torsdag, juni 05, 2008

Om "Det å kose seg"

Av Hespe har jeg blitt utfordret til å skrive om "Det å kose seg"

Det å "nyte livet" burde man i grunnen gjøre hver eneste dag.
Stress, bekymringer, økonomi osv... kan jo lett overskygge en hver fin dag.
Jeg er nok ei dame som bekymrer meg en smule for mye.
Men jeg vet da å Nyte Livet også:)

Med et spennende strikketøy, interiørmagasiner og strikkebøker koser jeg meg max!


Enda mer fullkommen er kvelden om det er litt vin i glasset:)

Shopping, Ja det er kos det!
I går shoppet jeg parfyme. Min favoritt var gått ut av produksjon, tenke seg til det....
Så da ble det aller nyeste av samme merket. Men er jeg helt fornøyd, jeg vet ikke. Kan hende jeg er på parfyme-jakt nå;)Flaska var jo søt i allefall;)

Jeg koser meg når jeg "fresher" meg opp med klær og sminke og inntar kafè-livet i byen. Jeg koser meg når jeg titter på bylivet og alle menneskene som går forbi.

Jeg koser meg når det er sommer og sol! Hmmm... jeg bor definitivt i feil landsdel....
Jeg koser meg når jeg har ei god kake på fatet!!! Og som oftest blir det spist opp ganske så fort;)


Jeg koser meg når jeg er hjemme sammen med familien og bare slapper av. Det er det aller beste!
Jeg koser meg med bloggen og alle blogge-vennene mine!
Å nå utfordrer jeg
Ida og
til å skrive litt om å kose seg!
Ikke lenge til helg igjen,
Kos Dere Masse!
-chatrine


31 kommentarer:

latara sa...

Härlig läsning! Jag har min bild av dig klar, i min sinnesvärld är du en livsnjutare och konstnär som trollar fram så mycket vackert med dina händer.

Den där Chloé-parfymen har jag också! Jag fick den av maken för ett par veckor sedan. Den är helt okej, den doftar gott, men den är inte min favorit. Visst är det irriterande när ens favoriter slutar tillverkas?

Njut av solen och värmen och ta hand om dig!

Kram!

Karin

Syersken sa...

For noen flotte bilder,tror jeg trenger en sånn koosedag snart jeg også. Det strikketøyet ser lekkert ut allerede. Enig med deg at det er deilig å kose seg hjemme med familien,så det skal jeg gjøre,har nemlig langhelgfri..

liven sa...

Det høres ut som du har helt evnen til å kose deg....

Ha en koselig kveld:O)

Lena sa...

Jammen kan du å kose deg, Chatrine! Jeg fikk vann i munnen allerede ved det første bildet, jeg... Stooor kakemons, dessverre! Derfor gliste jeg litt når jeg så avslutningsbildet også...
Nå skal jeg "kose" meg med litt fly-lady her på tampen av dagen. Da kan jeg kanskje kose meg litt i morgen?
Klem fra varme Vallerud.

Unik Kollektion sa...

Hej hopp!!

Det är svårt det där med parfymer..har man väl hittat en ..så är det svårt att byta till en annan!!... hi-hi...Spännande att följa dig när du hittat fram dina pärlor.... Blir säkert mängder med fina saker..=) Ha en super härlig helg!!

Kramar Malin

Anita sa...

Herlig lesing på en torsdag!! Her har jeg vin i glasset og litt salt i skålen!! Det er kos!! God helg!

Yvonne sa...

... og jeg koser meg med bloggen din på tampen av nok en fin dag... veldig fin måte å slappe av på..

Yvonne
www.fjellvang.no/quilt

Min verden sa...

Så koselig å lese de siste innleggene dine. Visste ikke at det var så mange dager siden jeg var hos deg. Vel, finværet nytes i fulle drag. Tør nesten ikke gå inn redd for å gå glipp av noen solstråler. Koser meg fælt. Sommeren komme tilbake til deg også, det er jeg sikker på. Stolene dine likte jeg veldig godt og fint at du likte Sara. Jeg liker den også. Det er en fortsettelse også "Brostein" som det er verdt å kaste bort noen timer på. God helg. Hanne

Berit sa...

Du vet å kose deg ser jeg, og det er veldig VIKTIG, visst en skal trives og være opplagt til det daglige livet.

Håper du har fått sommeren på plass. Her har vi hatt sommer i en måned og det er helt fantastisk. Kan sitte ute til lang på natt, tidlig opp for må ikke gå glipp av noe. Til tider ør, kanskje i mangel av søvn... en skal jo blogge litt også...
Ha en fin helg Chatrine!

Aina sa...

Så bra at du er flink til å kose deg, og bildene understreket det perfekt. Fikk lyst på en ny parfyme jeg etter det bildet ditt, typisk å komme på det etter at jeg har vært på ferie med taxfree;-P

Håper du koser deg i solen!

Klem fra meg.

Minmill sa...

Hei igjen. Da var jo kjøkkengåten oppklart. He he.

Skal si du koser deg. Masse fine bilder. Jeg vet ikke hvordan parfymen du har kjøpt dufter eller hva slags parfyme menneske du er. Jeg har en parfyme som heter Silver Rain fra laPraire. Den er nydelig. En dasj av den så svever jeg på en sky. Prøv!

Alma merethe sa...

Å det ser spennende ut dette strikketøyet dit. Ja eg skjønner godt du koser deg hjemme. Tusler med så mye, i hagen og inne. Det blir så mye spennende med det du holder på med. Ja du nyter livet med andre ord, Chatrine.

Det så veldig godt ut med kaken din, er det ikke Sucessterte??? Elsker den gule kremmen...
Parfymeflasken var veldig fin og flott, og eg tenker innholdet lukter like godt.

Ha ei fin fin helg, klæm klæm... :)

Hespe sa...

Ja, visste jeg det ikke - du kan virkelig kunsten å kose deg :o)

Herlige bilder du viser, mmmm deilig vin og himmelsk kake.....

Jiiippii - nå er det snart helg igjen, og da står det mye KOS på programmet her hos meg. Får besøk av en venninne fra Austevoll, og da blir det både "shopping og champagne"...!

Ønske deg en strålende helg - kos deg masse med sommer og sol... :o)

Klemmer fra Hildegunn

Ida sa...

Heisann kjære Chatrine! :)
Jeg tar utfordringen jeg, i løpet av helga.
Du vet å kose deg iallefall, ser jeg. :)
Koselig med strikketøy, noen blad og litt vin. Mmmmm....! :)
Også kake da. Nam nam.
Perfekt!
Hvilken kake er det? ;) Den ser goooood ut!
Gratulerer med ny parfyme. Håper du liker den etterhvert.
Vet du at jeg likte å shoppe før.
Kunne kjøpe mye. ;)
Men, med årene så blir det mindre og mindre av det.
Tar runder der jeg handler klær til jentene osv.
Så, jeg liker meg ikke på kjøpesenter. Mat er det aller verste jeg vet å handle. Så, jeg savner mannen...
Sender han når han er hjemme nemlig. ;)Haha!
Ønsker deg en fin helg.
Også håper jeg på masse sol for din del! :)
Vi kan jo bytte. ;)
Jeg lengter etter regn nå, etter 6 uker med strålende vær. Plenen min er BRUN!
Det er vel lov å ønske seg noen dråper da...
Om sommeren skulle det regne om natten også kunne solen skinne om dagen. Over hele landet her. Sant vel? ;)
Nå skal vi snart handle mat til helgen, ja for det må jeg jo..... Hehe.
Klem!

Hobbygåsa sa...

Det er det viktigste i livet, å kunne kose seg! Og du - den kaken kunne jeg kost meg masse med, den så rågod ut. Her nytes solen fremdeles og ikke mye annet skjer - ha en fin helg!

Anne-Berit sa...

Hei,nå er det lenge siden sist jeg var innom.Jeg har vært med i både Sky Watch Friday,Broer som binder og Abc Wednesday,og det tar så utrolig lang tid,med skriving på engelsk,og det at man helst skal innom alle som er med,så nå hopper jeg av lasset.Fikk jo ikke tid til alle de "gamle"bloggvennene mine.Kose meg i helgen skal jeg gjøre,og det må du også.Håper dere har like fint vær som vi har her.Klem fra med:o)

Thalias-sjelerom / Atelier-Thalia sa...

Koooselig innlegg. Måtte innom for og ønske deg en flott sommer, håper den blir kjempefin på alle måter. Har gamle gode Clohe gått ut av produksjon...hm, gjett hvor mange fl jeg har brukt av den der;))) Nydelig fl på den nye også. Man må bare unne seg litt luksus en gang i blant!
Nyt sommeren Chatrine!
Klem fra meg!

Lille meg sa...

Nam nam, den kaka så deilig ut!
Gir du ut oppskrifta også, kanskje?...
Nydelige bilder...
Kos deg, og ha ei god helg!!

Cathrine sa...

Jøss her var det masse koseri :-)
Det er godt å nyte livet i det fulle. Ha en strålende helg.
Klem

Lilla Blanka sa...

Hej vännen!

Nu kom jag in på din blogg! Provade förut men fick inte fram något, men nu gick det fint ;)

Ja, visst skalla man njuta av livet..och de senaste veckorna har jag verkligen gjort det...ingen stress, bara en glad Mia :) Jag tror det underbara vädret hjälper till att hålla humöret på topp.

Mums vilken god kaka!

Kram och ha en fin helg Chatrine!
Mia

- B sa...

Nå er det en stund siden jeg har vært innom deg, og hei, der var det mange innlegg gitt!

Ser vi har mange felles tanker om hva det innebærer å kose seg.
Denne uken har jeg vært tilbake på jobb, mens mannen min har pappapermisjon.
Så denne helgen er det nok først og fremst tid med guttene mine som er den beste kosen!
Ha en fin helg!

Landliv sa...

Dette var da et herlig tema! Mye i min gate her ja! ;-)

Hmmm.... er det suksessterte eller noe annet snadder tro?

Tiril sa...

Koser meg jeg med, med en slik kake på fatet, fredagskveld god vin, men ingen kake!!! så dukker denne herlige suksekaken frem,friste, friste...
Skal i hageselskap i morgen , håperder blir kake til kaffen!!!
Har du det godt og varmt nå???? håper det, vi renner bort, håper det varer lenge ennå.,
nå skal jeg ut med hageslangen før jeg køyer...må være opplagt til imorgen.
Ha en fin helg Chatrine . stor klem fra Tiril

Koselig koselig sa...

Kjempekoselig å lese og veldig fine bilder du har tatt :)
Jeg koser meg også mye, det blir mye blader og bøker for min del. En del tv, jeg koser meg også her foran pc'n med å lese blogger og lete etter nye blogger og inspirasjon.
Koser meg ute i hagen, koser meg når jeg kan sovne - god og trøtt, etter en lang dag. Og ikke minst, jeg koser meg fordi det nå er helg og fri.
Det er kos det :) og etterpå skal vi ut å bade! yess

god helg

Nygammalt sa...

Hi hi, vi är så lika du och jag! =) Jag njuter gärna av dessa saker också. Har en väldans massa hud och parfymprodukter. Den nya cloé parfymen du har köpt doftar så gott. Har inte testat den på mig men känt den på en annan.
Biotherm solskydd för ansiktet, det är min grej också. Ett glas vin tackar jag aldrig nej till heller ;) *fniss*

Ha en superskön helg!
Kramar från mig.

♥ H@rmoni ♥ sa...

Heisann!
utmerkelse til deg på bloggen min!
:O)
God helg!

Annika sa...

Hejsan!! Visst koser jag mig. Varje dag.. Ett handarbete, god mat, barnen ja det finns så mycket... Nu är det sol o bad som gäller... Ha det bra.. Annika

Ida sa...

Har svart på spørsmålet ditt nå. ;)
Ha en deilig søndag, min venn! :)

Gerd, p, sa...

Oåi her var det masse kosseri,nydelig bilde,det er viktig å kose seg .Har hvert fin her noen dager her,da koser vi oss ute , men i dag er det pøsrengn, da får en kose seg inne.Ha en fin fin søndagskveld.

Marie sa...

Denne utfordringa tar eg på strak arm! Vent nokre dagar så skal eg få eit innlegg på plass.

Ønskjer deg ei fin veke :)
(((klem)))

janne - kathrine sa...

Heisann.

Ryggen og benet føles mye bedre nå, men tar det allikevel litt rolig i svingene. Tok MR på torsdag i forrige uke og bildene viste et kjempeprolaps med klem på nervene. Jeg er ikke en slik person som klarer å gjøre ingen ting, så jeg har nå begynt å pusle litt, men tar det pent og rolig :-)

Jeg er nok flinkere til å bekymre meg enn å kose meg, men stadig tilbakevendende ryggproblemer i det siste har ført til at jeg er blitt litt mer avslappet i forhold til at ikke alt må være i tipp topp stand hele tiden.

Ønsker deg en flott dag videre!