onsdag, april 09, 2008

Best & Pest

A room with a wiew Det aller beste med mitt hus må vel sies å være beliggenheten, og det fine utsikten. Å for å gjøre det enda finere er menneskene, familien min som bor i huset. Min kjæreste, gutten min, min datter som snart flytter hjem igjen;) Å sist òg også "minst" lille Chablis:)
Det er rundt kjøkkenbordet vi sitter for det meste. Mine nye favoritter er Green Gate serviset mitt, samlingen øker stadig...
Soverommet (som jeg jo har vært inne på et "par" ganger før) er en annen stor favoritt.
Badet er faktisk heller ikke så værst, mangler en og anna list... men ellers perfekt for meg:)

Så var det pesten da...
" RIPE I BLOGGEN"... ;)
Dette er altså hva folk møter når de entrer huset.
Her mangler det foringer, og lister rundt ytterdøra, "noen" fliser på gulvet mangler og det er jo selvfølgelig ingen fuger mellom flisene heller...Lekkert hva??
Neste Pest er jo disse vinduskarmene. I hele hoved-etagen er det kun grunning på all listverk. Og ser rett å slett stygt ut! Men en "vakker dag" skal jeg male disse;)

Tilbake til noe av det Beste igjen:)
Når jeg da ikke orker å se på alt som skal gjøres rundt om i huset, koser jeg heller med lille Chablis:) Her er et bilde av henne når hun var 8 uker gammel, og sov for det meste;)


Det var to kjekke bloggevenner som utfordret meg til Best & pest. Anne Berit og Hanne med hver sine flotte blogger!
Så skal man jo sende utfordringen videre, så jeg sender den til alle som har lyst til å ta utfordringen!:)
Liten oppdatering på såingen min: Jo det har så vidt begynt å spire litt, så her er det håp:)
Best & Pest about my home.
The best is my wiew and the people that lives here, my family!
Then there is my new porselen from Green gate.
My bed room and bath room are my absolute two favorite rooms in the house.
Pest is all that still needs to be done....
Ha en super dag alle sammen!
-chatrine

38 kommentarer:

Marres Hörna sa...

Hej!

Vad underbart fint du har det! Lugnt och harmoniskt sovrum... Green Gate porslinet är sååå fint!

Ha en fin dag!


Kram Martina

Landliv sa...

Men den fine døren overskygger jo at det ikke er listet - akkurat i min smak! :-)

Cathrine sa...

Syns ikke du hadde nå uferdig her jeg.Nydelig er det hjemme hos deg.Nydelig bildet tilslutt. lenge siden benja var slik,hun ble 6 i mars,stor snill jente.. ha en fin onsdags kveld
Klem Cathrine

Hobbyhuset-Merete sa...

Mykje fint du viser frå huset ditt i best-kategorien :o) og så nydelege chablis, då!! ser ut som ein liten bamse der han ligg i handa di :o)
Veldig grett for oss andre å sjå at det finns pest hos deg og...når ein ser så mange lekre bilder er det lett å tru at det er perfekt over alt hos alle, bare ikkje hos ein sjølv.
Flott inngangsdør har du iallefall, sjølv om karmen manglar ;o)
Ha ein fin onsdag!

Moderncountry sa...

Ikke rart du er fornøyd med så mye, mange fine rom i ditt hus!! Og spesiellt utsikten er dere enormt heldige med. Kan ikke tenke meg noe annet enn at du må føle deg heldig hver eneste dag du står opp.
Greengate gir også glede, sommerlig fint på kjøkkenet :) Og lille chablis er til å kose seg helt ihjel med. Deilig liten lodden bylt. Så søøøøøt!!

Klemmer

Moderncountry sa...

Ser du, jeg glemte helt pesten fordi det var så mye fint :)))

mali-mo sa...

BEST'ene dine var jo kjempefine...for en fantastisk utsikt! og den der PEST'en var da ikke så gale? noen få arbeidstimer så har du alt på stell tenker jeg. Når kameraet er tilbake fra reparatør skal du få se på PESt'er tenker jeg!

Vovsen gjør seg jo alltid på bilder. Var jo ekstra nusselig som baby da!

janne - kathrine sa...

Du overrasker meg stort! Trodde ikke du hadde noen pester igjen jeg....
Vel, vel - man må jo ha litt å pusle med ;-)

Ha en fin kveld videre, da!

GAWO sa...

Ikke mye Pest hos deg synes jeg . Det lille som er er da bare sjarmerende. Du har det skikkelig fint. Jeg kunne ha flyttet rett inn. Og den utsikten tror jeg hadde tatt pusten fra meg.

Storeflittig sa...

Jeg er ganske ny på siden din, men for en utrolig urrolig utsikt du har. Det øverste bildet er jo slikt en kan forstørre opp å ha som tapet på et helt rom:)Nydelig!

I forhold til ditt hus bor jeg nok i en hel "pest", men godt å se at ikke alle lister er på plass i ditt nydelige hjem heller:)

Syns også innstillingen til hva som er et hjem er så god: familien er viktigere enn alle slags pene rom og interiør:)

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Utrolig flott utsikt og lekkert bad!
;O)

Klarafina sa...

For en fantastisk utsikt ... fra baderomsvinduet til og med!

Gerd, p, sa...

kjempe fin utsikt da .Glad eg har bestilt disse koppene selv fra Green gate ,di er fine.Ha ein fin kveld

LISBETH---<-@ sa...

Nydelig best! Og pest er det hos oss alle. Ha, du skulle bare sett min entre, eller den manglende entre, kommer ny med tiden , i sommer håper jeg på et aldri så lite tilbygg...
Og den lille vovsen er skjønn!!
Klem

Therese sa...

Servise fra Green Gate er nydelig. Det står på ønskelisten over vårkjøp hos meg også. Men det gjør så mangt så det må nok vente litt. Men det skal bli :)

Anniche ♥ sa...

Dæven , den utsikten fra badet var ikke tam !! Deilig , ja utsikten din var generelt flott!!! Pesten var bare sjrmi, alle hus måååå ha noen slike :)

Kaldt altså ? Ja, her har vi en liten en som griner ....skal ha tåta ...hehe , men nå er han to år og vel så det , og nå er mamma og pappa tøffe , uff!!!!

Vi får se , hehhe

Natta , og en klem !!

Perfumes sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Perfume, I hope you enjoy. The address is http://perfumes-brasil.blogspot.com. A hug.

Lene sa...

Helt grusomt, Chatrine!! Aldri så jeg slikt slurv og søppelarbeid noen sinne. Jeg skjønner ikke hvordan du kan leve i et slikt hus - du, det må jeg rett og slett si jeg føler meg altfor snobbete til!

Jooooda - intet å si på utsikten (jo - dååååån) - jeg kunne vel til nød gå med på å kalle den aldeeeles nydelig - selv om jeg absolutt ikke er det spor misunnelig ;) Og soverommet....Ok - så digger jeg det - villt!! For ikke å snakke om badet!! Personlig er jeg veldig begestret for gul hjertetapet - men altså - dette du viser er en sabla god nummer to ;)

Likevel, min kjære venn (eller kan jeg fortsatt kalle deg det etter dette...?) - det er helheten som teller- Og er ikke den like perfekt som jeg er godt vant med fra eget hjem - ja, så vet jeg neimen ikke om jeg kan komme på besøk.... Fniiis....

Såååå nydelig det du skriver om familien din og lille Chablis, Chatrine :)

Mindre koselig, det du skriver om byggmester Bob. Men duuuu, så tøff du er som bretter armene opp og søren meg ikke lar deg pelle på nesa!!! Jeg bare fortsetter å krysse fingre og tær. Måtte rettferdigheten seire!!

Ohh, så trett her at øynene går i kryss. Senga er forresten sendt avgårde til Tromså, så vi ligger på madrasser på gulvet. Myyyye bedre det - hva gjør man ikke for å redde ekteskapet ;)

Ha ei good natt, Chatrine :) Goood klem fra meg :)

helen sa...

For en fantastisk fin utsikt du har. Huset ditt er også veldig koselig,det som er igjen å fikse får du ta litt og litt. Her i vårt over 100år gammelt hus er det også mye som må pusses opp, noen ganger blir jeg veldig utålmodig, men prøver å glede meg over det vi har fått gjordt så langt.

Marihøna sa...

Ååå - for et nydelig hjem du har og den fantastiske utsikten da!
jeg bor midt i Oslo og ser nesten bare asfalt og blokker.
Litt "pest" som skal tas "en vakker dag" finnes nok i et hvert hjem :o)

Ha en fin dag!

Tiril sa...

Syns der var masse pent jeg Chatrine, badet var jo aldeles herlig, jeg har samme type vindu på badet som deg, men dog ingen utsikt, ser rett i en høy tuja, og takk for det , ellers var det fare for at naboen hadde tatt hyppige turer forbi vinduet, skylda på at bikkja hans til stadighet måtte tisse.Nå har jeg da liftgardiner, bruker jo de da, men jeg syns det lange vinduet gir så godt lys inn,soverommet ditt er jo berre lekkert, jo der mangler en list hist og pist, det kommer. har og fått utfordringen best og pest, har ikke tatt den ennå, fortiden er det meste pest her.
Ha en fin dag Chatrine, stor klem fra meg.

Lena Kristina sa...

Ni verkar ha ett underbart läge på huset, helt fantastiskt utsikt
Mysigt sovrum!
Porslinet från greengate är såå somrigt och härligt.
Vilken underbar liten Chablis ni har man blir ju alldels sjuk när man ser vosingen
Ha en bra dag
Kram Lena

Ida sa...

Du har MEST BEST Chatrine! :)
Huset ditt er flott og med drømmeutsikt. Beboerene har det helt sikkert veldig bra, både i huset og med hverandre. :)
Pesten kan man forandre på - en vakker dag. ;)
Lykke til med spiringen.
Valmuer er flotte planter. Jeg har en rød her ute. Jeg prøvde å så små Sibir Valumer direkte ute ett år. De spirte ikke....
Håper dine popper opp i vilden sky. Hehe.
Jeg må jo lage ett innlegg om såingen (spiringen) min ja. Etter påminnelse fra deg. ;) Til helgen, tenker jeg.
Ønsker deg en deilig torsdag.
Klem.

Ida sa...

Og du, det serviset er "bærre lekkert"! Såååå fint! :)

tinemor sa...

Må inrømme at det er godt å se flere som har litt pest. Man tror alle andre har det sååååå perfekt.
Men det er jo nesten det til deg da :-)
Den utsikten er jo til å dø for! Og badet , med utsiktsvindu, er bare så lekkert!!!!!
Heldiggris!!!

Anne-Berit sa...

Så det var pesten din,helledussen da,ikke mye pest å skryte av,hehe.Men mye best har du jo,nydelig bad og soverom,herlig utsikt,skjønn familie,for ikke å snakke om lille Chablis.Er begynt å få lyst på Pomme jeg,ikke minst takket være hun lille skjønnheten din.Har du peiling på noen seriøse oppdrettere,og vet du prisen,har hørt at de koster opptil 300000,er det sant?Takknemlig for svar.Ha en flott dag,klem fra meg:o)

Miss.T sa...

For en nydelig utstikt og flotte best bilder !!
En vakker dag ja...slik er det.. men tenk så herlig når det er gjort : )


God helg.

Lilla Blanka sa...

Hej vännen!

Åh..vilken utsikt!!! Helt fantastiskt, tänk vad rofyllt att kunna titta ut över vattnet så där..härligt!

Kopparna är såå söta.. och ditt badrum är alldeles fantastiskt och sovrummet ser också jättehärigt ut..!

Underbara bilder!

Kram
Mia

Marie sa...

Mykje fin best! Litt pest må der vere så ein har noko å gle seg til ein skal bli ferdig med. Ting Tar Tid veit du, og kostar også pengar.

Det er mykje å ta tak i hos oss, men me kan ikkje bruke ubegrensa av pengar me ikkje har. Me bygde driftsbygning for 20 år sidan (fullført seinare + eindel endringer)som me betalar på kvar månad. Men kjem tid kjem kanskje råd..., -med tida...

Ha ein finfin kveld :)

~♥~bagateller~♥~ sa...

Pest du liksom, skulle hatt deg en tur hit til meg, tror ikke jeg tørr legge ut pest... Jeg leier bolig av noen som nok må synes at vedlikehold er pest, så tenk deg resten. Du har et deilig hjem, men som du sier det er jo menneskene og dyrene som skaper det da, ikke alt det andre selv om en nok kan bli nedstemt av stygge eller dårlig vedlikeholdte omgivelser.

Den blomsten i forige innlegg var nydelig, rent så en kjenner våren kommer snikende. Håper dere har masse sol til tross for snøfylte landskap. Klem

liven sa...

Det er jo godt å se litt pester i andres hjem også!! Bortsett fra dette så har du jo et nydelig hjem!!!
Du så herlig hunden din er da....kjempeskjønn:O)
Ha en fin kveld!!
P.S. Hjertelig velkommen på bryggekanten!!!

mandco sa...

For et skjønt bilde av Chablis! Bare helt nydelig!! Det var ikke veldig mye pest du hadde da ;-) Syntes det så veldig bra ut alt sammen jeg! Og for et lekkert bad!! Vil du bytte?! ;-)

Gårdsromantik sa...

Åh vilken UNDERBAR utsikt - är den verkligen din?
Härlig inredning men ett tag trodde jag du placerat badkaret framför dörren - ja se norskor ;-)

Kram Maud

krickelin sa...

Åhhhh!!! Lilla sötaste Chablis! Om man bara kunde räcka ut handen och ta ut henne ur fotot!!! Då skulle jag stjäla henne direkt!!! ;-)

Sovrumstapeten var otroligt vacker! Härlig och mjuk!

Trevlig helg!

krickelin sa...

Kunde inte låta bli att minnas tillbaka till min käraste Nisse när jag såg valpfotot på Chablis och lade ut några kära minnen på min blogg.

Annettenett sa...

Masse fint her ja, lekkert bad du har! Soverommet er jo et kapittel for seg selv, men det har jeg gløttet inn på før:) Ønsker deg ei god helg!

Sylvia sa...

He he, morsomt innlegg. Men det er vl som hos alle andre....småting som forpester de som bor i huset, men som ingen andre bryr seg om. Veldig flott det som er BEST, da!!!
Serviset ditt er lekkert. Vi har snakket om at, siden vi har "nytt" kjøkken nå så skulle vi vel hatt et nytt servise......vi får se.
Ønsker deg og dine en riktig super helg!!

Dans på roser sa...

Masse, masse fint her Chatrine.
Det blir nok lekkert hele greia når du når målet. Jeg syns det var mest best hos deg. De møblene som skal males, slike prosjekter tror jeg mange av oss har. Kunsten er å ikke bli så opphengt i interiøret at vi blir utålmodige og sure hvis det ikke går fort nok i oppussinga. Det gjelder å ha verdier som overgår de materielle verdiene, tror jeg. =)
Men jeg har til tider litt tålmodighetstrøbbel, må jeg innrømme. Har maaaaasse som skal males hvitt her i huset, både av møbler og listverk m.m..... =) puhh.... men livet er mer enn hvitmaling! Hi hi... gleder meg til å se din kjøkkenfornyelse.
Den utsikten din skulle jeg ønsket meg også! Prøver forbrilsk å tenke ut hvor det kan være. Kan det være før du kommer til ishavskatedralen? Husker ikke hva det heter... eller så kan det være forbi Tomasjord og videre utover... eller så må det være på Kvaløya et sted. Du bor jo så nært fjæra, utrolig fint sted! Tror jeg kommer ilende oppover og flytter inn i nabolaget ditt! Hi hi... nei så enkelt er det vel ikke...

Ha en fortsatt fin søndag. =)
Klem.