ikke får besøkt oss så ofte som før - ta den tiden du trenger og kos deg i bloggverdenen.

liven sa...

Gratulerer med award!!
Ta deg en tur på besøk til Gertrud du:O)
Jammen har du vært tålmodig siden du har jobbet mot dette siden 2002.......
Gleder meg til å se oppussingen deres!!

Ha en fin søndagskveld og en ny uke:O)

Marita sa...

Tusen-tusen takk for skjønn award - du er nå nydelig selv du! og bloggen din også :o) KJenner samvittigheten min kommer krypende, må sy mer, vise mer, være flinkere. Ha en flott uke!

Koselig koselig sa...

Neimen tuuuuuuuuuuuusen takk for den koselige awarden du har gitt meg! STOR KLEM til deg fra meg!!! klem klem!!!

Jeg skal strø den videre ( i morgen må det bli)
Men jeg takker ærbødigst og føler meg veldig heldig som har fått så mange gode bloggevenner!!!
Håper jeg får møtt noen herfra snart, det hadde vært moro! Stormønstring av bloggetanter, wow så moro det hadde vært!!! :)