onsdag, januar 16, 2008

Hvite Ranukler


Hvite Ranukler er noen av de vakreste blomstene jeg vet, og i går fikk jeg tak i en stor bukett!
De øverste bildene er uten blitz, og ser du litt lyst har det jo blitt ute Endelig!
Under er tatt med blitz, og så fine å hvite er de:)


Tapetet kom... til slutt. Har ikke fått det på veggen enda, men måtte jo holde det opp på veggen for å se. Å det ble en perfekt match mot de malte veggene, så dette skal bli gøy!
Bitteliten smakebit på syingen min. Tilda skoen har blitt en smule andeledes, liten og Glamorøs til det nye "Glamorøse" rommet;) En del andre ting er også under sying... Hatter kansje, hvet hvet...


Når katten er borte....
....danser IKKE lille "musen" Chablis på bordet. Nei hun sitter pent ved døren å venter på matmor (les:meg) Slik som i går da jeg var i bursdag hos ei god venninne. Far i huset hadde tatt bilde av henne, så se bare bort ifra rotet på bordet, den uferdige gangen i bakgrunnen og de manglende listene...
Apropos bursdag, I dag er det Min bursdag!:) Joho (enda et år eldre sa de, uffda;)
Så i dag blir det kake som jeg mest sannsynlig må kjøpe hehe, siden jeg ikke har tid (les: liker ikke bake kake...hmmm..) Men mye godt er å kjøpt vet jeg;)
Ha en fin-fin dag alle sammen!
-chatrine
Liten oppdatering:
Med "festivitas" i dag, så får jeg ikke tid til å stikke innom dere, men Tusen takk for alle deres varme og koselige kommentarer!:)
I morgen kommer jeg sterkt tilbake til bloggverden! Gleder meg!
-Tusen takk til deg Janne-Kathrine for "you make my day" Award!


44 kommentarer:

Søster sa...

Gratulerer så masse med dagen kjære søster:)

De blomstene er jammen fine, godt du har sånn en god kar som steller litt for deg og kommer hjem med blomster:) Det fortjener du sannelig.

Håpe du får en fin dag!

PS Du vet jeg liker å bake kaker,så jeg ordner gjerne suksessterte til helgens bursdagsslabberas:) Eller verdens beste eller hva du må begjære;) Må bare låne litt utstyr av deg,mangler vell form og å få knust mandlene;)

chatrine sa...

Marit: Du er så skjønn atte!! Tusen takk!!!! Gleder meg til hjemmebakt;)
-chatrine

organic-lizzi sa...

For en sko!!Tilda skal på ball:-))
Supert at tapeten stemte da..
Riktig kos bursdag til deg & ja..det er mange "kjøpe"kaker som er gode.
Kjempeklem fra Randi

Ida sa...

Først og fremst.
GRATULERER MED DAGEN!!! :)))
Kos deg med kake.

Hvite Ranukler er vakkert ja! Nydelig.

Den skoen er stilig!

Kos deg med resten av oppussingen av rommet. Det er gøy når man virkelig ser hvor fint det blir. Dag for dag. Da får man mer og mer inspirasjon også.
Siden har du ett flott hus også da. :)

Fin fin bursdag til deg.
Klem.

Ellie sa...

Gratulerer med dagen! Klart du fortjener ranunkler da! De er noe av det vakreste jeg vet. Gleder meg veldig til å se det soverommet ditt ferdig!

Pernilla sa...

Gratulerer med dagen.. Självklart skulle du få en fin bukett ranunklar, det är du väl värd.

tack för den snälla kommentaren i min blogg..

Ha en underbar dag.. Kram Pernilla

Karoline sa...

gratulerer hjertligst med dagen din, håper du får en herlig dag!!!!
nydelig tapet og sko:)
og ranukler- en stor favoritt her også. Synes det ser ut som du har det kjempefint!!!!
vi blogges:)
klem fra Karoline

mimiala sa...

GRATULERER ME DAGEN!
Tage sende åsså masse våte bursdags sussa tel ho tante Chatrine. Name a cake, and I will make :P Kan jo avtale med marit ka vi skal diske opp me.
psst, ligg no en liten ting å vente på ny eier, den sett no på med oss ut på lørdag ;)

Så utruli stili den støveln blei, råsøt. Du blir nok nødt å lage en hatt og ja :)

Stor bursdagsklem:)

Lillian sa...

GRATULERER MED DAGEN!!
Godt å se at Chablis fungerer som bodyguarden din... Søt er hun hvertfall!
Spørs om hun kommer til å mistrives når hun skal på sexferie sørafor i februar. Blir lang tid uten mamma det! :)

Torill sa...

Gratulerer med dagen!!!
Det oppussingsprosjektet ditt er jeg sikker på blir knall-stilig:) Gleder meg til å se mer etterhvert, tapeten såg iallefall rålekker ut!

Home sweet home. sa...

Gratulere so mykje me dagen:)
Ej he bursdag om 4 daga:)
Dinna skoen va lekker, å tapeten!!!
Søte voff me he du:)
Ha en fine dag:)
klem..

Lena sa...

Gratulerer så masse med dagen:)
Nydelige blomster også!!
Soverommet ditt må jo bare bli lekkert....
Ha en flott dag!
Klemmer fra meg

Anna Lisa sa...

Heisann!! Eg har ikkje glemt å sende deg pakken men den er ikkje heilt klar ennå... Eg er litt treg pga eg er ikkje i form for tida og har liten anledning til å gå ut å shoppe. Men pakken kjem og eg skal finne noko fint til deg. Ville bare sei ifra. ha en strålande dag!! Klem

Annettenett sa...

Hurra for deg, håper du koser deg:)
Din glamorøse vri på Tilda-skoen ble kjempelekker!

Merethe sa...

Hipp hurra for deg...
Ja eg kan godt skjønne at du ikke har tid å lage kake. Ta heller flotte bilder for våre øyner.

Tildaskoen var bare stillig..

Kos deg videre i dag..

Klæm fra Merethe

Marie sa...

GRATULERER MED DAGEN KJÆRE VENN :))

Skjønne ranukler mot ein blå januarhimmel, vakkert! Tapet og tildasko blir kjempelekkert saman.

Chablis er så skjønn der ho sit og ventar på mor!

Ønskjer deg ein fin kveld og ei koseleg fødselsdagsfeiring! Ser du har ei søster som vil bake kake, så kjekt da.

Eg har forresten svara på mailen eg fekk av deg :)

Anonym sa...

Gratulere med dagen !

Aid sa...

Gratulerer med dagen! Nydelige blomster du har fått i hus :o)

Anonym sa...

Gratulerer så masse me 25 års dagen mai løve! :) det kommer te å bi så fint på romme dett atte...å skoan du syr e bærre så fin!! takk førr at æ får vær den stolte eier av en som pynta opp i mi leilihet!! :) Blomster e fint ja...æ fikk å nån fine kvite igår. verskeli lækker va dæm! :) Håpa du får en fortsatt fin fin dag me masse pakka,kaffe å kake! :) klæm klæm...:)

Lene sa...

GRATULERER SÅÅÅÅÅÅ MASSE MED DAGEN, Chatrine!!!! Kose deg masse med kaker, kos og skjønne Chablis. Du - hun er jo het unik. Vår lille Molly ser kjapt sitt snitt til å gjøre ugang, så snart vi er ute av syne ;)

Og så utrolig lekre stoffer og farger du har valgt. Gleder meg sykt til resultatet :) Den forfjongete Thildastøveletten er jo bare helmax!! Vil ha - vil ha!!!

Og hvite ranunkler er det nydeligste jeg og vet. Har bare ikke fått tak i i det siste. Så noen forleden, men med et gulgrønt skjær... Jeg sto over - den som venter på noe godt... Til helgen, kanskje :)

Kos deg masse på 29 (!!!) årsdagen din - jeg sender stor bursdagsklem!!

liven sa...

Gratulerer så mye med dagen!! Har også feiret bursdag i dag. Min arbeidsplass var 30 år i dag!!!
Kjenner jeg har spist altfor mye kake!! Skjønne ranukler:) Har stående jeg også. Kjøpte på fredag og de står så fint ennå. Ha en fin kveld og kos deg på dagen sin:o)

janne - kathrine sa...

Gratulerer så mye med dagen!!!
Bursdagshilsen og klem fra meg :-)

AnneH sa...

Graulerer så mye med dagen! Du har så mange flotte bilder i bloggen din. Tror jeg må ut og se etter ranukler. Tildaskoen ble kjempeflott.

daisy sa...

Hurra for deg!! Gratulerer med dagen, kjære deg! Håper du har en fin dag, med familie og venner og gode kjøpekaker! :)

Lekker tapet, det blir nok nydelig! Og den skoen du har sydd var bare SÅ flott! Morsomt med Tilda-ting i litt utradisjonelle farger. Ordentlig fint, ble det!

M&Co sa...

Gratulerer masse med bursdagen! Alltid gøy med bursdag :-) Nydelige ranukler! Jeg elsker de jeg og! Fant noen kjempesøte hvite i potte på rema til 25 kr i går (Min favoritt blomsterbutikk. Så billig i forhold til de orntlige :-))Fantastisk tapet! Kommer til å bli sånn lekkert "hotellrom" det der! Gleder meg så til resultatet!

Hobbygåsa sa...

Gratulerer så masse med dagen! Stor gebursdagsklem fra meg! Så nydelige blomster og tapet også. Og lille Chablis da, slik er det her når far i huset går ut... Ha en kjempekoselig kveld!

elin1976 sa...

GRATULERER SÅ MASSE MED DAGEN. HIPP HIPP HURRA. Det er meg en sann fornøyelse å lese bloggen din og ha fått lov å bli "Kjent" med deg.
Masse klemmer fra Elin:O)

Anki sa...

Gretulerer med vel overstått, kjære deg! Håper du hadde en fin dag, og at kaken var god :-) Gleder meg til å se soverommet ditt ferdig, har fulgt med med spenning over lengre tid her! Ha en fin torsdag!!

klem fra meg!

Ann-Catrin / finthemma sa...

Oh grattis!!!
Vilka fantastiska ranunklar.. jag kan verkligen hålla med om att de är bland de vackraste blommor som finns!!
Vad fint det blir i sovrummet... jag tittar in med spänning varje gång!!
Kramar A-C

RedRobin sa...

Heyyy - gratulerer med dagen!!!!! Lekre, hvite ranunkler du har fått deg må jeg si...

Gleder meg til å se tapetet på veggen!!!! :o)

Hobbyhuset-Merete sa...

Gratulerer sååå mykje med overstått bursdag :o) Herlege ranuklar du har kjøpt deg..må vera nokon av dei flottaste blomane, ja ;o)Spennande å følgje med på kva du lagar til det nye rommet ditt!! skoen vår rett og slett såstilig :o) Ha ein fin torsdag!

Cathrine sa...

Gratulerer så mye med gårdsdagen,håper du hadd en kjempefin dag.Tapeten du skal ha på rommet,var knall.. flink er du å sy også. Skal vel snart sett igang med litt sying her å en vakker dag,må bare få roet ned litt :-). Ha en super duper dag...
Klem

Lene sa...

Såååå grei du er!!! :) Men fy søren jeg brukte penger her forleden, da jeg bl.a kjøpte skjørtet. Tror ikke jeg
kan snike noe mer inn her nå. Husboden sier bare: Å, jasså - så den har du også hatt i maaaaange år...?" Hehehe. Han er jo søren meg så observant og, vet du. Jeg jobbet med interiørtekstil og gardiner for noen år siden. Bl.a sydde vi gardiner på bestilling, og det hendte damene sa at det var viktig at vi ikke sa noe til mannen om det var han som tok telefonen når vi ringte og gav beskjed om ferdige gardiner. De pleide bare å snike gardinene på plass, og mannen merket intet. Hihi ;) Utrolig ;)

Ha en finfin kveld, Chatrine :)

Hemma på Landet sa...

Så fint allting. Ha det gott. :-) Kram Stina

Mita`s hjørne sa...

Flotte bilder du viser... og ranukleneer jo bare utrlig vakre...
Soveromsoppussingen ser spennende ut, skoen var kjempefin... blir spennende å se rommet ferdig...

Ha en koselig kveld...

Lilla Blanka sa...

Tack för den snälla kommentaren i min blogg..! och jag säger som de andra GRATTIS...och blommorna är såå fina, jag gillar också dem jättemycket...
Kram
Mia

Anne-Berit sa...

Hei Chatrine,og gratulere med gårdagen.Flotte blomster du har kjøpt deg,det er ikke mange blomster som er vakrere enn ranunkler,det er sikkert.Gleder meg til du er ferdig med tapetseringen,regner med vi får se resultatet.Tapeten er nydelig,så det blir sikkert knall.Ha ei super helg:o)

Berit sa...

Gratulerer med dagen, kjære deg!!
Nydelige blomster, de er så skjøre og lekre, som roser.

Det blir stilig på soverommet, og når du får ferdig all pynten du skal lage. Det skoen var flott.

Så søtt når Chablis sitter og venter på deg. Hadde også en pomeranien før Laika, og hun var bare min , rasende på mannene min var hun, og holdt den sjauen når han kom hjem. Stoppet ikke å gjø før han hadde satt seg ned!!
Og han var så fornærmet at hun aldri ville være venn med han!

Heldig du som har søster din i nærheten, og som vil komme med kake, hadde tatt meg en tur hadde du vært nærmere.

Kos deg masse og jeg gir deg en "you make my day" award,
fordi det er så inspirerende å komme inn til deg, du skriver så flott og viser oss SÅ MYE FINT!

Tiril sa...

Vel overstått bursdag Catrine ,regner med du hadde en happy day. Det var en skjønn bukett ranunkler ,er enig med deg at det er herlige blomster,hvite er det jeg kjøper mest uansett blomster.
Reiser på messe neste uke ,alltid spennende å se vårens nyheter.

Berit sa...

Hei igjen Chatrine, Det var
"YOU`RE AN AMAZING BLOGGER", jeg ville gi deg, de andre var visst brukte opp denne gangen. Klem.

Nygammalt sa...

Grattis grattis!
Underbara blommor!

Vilken tapet du har skaffat, urläcker och skon till är ju bara såååå fin =) Jättehäftig.
Trevlig helg!
Kram.

Anniche sa...

Buhu!! Jeg kommer jammen forsent til å gratulrere deg med dagen jeg , men MASSE veloverstått:)
Håper det ble en flott dag .

WOOOOOOUUUUUW, det kommer til å bli et nydelig rom!! Elsker stilen , lovely!
Gleder meg virkelig til å se .
Tilda støvelen din var ufattelig nydelig .

God helg , klem

MiaMaria sa...

Man får gratulera på födelsedagen!
Hoppas du får en sådan underbar dag!

Vacker känga du tillverkat.

Och ranukler är SÅ himla fina....

HA´nu den bästa dagen!
Miamaria

Emmeline sa...

Gratulerer med overstått Chatrine:) Jeg ble så betatt av lille Chablis... Stakkars liten så lojal og snill hun er som venter på deg på denne måten! Søte lillemor:) Den glamorøse støvelen er bare utrolig imponerende!! Knallstilig, gleder meg til å se fortsettelsen på dette rommet, det virker å bli stiligere og stiligere for hvert minutt som går:) Må jo bare få ønske deg en riktig GOD HELG, det har vært travelt hos meg i det siste så nå håper jeg på roligere dager det skal bli deilig!