lørdag, mars 15, 2008

Påske


Jeg har akkurat kommet hjem fra min "før-påske" tur. Denne siste uken har jeg da vært hos min mamma. (derfor litt stille fra meg, mamma har jo ikke INTERNET...)
Hele uken har hun sittet med symaskina, og da ble jo jeg også litt "smittet"
Fikk kjøpt meg noen biter stoff, og de ligger fortsatt u-sydd. hmmmm..... Vet ikke hva det skal bli av de, noe finner jeg vel på?:)

Disse søte toalettmappene har mamma sydd, og de blir snart å finne HER
Det som er så fint med å besøke mamma er jo at hun alltid har noe til meg:) Og denne gangen var intet unntak! Nå overrasket hun meg med disse skjønne sokkene.
Siden de er så hvite og fine, skal jeg og lille Chablis vaske hus til påsken.
Nå mangler det bare i grunnen å finne fram vaskebøtta... Lurer på hvor den har blitt av, HAHAHA;)
Ser forresten ikke ut som Chablis stresser så mye med den vaskinga;)
Etter vasking skal vi bare nyte påsken hjemme dette året, og det skal jo bli deilig!
Av bildene mine kan man jo se at det ikke finnes noe gult til påske hos meg, heller ikke noen påske egg... Det må jeg vel se å få "rettet" på;)
I have been visiting my mom this past week, she has been sawing all week long:)
And she gave me these nice white socks.
I wish you all a nice Easter!
Chablis og jeg Ønsker alle en Riktig Fin Påske!
-chatrine

49 kommentarer:

janne - kathrine sa...

Ønsker deg en riktig trivelig påske!
Selv skal jeg avgårde til varmere strøk med min datter og samboer. Skal bli deilig å få litt sol på kroppen. Ble jo ikke akkurat brun i sommer som var, så jeg har spart huden min for solstråling lenge nok nå :-)
Mamman din er jo super dyktig på strikke- og syfronten og det er tydelig at kreativitetsgenet er overført til deg ;-)

Kos deg med de flotte stoffene - er sikker på at du tryller noe flott ut av de :-)

morgrethe sa...

Du har hatt e fin uke hos din mamma forstår jeg. Koselig toalettmappe hun har sydd.... og ja.... jeg tviler ikke på at du finner på noe fint å bruke de nye stoggene dine til. Sokkene var søte og vasking er "boring"!

Kos deg med hjemmepåsken din... i dag har vi ei nydelig sol fra blå himmel, så jeg skal dra med meg balje etter balje med klær som skal legges sammen...."boring" igjen!

Anette sa...

Hei :)
Så fine ting din mor lager, har prøvd meg på noen sokker jeg også, men får bare ikke til den helen, så må nok kjøpe jeg da, men det finnes jo ikke noen sånne fine som er hjemmestrikket. Nydelige stoffet du har kjøpt, du finner vel på noe å lage av det, du er jo så flink :))
Ha en strålende påske, jeg skal være hjemme jeg også. Kan være kjekt det og ;))

Cathrine sa...

Godt å være hjemme på besøk til mor forstår jeg. Masse fint stoff har du kjøpt,gleder meg til å se hva du får ut av dette..Toalettmappen og sokkene var bare helt nydelig. Må si du har en fantaskisk flink mor,og dette talentet har jo du også arvet da. Ha en superfin lørdag..Klem

Lillian sa...

Fiiine fine Chablis! :) Finnes ikke bedre motiv å ha i bloggen...
God påske fra oss sørafor...

:)

M&Co sa...

God påske til dere og!! Chablir har verdens søteste lille stopp! Nydelig i profil! Sååå lekre sokker?! Tror ikke jeg hadde turt bruke de jeg *hihi* Gleder meg til å se hva du finner på av stoffene! Nydelige mønster og farger!

Hobbygåsa sa...

Heldige deg igjen, så flotte sokker! Blir stoffene brukt i påsken, gleder meg så til å se hva du finner på. Ja dere får vaske så påsken kan begynne, her lar vi vær og drar til fjells i stedet hehe. Ha en riktig god påske - klem fra meg!

HildeS. sa...

Så heldig du er som har ei mamma å reise på besøk til:)
Det var nokre fine stoff du har snopa deg, og du finn sikkert noko kjekt å bruke dei til:)
Toalettveska og sokkane som mor di har laga var så nydelege. *Pittelitt misunnleg* hehe:)
Kosa deg masse i påsken.

BeBe`s blogg sa...

Hei,ja nå skjønner jeg hvem du har din håndarbeidsevne/interesse fra. Koselig å dele den hobbyen med mamma. Jeg har heller ikke fått påskepynten fram, men i dag har vi vaska i samla flokk, så nå gjenstår bare "stylinga". Kjøpte meg ei hortensia og en bukett med påskeliljer, så litt stemning er det no blitt. Har besøk av små barnebarn i helga, så det er nesten ikke vits å pynte så mye foreløpig. Godt med ferie, litt heime og litt på hytta. Ønsker deg ei koselig påske.:)

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Så masse flott stoff du har hamstret! Det var kjempeskjønne sokker du har fått.
Ønsker deg en fin påske!
:O)

Berit sa...

Så heldig du er som kan reise hjem til en mamma og kose deg. De sokkene såg bare så gode og varme ut, kjempelekre!! Toaletmappen var flott den også.
De stoffene var topp, blir spennende hva du finner på.

Ønsker deg en fin påskehelg, kose deg masse!!
Klem.

Hulda sa...

God Påske til deg! Hunden din er bare så skjønn, ser ut som en liten skøyer. :) Veldig fine stoff du har kjøpt, flott var også toalettvesken moren din har sydd, for ikke å snakke om de søte sokkene. :)

Lena Kristina sa...

Oj oj oj vilken bra mamma du har! Sockorna var ju såå fina
Glad Påsk
kram Lena

Ida sa...

Velkommen hjem fra mamma Chatrine. :)
Skjønne sokker du fikk med hjem fra henne. Du må ha en snill mamma! :)))
Håper at du er ferdig med vasking nå da og at du kan nyte påsken og dagene i laaaange drag.
Innlegget mitt i går er ikke så veldig dramatisk. ;)
Mangler bare litt inspirasjon for tiden, og prøver å finne den tilbake...... Siden får vi se hvor det hele bærer hen. :)
Har faktisk laget ett innlegg i dag! Egg...... ;)
Kos deg og ha en fin fin palmesøndag.
God klem til deg, kjære venn.

Tiril sa...

Herligheten Chatrine, ser du har hatt en dyktig læremester, de strømpene var bare så herlige, og toalettmappen var jo kjempelekker. Må være kjekt å ha en mor å reise til, Påsken skal brukes til å slappe av, reiser etter påske.
Kos deg med vaskebøtta, å ha en fin påske
Klem Tiril

Lilla Blanka sa...

Ha en trevlig påsk!!!
Vilka vackra tyger du visar..och vilken fin toalettväska och söta strumpor!
kram
Mia

Syersken sa...

Hørs ut som du har hatt det fint sammen med mamma, nydelige stoffer du har fått tak i, spennende. Vil ønske deg en riktig fin påske.

liven sa...

God Påske til deg og Chablis:O)

Flickan på landet sa...

Så fina sockor och en jättesöt krona. Så duktig du är!

Hespe sa...

Heisann!
Ja, nå er jeg hjemme i Nordfjord, og sniker meg inn på pc'en til bruttern....

I går hadde vi en fantastisk flott dag, med sol fra skyfri himmel - skikkelig påskevær... Men akk, lykken var kortvarig, for i dag snør det tett ute! Ja, ja - slik er vestlandet - uforutsigbart!! Koser meg likevel, og snart drar jeg til seters :-)

Du og Chablis må ha en flott påske - koooos dere masse!!!

Klemmer :O)

Anita sa...

God påske til deg også!! Her nytes påsken og et fantastisk vær i fra terassen!! Såå hyggelig med alle naboene som nå strømmer ut!! Lamme steken står i ovnen og skal snart spises i selskap med gode venner!! Ha en kjempekoselig påske! Klem Anita

MiaMaria sa...

Men så mycket vackra saker...
Och sockorna himmel vad fina de var....vilken mamma du har.

Hoppas du får en härlig vecka!
Miamaria

Lily of the valley sa...

Glad Påsk till dig och Chablis!
Vilka fina saker du fick av din mamma. Jättefina sockor och toalettväskan/nessecären är supersöt. Tygerna du köpte är vackra, ska bli spännande att se vad du kommer göra med dem.
Ha det bra
kram Lily

Margareta sa...

Lilla chablis är helt ljuvlig! Så du hoppas på en kull så småningom. 1:a? Har också en mysig hund men inte fått in så många bilder på honom ännu. Det är nämligen sonen som tar de flesta bilderna.
Vilken duktig mamma du har,. Fin påse, underbrt sammansatta tygbitar och färger. Känsla för färger och nyanser verkar det finnas hos dig också. Säkert ett arv från mor din.
Vill önska dig en fin påskhelg.Visst var det du som inte påskpyntar så mycket. det gör inte heller jag. Ris, tulpaner, påskliljor. Sen blir det förstås mycket sill och ägg på påskbordet.
Påsken är annars en viktig högtid för mig som kristen.
Hälsningar Margareta

Anna-Lena sa...

Kollade in din butikk! En sån massa fint! :D Du är duktig! Härligt blogg... God påske/Glad påsk! ;D

EVA AGNES sa...

Hej Catherine!
Vilka tyger!! Jag blir helt avundsjuk. Jag har letat efter sådana men inte funnit.
Sedan måste du hälsa din mamma och tala om att sockarna och påsen hon gjort är alldeles extra underbara.
Vill ha!!! I alla fall sockarna.
Ta nu inte i för mycket med påskstädningen du och Chalis.
Stora kramar och Glad Påsk önskar jag er.
Kramar Eva Agnes

Miss.T sa...

For noen nyyydelige sokker du hadde fått av din mor !! *misunnelig *. Det blir nok noe flott utav de stoffbitene dine : ) ha en flott påske i heimen !!

borghild sa...

Gleder meg til å se hva du får tryllet fram av alle de fine stoffene! Og sokkene var bare verdens skjønneste!! SÅ nydelige!! Er nesten litt surrealistisk når jeg hører at det snør hos dere, og så er det bare såå vårlig her... Ha en kjempefin påske!!
Klem B:-)

älskar sött sa...

Vilka vackra bilder...sockorna är ju bara för söta!! Helt bedårande...och vilka kungakronor du gör!!! Sagolika!!! Är hunden en liten chihua hua?? Hade en sådan en gång...saknar henne ofta..Ha en underbar kväll!! Många kramar Malin

elin1976 sa...

Gjør rekning med at vaskebøtta er lagt bort og at du sitter og nyter kvelden.
Som du så på bloggen så har det vært travelt men dog veldig nyttig å ta en slik rensing i heimen....utrolig hvor mye man samler i løpet av 10 år.
I morra skal jeg jobbe videre med nye prosjekter som dere helt sikkert kommer til å få se bilder fra :O)

My little footprints sa...

Hei Cathrine!
Åhh... Det var deilig at ikke jeg var den eneste uten påskepynt enda.. hihi ;) Jeg er jo helt totalt håpløs.. Jeg har bodd for meg selv i snart 10 år, og jeg tror jeg har pyntet ordentlig til påske en gang.. Ja.. en gang.. Fy skam ;) Men jeg er ikke så glad i gult, så det er vel årsaken til det, det skylder jeg iallefall på.. hihi.. Hadde påsken vært rosa så, da hadde det vært noe HELT annet.. hihi.. Tenk deg det, rosa påske *ler*.. Nei, jeg får vel kanskje gå til noen småinnkjøp vel, skape tradisjon i det nye huset mitt, det er jo koselig! Men en ting glemmer jeg ALDRI til påske da, og det er påskeegget med godis i.. hihi..
Ønsker iallefall deg en kjempefin påske! Gleder meg til å se hva du finner på å sy ut av de fine stoffene du har kjøpt!
Klem fra Beth

Yvonne sa...

God påske. Jeg håper du får kost deg med de lekre sokkene og de flotte stoffene. Den toalettmappa var veldig fin.

Annettenett sa...

Så flotte ting din mor lager, skjønner hvor du har det fra da ja:) Ønsker deg og lille søte Chablis en superfin påske:)))

organic-lizzi sa...

Ikke rart du er så flink med hendene med den moren!!Skikkelig søte sokker.
De blir deilige i nyvasket hus.
Chablis er bare den skjønningen:-)
Superdeilig påske til deg..
Stooor klem fra randi

Marie sa...

Det eine vakre etter det andre... Eg nemner i fleng; blomar,stoff, toalettmappe, sokkar og sist men ikkje minst Chablis!

God påske til deg og dine også :)

Klem :)

Aina sa...

Så lekre stoffer du har, det er nok mye fint du kan lage av de. Skal innom stoffbutikken neste gang jeg er i byen jeg, "trenger" småblomstret stoff jeg også. Sist fant jeg bare en natttbukse på salg som jeg tenkte jeg kunne klippe opp hehe..

Sokkene fra mammaen din er de fineste jeg har sett på lenge, de var skjønne ja.
Håper du fant vaskebøtta..eller ikke..;0)

Kos deg mye i påsken med barnefri og med håndarbeid:0)

Aina sa...

Chablis er forresten også skjønn!

Gerd, p, sa...

Eplefaller ikke langt fra stammen ,kjempe fine sokker du fikk.Chabis sjønn!!! .stoffene nydelig.Ha ein fin påske .påskeklem fra meg.

krickelin sa...

Hej! Jag är ofta in på din bloggg och får inspiration, det är jättehärlig! Älskar dessutom din dvärgspets - jag har också haft en; Nisse! Bästa hundarna i hela världen!!! =)

Thalia`s-sjelerom sa...

Hei Chatrine, nydelig.... nydelig alt her hos deg:) Chabis tar kaka da! Lekre, delikate stoffer. jeg må ha en liten pause fra bloggen en stund framover, men ønsker deg og fam. en KJEMPEFIN PÅSKE!!!
KOS DEG MASSE!
Klem fra meg!

christinasinteriør sa...

Hei! Vil ønske deg en super påske!! Her snør vi inne:( Vil ha vår jeg nå!! KLEM!!!!
Ps:denne hunden din er så søt asså!!!

Lena sa...

Kjempefine stoffer du har funnet!!
Spennende å se hva du kan trylle frem av de!
Ønsker deg en flott påske!!
Klem fra meg:)

Tidsmästarinnan sa...

å så mycket fint, tygerna och sockorna var ju ljuvliga... Chablis ligger nog och funderar hur man bäst angriper sysslorna till påsken :-)
Jag har inte heller så mycket gult till påsk.

Kram!

Mia sa...

Heeerlige sokker! Jammen er du heldig! Og så toalettvesken da. Mammaen din er virkelig flink.

Flotte stoffer du har kjøpt deg også. er det av disse du hadde tenkt å sy sekskanter av...? Fint vil det sikkert bli. Når det gjelder sekskantmaler, så har jeg kjøpt mine for leeeeenge siden i Oslo, i det som den gang hette Striestuen, nå Panduro. Vet ikke om de fortsatt fører slike. Ellers så tror jeg at Cathrines Quiltestue (i Oslo) også har sekskantmal, men er ikke sikker på i hvilken størrelse. Mine er nemlig blitt nokså slitte etterhvert, og jeg har selv vært på utkikk etter nye, men har ikke funnet noen in den størrelsen der (som jeg er veldig fornøyd med). Lykke til (og fortell meg gjerne hvis du finner noen). Så ønsker jeg deg en herlig påske da, Chatrine:

latara sa...

Hej vännen!

Man ser tydligt vem du brås på, din mamma är så duktig!

Du har hittat vackra tyger och jag är säker på att du förvandlar dem till något riktigt fint. Med lite tur visar du resultatet i din blogg längre fram *hoppas*

Chablis är verkligen ett perfekt namn för en liten goding som din!

Ha en underbar påskvecka!

Kram, Karin

Alma Merethe sa...

Innom får å ønske deg å Chablis ei riktig fin påske.
Klæm fra Merethe... :)

Anne-Berit sa...

Noe yndigere enn den hunden din,kan man lete lenge etter.Det måtte jo være min Titti,hehe.Så du er arvelig belastet,tenkte jeg det ikke.Det måtte jo være noen du hadde dine håndarbeidsevner fra,og moren din har nok vært en god læremester,så flink som hun er.Både sokkene og toilettvesken var kjempefine.Blir spennende å se hva det blir av stoffet du kjøpte.(Ikke noe press her nei,hehe).Ha en flott påske,Chatrine,klemz:o)

christinasinteriør sa...

Tusen tusen takk for spillet og det koselige kortet! Du kan å gjøre andre glad du! Ha ei riktig fin påske:0)

Klem fra meg:0)

Koselig koselig sa...

Wow så flink og kreativ mamma du har! Nydelige ting hun har sydd og sokkene du har fått også:)Kooooooselig!!!!!!!!!!!!!

Skulle ønske jeg fikk gjort litt mer håndarbeide og slikt, og lest bøker, men jeg føler at det er så mye nytt nå - både jobb og skole, tar helt lufta ut av meg. Så jeg får ikke trent en gang, oj oj ikke bra. Frankriketuren er ikke langt unna heller vet du, bare knappe 3 mnd. Men jeg har bestemt meg for at etter påske er det smalhans og trening igjen. Nu er det slut hahahha

God påske :)
KLEM!