tirsdag, mars 18, 2008

Chatrine leser.... ;)

Ja tenk... jeg har kjøpt meg en bok....
(ikke ofte det, akkurat....)
Nå som influensaen har tatt overhånd, og påske-krimmen på tv ikke var all verden (etter min mening) Så hva er vel da bedre enn en god bok?;)
Jeg fikk bok-anbefaling av denne damen HER , så nå gjenstår det å se om jeg kommer gjennom hele boka da i løpet av påsken:)
Boken er: "Sara" av Toril Brekke

Måtte jo forbi stoff-butikken på vei til bokhandelen... Oida...

Flere stoffer ble det.

Om jeg klarer å legge boken vekk ett øyeblikk (hehe) så skal det vel bli noe av disse også;)


Eksklusiv Vinduspynt:

Lille Chablis... Hun skulle vel helst sett å vært på tur hele dagen lang...

Noen ganger må hun bare nøye seg med å titte ut vinduet. Og der passer hun akkurat inn, på vinduskarmen;)


Ups... nesten så hun faller ned avogtil. Heldigvis er det bare få cm til gulvet;)

Hjemme, på hytta, uansett hvor... så Ønsker jeg alle en Kjempefin Dag!
-chatrine

45 kommentarer:

Koselig koselig sa...

neimen så skjønne bilder av lille voffsen din, herregud hun er sååå søt :)

Jeg må også få lest litt bøker igjen, men jeg orker ikke helt ennå... etter skolen er ferdig antar jeg at jeg kommer til å sette meg ned og roe'n helt ned. Dvs. jeg leser helst på senga jeg da :)

Ønsker deg en riktig god påske og håper du koser deg masse med familien og at dere får flott vær :)

God påske! :)

Landliv sa...

Håper boken faller i smak da!

Må si det var verdens nusseligste påskepynt i vinduskarmen der! :fnise:

Jeg vil gjerne få ønske deg en riktig fin påskehøytid! :-)

borghild sa...

Det er deilig å synke ned i sofaen med en god bok, er den god nok kommer en jo ikke opp igjen heller, før en har lest ferdig!:-) Kos deg masse, så gleder jeg meg til å se hva det blir av stoffene etter hvert...
Klem B:-)

borghild sa...

Det er deilig å synke ned i sofaen med en god bok, er den god nok kommer en jo ikke opp igjen heller, før en har lest ferdig!:-) Kos deg masse, så gleder jeg meg til å se hva det blir av stoffene etter hvert...
Klem B:-)

anneh sa...

Den boken håper jeg du kommer til å kose deg med. Jeg syntes den var fin. Stoffene dine var nydelige. Gleder meg til å se hva som kommer ut av dem. God påske!

Min verden sa...

Jeg håper du ikke har kjøpt katta i sekken. Jeg "elsker" Sara og det meste av det som Toril Brekke har skrevet. Kos deg mye og jeg vil på min blogg fremover presentere bøker som er over gjennomsnittet gode (min mening selvfølgelig). Nydelig stoffer også. Hanne

Lillian sa...

Hun blir mer og mer lik mamma'n sin lille chablis... Synd å høre at det kanskje ikke blir tur nedover hit på henne likevel. Vi hadde gledet oss til å se henne igjen... :)

christinasinteriør sa...

Hun er bare så nydelig Chablis. Hadde jeg bare fått med mannen på en sånn hund. Han skal ha sånne muskel bunter han da! Staffordshird bullterrier. (tror jeg det skrives?!?) Ha en fin kveld med boka di og god bedring!!

christinasinteriør sa...

Hi hi hi! Han skal få lese det du skrev nå! Da kanskje jeg får han på gli!! Natta!:0)

elin1976 sa...

Nydelige stoffer. Nå blir du ialleflall ikke arbeidsløs den føste tiden. Du kan trylle frem flotte saker på maskinen. Ønsker deg en kreativ påske. Masse klemmer fra Elin:O)

Ann-Catrin / finthemma sa...

Jag hoppas boken är riktigt bra!!!
Så vackra bilder du bjuder på i vanlig ordning... och din lilla vovve...SÅ SÖT!!!
TÄVLING INNE HOS MIG!!!
Var gärna med!!
kramar A-C

Aina sa...

Jeg er en skikkelig lesehest, må begrense meg med å kjøpe bøker for jeg har ikke nok hyller, og kottene er fulle av esker;-P
Har ikke lest den boken, håper den er bra.

Vi skal på besøk hos foreldrene mine i dag, kanskje jeg kan låne med meg en bok eller to, faren min er like ille som meg hehe..

"Vinduspynten" er nydelig i dag også:0)

Klem!

Nygammalt sa...

Åh så vackra bilder! =) En bra bok är härligt att ha, dessvärre är tiden knapp.

Önskar dig en riktigt skön påsk!
Kramar från mig.

Cathrine sa...

Kjekt å få kos seg med en bok i påsken, og noe godt å drikke :-)Nydelig stoff du har kjøpt igjen,skal bli noe sying utover. Holder på å pakker siste rest så er det klar til avgang når min kjære kommer hjem ifra jobb.Skal bli godt å få fatt på skiene igjen,og masse grilling.. Ha en superfin påske

M&Co sa...

Nydelige roser, og vakre stoffer!!
Og nydelig hund i vinduskanten!! Jeg får helt fnatt av mine, riktignok sitter de ikke i vindus karmen, men de sikler ned alle stue vinduene når de titter ut ;-) Kos deg med boken i Påske solen!

My little footprints sa...

Hei Cathrine!
Så mange nydelige stoffer du har kjøpt da! Jeg var innom stoffbutikken i går jeg også, skulle ha meg lakk, og kune nesten ikke dy meg! Det bogner jo i vakre stoffer, så man har nesten lyst til å ta med seg alt hjem ;) Iallefall jeg.. Klarte å motstå fristelsen i går da, lukket nesten øynene litt hihi ;)
Så nydelig lille Chablis er der han sitter i vinduskarmen ;)
Ønsker deg og dine en herlig påskeferie! Håper det blir masse sol, og at det blir også massevis av kos! HEr skal det inntas et gedigent påskeegg ;) hihi..
Klemmer fra Beth

morgrethe sa...

Kos deg med boken. Jeg har alltid mange planer for ferier.... da skal jeg sy... strikke.... lese masse.... Og plutselig er ferien over, uten at jeg har rukket alt jeg har planlagt. Men i dag har jeg planlagt å vaske kaninburet.... og det skal gjøres NÅ!

Kos deg i påasken, med boka og stoffene dine.

Miss.T sa...

Jammen herlig det lille nøste ditt av en hund : ) er sååå myk og god ut å kose med !! Flotte stoffer.. Kos deg i påsken med boka di !

Min verden sa...

Takk for kjempehyggelig kommentar og det er kjempestas at du linker opp mot meg. Jeg har lagt deg ut på min side også. Pleier man å spørre om det? Jeg har ikke gjort det ennå. Kos deg med pene Chablis. Kjøteren vår har fått lus (som lyn fra klar himmel) - stakkars. Måtte til Oslo på Veterinærhøyskolen for å få resept. Heldigvis oppdaget vi det før påskehøytiden virkelig satte inn. God påske. Hanne

Hulda sa...

Utrolig søt hund dere har, og så liten da. :) Det var en fin vindusplass det der, ja. :) Vi har bichon frisè, hun er nok en god del større, ser det ut til. Fine stoffer du har kjøpt, kanskje jeg skulle lånt den boken på biblioteket, hvis den er bra.

liven sa...

Hei!! Så fine stoffer du har kjøpt!! Jeg har vært å lånt meg en bok jeg også. "Dagboken" heter den. Har sett filmen og har nå lyst å lese boken!!
Ha en fin kveld!!

Blåbærtua sa...

En aldeles nydelig blogg....å så mange flotte stoffer du har kjøpt. Sukk...God påske!

Poppins sa...

Tänk, där ser man. Cathrine läser! Du kanske får blodad tand och läser fler?
Ska bli kul att se vad för vackert du ska sy av allt det fina tyget.
Hoppas du har det bra i snön! Här har det mesta av snön försvunnit igen.
kramar

Annettenett sa...

Tihi, så søt liten vinduspynt du har der da:) Nydelige stoffer du har kjøpt. God bok:)

- B sa...

Så koselig at du stakk innom igjen!

Jeg er stadig innom deg og kikker også, men det er ikke alltid jeg har så mange lure kommentarer. Jeg bare ser og ser til øyet blir stort og vått på alt det fine du tar bilde av og lager.
Må si at jeg elsket sokkene du fikk av mamman din i et innlegg under her, de var så søte!
Håper du får en riktig fin påske, og at boka faller i smak!

Dans på roser sa...

God påske til deg. Fant du vaskebøtta? Hi, hi.... jeg fant min jeg også, idag. Det trengtes.... Fra loft og ned i hovedetasjen har det blitt lufta og rensa for støv i dag. Våren er grusomt avslørende også. =) Kos deg masse i påskehelga!

Lene sa...

Jaha. Nei, se da skal jeg ikke forstyrre deg - når du leser. Nåja - er jo midt på natten, så du har kanskje sovnet fra boka nå, da. Jeg bare hvisker og tisker litt med Chablis mens jeg først er innom. Har hatt en aldeeeeles herlig ferie, forstår du, Chablis. Blitt påskebrun leeenge før langfredag og kosa meg med både den ene og andre dråpen i glasset.

Du får hilse moder`n om hun gløtter på øya, og si jeg var innom. Er igrunnen så trøtt selv her, at øynene går i kryss. Så sier natt nå.

Pass godt på folka dine, lille venn - og gi en gooood påskeklem til mams fra meg ;)

Ida sa...

God bedring, god bok og god påske! :)

Sylvia sa...

Lille, skjønne Chablis! Hun er som min katt, liker seg best i vinduskarmen, hvor hun har overblikk hele veien!!!!
Vi er også hjemme i påsken, egentlig deilig. Nå skal jeg og ungene bake litt, og så blir det nok litt vin og håndarbeid senere i kveld.
Ha en kjempefin påske, Chatrine.

latara sa...

Du läser med stil, åtminstone tar du ljuvliga bilder till alla dina inlägg! *gillar*

Vill bara önska dig en riktigt glad påsk!

Kram, Karin

Guldkant På Livet sa...

Nej men åh så gullig man kan vara i fönstret då... vackra bilder på böcker och rosor! Glad Påak! Mari.

Under en vind sa...

Hoppas att allt är bra med dig!!

Önskar dig en riktigt skön och mysig påskhelg! Kram!

Anne-Berit sa...

Herlig å lese bøker,men jeg har vært ganske så enspora der i en laaang periode no,har lest bare krim,hehe.Blir spennende å se hva du lager av de vakre tøybitene du har kjøpt,blir sikkert noe flott,kjenner jeg deg rett.Og lille Chablis sjarmerer som vanlig.Ønsker deg en fortsatt god Påske,klem fra meg:o))

Min verden sa...

Hei, det er "meg igjen". Jeg er bare så fryktelig spent på hvordan det går med helsen din og om du liker boka.... Ja, ja. Nå må jeg visst legge meg. Hanne

Gerd, p, sa...

nydlig påskepynt!!!!kjempe fine stoff ,du har .Håper influensaen har slipt taket.klem

GERD

MeyBiMe sa...

Ramlet visst plutselig inn på bloggen din jeg.... og her var det mye fint å se!!!
Flotte bilder du tar!
Chablis, er bare helt nyyydelig!!!
Du trenger nå ikke noe mer pynt i dette vinduet du....
Ønsker deg en riktig fin Påske!!!
Her tar jeg meg gjerne en tur igjen!

DIANA sa...

Have a happy Easter!!!when i stop on your blog i feel like a wonderful dream!!!all those things are wonderful!!!you inspire me!!so i made a little corner in my house so shabby!!do you think i was able to do something a little beautiful??ciao ciao!!

Den vita drömmen sa...

Hallo

Men vilken sööööt hund du har, jättegosig.
Och vad fina bilder du visar.
Ha en skön helg
Kram Liselotte

Tiril sa...

Ble også liggende denne påsken med isjas, var såpass dårlig i natt at jeg måtte ringe min kiropraktor privat i dag, skal dit i morgen. Ellers fordriver jeg tiden med lesing.leser nå Drageløperen, kan anbefales.
Min kjære pusser gulv idag, synd jeg ikke kan hjelpe til!!du får kose deg med lille Chalis og god bedring .
forsatt god påske:)
Klem Tiril

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

kjempelekre stoff du har skaffet deg!
Blir vel noe fint du skal lage nå. Skulle ha tatt en tur med vovsen min jeg også, men det er jo ISkaldt ute!
Fortsatt god påske!
:O)

Moderncountry sa...

Koselige bilder Chatrine!

Håper dere får en kjempehyggelig påske!

Klem fra Aina

Lilla Blanka sa...

Hej!
Hoppas du får en skön påskhelg!
Vad söt lilla Chablis är och vad fina tyger du visar..!
Kramar
Mia

Marie sa...

Vakre stoff og nydeleg "vindaugepynt"!

Framleis god påske :)
Kos deg med boka!

Mamma Millan sa...

Helljs!!! tack för fina ord,,hoppas du pigganat till nu efter all influensa!!!

älskar läsa böcker har en hel hög på G..men aldrig tid ju..sitter nog vid datan föör mööö!!!

tack för goa ord hos nig!!!!

__♥♥_♥♥
_♥♥___♥♥
_♥♥___♥♥_________♥♥♥♥
_♥♥___♥♥_______♥♥___♥♥♥♥
_♥♥__♥♥_______♥___♥♥___♥♥
__♥♥__♥______♥__♥♥__♥♥♥__♥♥
___♥♥__♥____♥__♥♥_____♥♥__♥
____♥♥_♥♥__♥♥_♥♥________♥♥
____♥♥___♥♥__♥♥
___♥___________♥
__♥_____________♥
_♥____♥_____♥____♥
_♥_______o_______♥
_♥_____=___=_____♥
___♥_____W_____♥
_____♥________♥
_______♥♥♥♥♥♥
~~~*GLAD PÅSK*~~~
Önskar Millan!!!!

Kram♥

Margareta sa...

Så vackra tyger i såna milda färger jag älskar. Mjukt och pastelligt.Älskar tyger och garner. Men tyvärr handarbetar jag inte nuförtiden. har högvis med tyger och kartongvis med garner......