fredag, juni 20, 2008

Ta 3, betal for 2...

Tusen, Tusen takk til deg Christina for denne koselige utmerkelsen! Du er hærlig du, Christina!
Denne vil jeg gi til alle som titter innom hos meg! For dere gjør min dag bedre alle sammen!:)

Ta 3, betal for 2..... Kjenner dere den igjen?
Plantasjen hadde selvfølgelig en "sånn en" her om dagen...og... Chatrine dit...;)
Det ble 2 Flammentanz Roser og 1 HuldraRose.
Den ene Flammentanzen skal min mamma få, og den andre skal vel passe godt ved inngangsdøra:)
HuldraRosen har tilogmed en nesten utsprunget rose! Vakkert!
Denne skal holde hengeBjørka med selskap, tenker jeg.

Min mamma kom innom her om dagen. Hun hadde "røsket" litt opp i beddene sine... Hele 14 stauder har hun delt med meg:) Hverken hun eller meg vet hva de heter, så det må vi bare finne ut etterhvert som de begynner å blomstre.

Her er 3 av de som blomstrer nå:
Da kunne jeg ikke vente lengere...
Disse 4 damene kommer til meg i posten fra Panduro, om ca 1 uke.
Har hatt lyst, veldig lenge nå å sy noen Tildaer. Så i løpet av sommeren skal jeg virkelig kose meg med symaskina. Jeg er fri for barn, og mannen ser fotball på tv i tide og utide... Så her skal det ikke mangle på tid:)
Den store sekken til gutten er pakket, og han har nå dratt på ferie. Merkelig stille i huset nå...
Det eneste som kan høres er tastaturet når jeg sjekker "Sporingsnummret" for pakker, en gang i halvtimen;)
For når man venter på pakker, ja så venter man på pakker!
Ønsker alle en nydelig helg!
-Chatrine

21 kommentarer:

Mona. sa...

Så snill du er med mamma'n din,da !!! Fine roser hun får.....veldig glad i sånne,jeg også,men jeg får dem ikke til å trives..... Kjøpte New Dawn ifjor,og den bare sturer,ikke er den død,men den står liksom bare der........ikke et nytt skudd engang !! Så du er bitt av Tilda-basillen,du også.....hihi...ja,de er søte,men jeg har ikke tatt sjangsen ennå... ! God helg til deg og Chablis :)

Koselig koselig sa...

Her var det mye fine planter kjøpt inn og så koselig at du gir til moren din også! :)
Tilda har jeg også kjøpt meg faktisk, en stk. Før jul. Hun ligger i skapet ennå, har ikke tatt henne fram og gjort noen ting. Planen var å sy henne i juleferien men nei... så var planen å sy henne nå i sommer. Vi får se. Jeg hadde jo ikek tenkt å gå mer på skole, men ting skjer og nå skal jeg det. Så får jeg ikke sydd min mørke tilda nå i sommer nå, så får det bli til neste vår når jeg er ferdig . Ikke sant?! Det er jo koselig å ha noe på vent også right?!
GOD HELG KJÆRE VENN,HÅPER DU FÅR EN SKIKKELIG FIN HELG!
klem

Randi sa...

Oi, der skulle jeg gjerne vært, ellers så får jeg se om jeg får overtalt min kjære til en svipptur på Søndag. Skulle så gjerne hatt meg ett rosentre....lysrosa roser er så vakre.
Skjønner godt du gleder deg til å få de vakre Tilda dukkene, de er nydelige!!

Ønsker deg en strålede fin Midtsommerhelg

Lille meg sa...

Så fine roser! Ja, de andre blomstene er også veldig fine..
Du har en snill mamma, som deler med deg.... Jeg var heldig i fjor og fikk mange stauder hos ei dame som skulle "ommøblere" i hagen sin. Så ble det en god del til overs, og jeg fikk bare komme og ta med meg. Flere hadde også vært der og forsynt seg. Det var jo for galt å kaste de fine plantene.
Noen blomstrer nå, og noen kommer senere......
Ha ei god helg!

Anita sa...

Var på sånn salg idag jeg!! Men klarte faktisk og bare kjøpe en, som skal være en gave! Kjenner at det gjør vondt fortsatt, men.... Er jo sååååå mange nydelige roser, som roper på meg hver gang jeg er der!!! Åhhhhh! Nå angrer jeg!! Lurer på om jeg kan kjøre ut og kjøpe de to andre;o) SÅ mange fine Tildaer du skal sy!! Dersom du ikke er bitt, så blir du det!! God helg til deg også!

Tiril sa...

Å Chatrine, visste ikke, så god du er , som lar de låne barnebarna sine så lenge, du gjør nok klokt i det.Ble litt satt ut nå Chatrine, tenker på hvordan du har hatt det,godt at alt er bra for deg nå,

Ser du har fått kjøpt deg en del roser ,har og benyttet meg av det tilbudet, her er lite som minner om sommer for tiden, kunne godt ha tenkt meg litt varme terassekos med hvitvin, nå må vi på med varme innendørs, lenkter etter de varme late dagene igjen.
Drar til Amsterdam på onsdag til Riviera, blir ut uken, så må jeg jobbe 14dager, reiser på en liten ferie, så må vi prøve å få gjort noe hjemme,
Hagen må få en omgang, så drar vi påtur igjen i september, med litt bedre samvittighet.
Håper du har fått smake på sommeren nå.og at du får en solfyllt helg,klem fra Tiril

Donnas Verden sa...

hei hei

Så fin kunst barna dine har laget:) Heldig du er som har fått så mange planter.

Ha det flott i helgen

Inger-55 sa...

Blir sikkert stille og rart hjemme hos deg nå. Bra at Tildaene kommer på besøk!
Er det ikke koselig med slike "arveplanter"! Da tenker du på din mor hver gang du går i hagen din. Det er det samme med kake\matoppskrifter også! Koselig å dele slike ting med andre!

Ønsker deg en fin helg!

mali-mo sa...

Nydelige roser, og stauder. Så heldig du er! Blir nok gøy å sy Tildaer, har hatt lyst til det lenge og det skal nok bli etterhvert ;) Har bare et problem med å følge sånne mønstre for jeg begynner alltid å eksprimentere og da blir det bare noe helt annet ;) Ha en fin helg!

Tiril sa...

Chatrine - så fint å høre at du har det godt, men når alle er rause, og ikke bitre så er det greit, stort av kjæresten din og, sier jo litt om hans raushet og.
Det må jo ha vert tøffe tider for deg, helt klart, så ung,
Men du er en sterk og god jente, det har jeg jo funnet ut forlengs,
Ha en god natt, vi snakkes,

Ine sa...

Så fine blomster =)
Åja jeg kunne også tenkt meg å være bacstage hehe.. hadde vert såå heftig det..
Takk for fine kommentarer =)

Klem ine

Ine sa...

Haha neidu ikke prøv deg.. jeg kan også være fan.. ådessuten suger hip hop

prinsessa1976 sa...

Ja det har jeg hørt om men det er skjelden jeg finner det. Her er det somregel ta 3 betal for 3 he he. Å tildene har du ikke overhode noen problemer med å sy. Vis meg de når de er ferdige. Ha en herlig lørdag. Masse klemmer fra Elin:O)

Annika sa...

Visst är det kul att dela plantor med andra... Man har chansen att få så mycket roligt då... O du, att vänta på paket är kul... Vilka tjusiga damer du har att se fram emot.. Har inte provat att göra nåra såna men det kanske kommer... Det kommer snart en bild på min "Flammentanzros" hos mig.. Fotade lite rosor en dag när solen tittade fram... Kram Annika

Marina sa...

Hej! Så bra att du hittade billiga rosor! Flammentantz har jag och den blommar jättemycket nu.
Blomman på översta bilden (den lilla vita) heter rosenbräcka på svenska och saxifraga på latin. Den gula är en sorts primula. Om jag förstod rätt så visste du inte namnen på dem. Så bra att ha en mamma som delar med sig av små blommor.
Här firar vi midsommar denna helgen så i går åt vi sill, potatis, jordgubbar och glass. Det regnade lite men vi hade det mysigt ändå.
Ha det så bra!

MiaMaria sa...

Hej!

Det kommer flera chanser inne hos mig......

Det ska bli kul att få se när du börja sy dessa Tildor.....Sule också vilja prova.

Vilken vacker konst dina barn har gjort...

HA´det så gott!
MiaMaria

Ida sa...

Heisann på en lørdag.
Hagen din kommer til å bli en drøm til slutt. :)
Så snill mamma du har.
Og du er like snill tilbake.
Håper at du får pakke - fort, fort! ;)
Ønsker deg en riktig fin sommer Chatrine.
Klem fra meg.

Marita sa...

Både den øverste og nederste er en slags Sildre, vil jeg tro. Den gule ligner Marianøkleblom i Primulaslekten.
Du får titte i hagebloggen min og se om du finner noe som ligner under mai-postene.

Lena sa...

Så heldig du er som har en mamma som kommer med slike overraskelser! Så gøy det blir å se hva som dukker opp av blomster på plantene!!!

Jeg skjønner at du løper inn og sjekker om pakken snart kommer, ja... Har det slik selv når jeg handler.

Fikk litt shoppinglyst av innlegget dit idag, så nå blir det en tur inn til Panduro. For jeg har fått meg symaskin i hus!!! O salige lykke - det har jeg ønsket meg sååå lenge! Og garn fikk jeg kjøpt meg igår også! Så tusen takk for at du er en kreativ sjel som gir meg litt inspirasjon!

Ha en flott søndag!

mali-mo sa...

Tusen takk for kjempekoselig kommentar inne hos meg. Et stort kjøkken som du har er drømmen min også, og den spisestuen du så hos meg er tenkt å gå inn i det fremtidige (drømme)kjøkkenet vårt. Foreløbig har vi bare åpen dør inn til det knøttlile kjøkkenet vårt som ligger vegg i vegg. Men en dag får vi forhåpentligvis overta og ta i bruk hele huset, da blir det jubel gitt! Inntil da er det lov å drømme (og gratis ;)

Tusen tusen takk for kommentaren du la igjen inne hos meg, ble virkelig veldig glad for den ;) Ønsker deg en ny fin uke!

Min verden sa...

Så hyggelig mot mamman din og så hyggelig for deg selv med rosene. Hun var jo ikke verst heller hun da med staudene. Den gule er en primula - de andre har jeg ikke greie på, men de er veldig vakre! Lykke til med blomster og sying og alt og tusen takk for awarden som du så raust deler ut til alle.. Ha en fin uke. Hanne