mandag, januar 07, 2008

Let`s begin:)

Om bare dager skal jeg starte på innredningen av mitt soverom! JIPPI! Det er rommet som min datter hadde da hun bodde hjemme, og ellers står tomt nå. Rommet er på nesten 30kvm, og har aldri vært innredet, så dette skal bli gøy! I skrivende stund "bor" jeg i kleskottet/event. gjesterommet? (6kvm).
I disse dager "scanner" jeg nettet for ideer, har jo en hviss formening om hvordan jeg vil ha det da...:) I dag har jeg lånte bilder (hentet fra Internet), og hadde ikke hatt noe imot å hatt rommet på det øverste bildet:) Men jeg ville nok ha byttet ut det sorte med mykere soffer som bildet under!

Lille "Dronning Chablis" ville kansje hatt denne flotte hundesengen... Ehhh....nei.... hun ville heller hatt denne rampen til å klatre opp i sengen min;)
Nå blir det nok en del "arbeidsbilder" fra rommet i ukene framover. Spennende!:)
Igjen har vi begynt på en ny uke, tiden flyr avgårde. Jeg venter i spenning på våren og skal plantet mine første blomster ute i hagen(selv om det nå er et "halvt" år til...)...
I am now finally starting on decorating my bed-room. The next few weeks there will be pictrues from the process. Todays pictures are borrowed from the internet, and it`s what my taste of bedroom looks like. By the way, Nice bed for my dog? Even though she would rather sleep in my bed...
Ønsker dere alle en flott uke!
vi "sees"
-chatrine

40 kommentarer:

elin1976 sa...

Dette blir spennende Chatrine. Elsker å følge med på slike prosjekter. Jeg får alltid så mange godt ideer selv.
Men en rampe til hundesengen?!? Her hadde nok Dina hund blitt litt usikker. Hun har en tendens til å spise opp hunde kurvene sine og de flotte hundeputene som vi kjøper til henne. Hun leker lenge med dem og så.......ANGRIP!!!
Hun liker seg best under fothvileren på tv stolene selv om hun får dem i hodet hver gang vi skal reise oss. he he

Landliv sa...

Oj! Det klør nok i fingerene etter å starte med rommet!!!

Vi håper selvsagt på bilder og oppdatering! ;-)

Hobbygåsa sa...

Bare en ting å si om det soverommet - lekkert! Gleder meg til å følge med hos deg. På den tiden jeg har "kjent" deg nå, vet jeg iallefall at dette er du god til så ditt soverom kommer til å bli minst like lekkert. Vår hund ville nok også valgt rampen gitt - kan ikke skjønne at det er så stas å prøve å få ligge i vår seng. Kose deg med dette og husk å blogge masse bilder!

Lilla Blanka sa...

Hej och TACK för besöket i min blogg!
Vad fin blogg du har...Lycka till med sovrummet!
Kram
Mia

mimiala sa...

Glede mæ skikkeli til å se kossn det blir. Skal vel bli deilig med et ordentlig soverom ja, noe lite det dåkker har no :P
Æ e no begynt å male vårres soverom også. Men e litt i tvil om den LILLA! malinga til veggan...
Skal legge ut før bilda i bloggen.
Må du være flink å legge ut bilda under prosessen, e så arti å følge med :)

Klæm tel alle dåkker i byen :)

daisy sa...

Heisann, og godt nyttår! :)

Her har det ikke vært mye tid til å oppdatere bloggen i det siste, men det kommer vel etterhvert..! :)

Håper du hadde en fin og avslappende juleferie!
Så spennende det blir å pusse opp soverommet! Gleder meg til bilder av prosessen!

Ha en fin dag!

Anne-Berit sa...

Nå blir det spennende tider framover,det er så gøy å se hvordan det blir når folk pusser opp.Får kanskje enda mer dårlig samvittighet over alt som skulle vært gjort her hjemme*sukk*.Lykke til med oppussingen din,klem fra meg:-)

Anonym sa...

Ja no e æi spent.Har jo hatt æren av å sove i rommet du ska innrede, så jeg vet jo at det er et romslig rom, og høyt under taket.Blir jo artig å følge med fremover.Den rampen var ikke dum! he he! Tone.

Under en vind sa...

Så spännande det ska bli att få se detta klart!!! Klart att hunden ska ha en egen säng! Kram!

Lily of the valley sa...

Jag gillar din smak, ska med spänning följa ditt projekt.
Kul att se när det är klart.
En sån vacker säng för lilla Chablis. Den hade passat henne perfekt :)
kram Lily

Marita sa...

Det skal bli spennende å følge med på :o)

Ann-Catrin / finthemma sa...

Oj vad spännande att få se... 30 kvm..inte illa!!
Underbar säng...till lilla chablis..och den lär ju få plats oxå!
Kram A-C

janne - kathrine sa...

Oj, oj - så heldig du er som skal få boltre deg i et såååå stort soverom. Gleder meg til å se hvordan du får det :-)
PS.: tar du "før-bilder" også da kanskje...?

Har lagt inn noen flere "før-etter-bilder" i bloggen min i dag :-)

The Paris Apartment sa...

You're a girl after my own heart! What a sexy and seductive room!!

organic-lizzi sa...

Får ikke inn bildene jeg nå,så får bare kommentert planene..
Skikkelig spennende å ha blanke ark:-)Lykke til..
Kos kveld & klem fra Randi

Anonym sa...

hehe så bra:P chaablis ville elska trapp opp i senga:P men bare en ting.. du skal ikke klage over å måtte bo på et kott i 2 år.. jeg bodde i et år på vaskerommet i ramfjorden. så noen år i den lille boden med rundkjøringa.. ¨å tilslutt fikk jeg et halvferdig rom med litt plass for meg selv..så ja.. du har ikke akkuratt vondt av d:P men grattis når rommet blir ferdig. det blir bra.. måte bare klage litt jeg åsså:P -ine-

Tiril sa...

Skal bli spennende å følge med på oppussingen. Kjekt å få ideer. Ser ut som du kan dette...

Poppins sa...

Det ska bli kul och spännande att följa ditt projekt! Och rampen för Chablis var ju gulligt... :)
kram

Cathrine sa...

Vakkert rom du viser,skal bli spennende å følge med fremover. Regner med at hunden ville likt den hunderampen best. Tror min hund hadde trodd hun hadde kommet til himmelen da,hi hi.(hun ligger om natten på vaskerommet,ikke akkurat nå slott). ha en fin kveld1
Klem

EVA AGNES sa...

Hej Cathrine!
Blev glatt överraskad när jag kom hit och fick se din nya header och ett foto på dig.
Kul!!
Så roligt att få börja inreda sovrummet. Ser med spänning fram emot hur det kommer att bli. Den första bilden är ju flott men jag skulle också tagit lite mjukare färger.
Kramar Eva Agnes

organic-lizzi sa...

Du hadde helt rett!Nå kom det bilder:-)
Stilig!Nesten litt for stilig for meg som er litt rufsete..
Chablis må vel få en stige eller hva?
Fortsatt kos kveld & klem Randi

chatrine sa...

Heisann Ine! Jeg lover du skal få et knall-fint gjesterom når du er hjemme:)
Og til alle dere andre: Skal komme med masse bilder underveis!! For dette gleder jeg meg til!!
-chatrine

helen sa...

Å ja det er spennende, gleder meg til å se det nye soverommet ditt, og arbeidet mens det pågår også. Jeg gleder meg også til vi skal lage vårt soverom, nå sover vi på "kammerset". Fortsatt mange rom som ikke er ferdige i det gamle huset vi bor i, men barna har fått sine rom ferdige heldigvis. Imens jeg venter på å komme videre på oppussingsprosjekter liker jeg å drømme og planlegge hvordan det ferdige resultatet skal bli.
Lykke til med soverommet ditt!

Tiril sa...

Takk for koselig kommentar Chatrine,vet nok ikke helt hva jeg har gitt meg utpå når jeg ser hvor flinke dere er.Har ikke planer om nettbutikk .
Har sett igjenom bloggen din ,gleder meg somsagt og følge deg videre.
Utrolige ting du strikker.Søt hund,har bikkje jeg med ,en cocker spaniel...veldig søt.

Tiril sa...

Takk for koselig kommentar Chatrine,vet nok ikke helt hva jeg har gitt meg utpå når jeg ser hvor flinke dere er.Har ikke planer om nettbutikk .
Har sett igjenom bloggen din ,gleder meg somsagt og følge deg videre.
Utrolige ting du strikker.Søt hund,har bikkje jeg med ,en cocker spaniel...veldig søt.

Lena sa...

Spennende! Har også et soverom jeg kribler litt etter å ordne på, men det blir nok ikke anda..bildene var jo lekre da! Sånn skulle man hatt det:) Ha en fin dag! Klem

MiaMaria sa...

Så himla spännande och så kul!
Även för oss i bloggvärlden....

Hoppas allt är bra med dig!
Miamaria

Marte sa...

Å så spennende!! Jeg gleder meg til å se hvordan det blir!!

Det er desverre noen som har litt problemer med å få opp linker og kommentarbokser på siden min, jeg aner ikke hvorfor...

Men takk for at du fikk det til tilslutt;)

Jeg kommer tilbake for å følge prosjektet ditt:)

Hilsen Marte

Hobbyhuset-Merete sa...

ååå..så spennande!! og 30 kvm og då :o) Blir kjekt å sjå bilder undervegs og resultatet når du er ferdig!! Ha ein god dag :o)

Ida sa...

Lykke til med oppussingen og inspirasjonen. :)
Med ditt blikk og din smak, så vet jeg at det blir fiiiint! :)

Fortsatt god uke til deg.
Klem fra Ida.

Emmeline sa...

Så spennende prosjekter du skal i gang med, dette blir knallgøy å følge med på. Likte veldig godt det første bildet...men hos meg ender jeg som regel med rosemønster av enn eller annen merkelig grunn???
En hund som heter Chablis bør absolutt ha både fantastisk hundeseng og rampe;)

Living White sa...

Heisann, artig å komme over en interiørblogg her i Tromsø. Det er jaggu ikke ofte:)
Skjerfene dine var jo bare super flotte da. Heldig er du som er så flink med hendene. Chablis, for en skjønn hund og for et flott navn:)

Nygammalt sa...

Vad kul att få inreda ett nytt sovrum. Är så svårt att välja när det finns så mycket fint! =)
kram.

Ost, kjeks og rødvin sa...

Halloys og godt nyttår!
Så spennende å innrede rommet fra bunn av. Jeg følger selvfølgelig med........
Disse SOLO (online) skjerfene dine er flotte! jeg strikket et til meg selv for 2 år siden, og har fått så mye skryt for det. I en annen garn-butikk måtte jeg vise dem hvordan det gjøres (slik du gjør her i bloggen)
Men , jeg gjorde en liten vri. Nemlig å snu fargene annenhver gang, så det ble litt livligere. mitt er i sort og lilla. Kjmpemykt og dekorativt. i just love it!

Du er jo kjempesnill som gir bort dine da!! Husk å ha et til deg selv også!

Mita`s hjørne sa...

Nydelige bilder, og den hundesengen var jo bare helt skjønn da, og skinner opp i senga - det blir nok voffsen glad for...he,he... tror jeg nok vår hadde likt også...
Så spennende å pusse opp et helt soverom til seg selv da... følger med her vet du...
Ha en koselig dag...

Home sweet home. sa...

wow..sommerom på 30 kw må nå berre ver drømmen da!!! He lyst å heve take på huse å ha soverom å bad berre til mej å min kjære, de ha vor nåke de!!:) Men de e nå berre en drøm som aldri kjem til å gå opp! Men pusse opp soverommet skal me, kjøpt tapet men kor tid de blir gjort veit ikkje ej, ikkje so lett når enn he en 8 mnd gammal baby på rommet heller..
GLER mej til å sjå kor de blir!!
Kos dej! Klem...

GAWO sa...

Lykke til med oppussing. Skal bli spennende å se resultatet!!

Stämningsfullt sa...

Åh så roligt att få inreda ett nytt rum! det kommer säkert att bli jättefint!
Kram.

Miss.T sa...

Heisann.
Det skal bli kjekt å se hvordan soverommet ditt blir.. kan bare tippe at det blir knall lekkert slik som alt annet du lager og gjør blir : )
Masse lykke til : )

kreaLIV sa...

Hyggelig blogg, titter gjerne innom igjen, ha en fin kveld