tirsdag, oktober 30, 2007

Vesker

I dag har jeg lyst å vise noen av mine vesker. De er strikket og tovet etterpå. Alt strikket på frihånd, og post-it lappen er borte;) Men de er veldig enkle å strikke, kun noen firkantede lapper, som er sydd sammen. Jeg har blandet tykt ullgarn, med litt "pynte-garn"
Litt forskjellige farge-varianter.
Den her søte lille, er en heklet pompadur (også uten mønster). Har brukt bomullsgarn, og "pynte-garn" Rosen er et hår-strikk(!) fra H&M. Strikket er fjernet og rosen sydd på til pynt.


Så har den en matchende liten pung til småpenger:)
Jeg har fått en utfordring av Hobbygåsa Og her kommer den:)

YOUR ROCK STAR NAME: (first pet & current car) = Pusi Toyota
YOUR GANGSTA NAME: (fav. ice cream flavor, favorite cookie) = Strawberry Chocolate
YOUR "FLY GIRL" NAME: (first initial of first name, first three letters of last name) = Chal
YOUR DETECTIVE NAME: (favorite color, favorite animal) = Blue Dog
YOUR SOAP OPERA NAME: (middle name, city where you were born) = No Alta
YOUR STAR WASH NAME: (the first 3 letters of your last name, first 2 letters of your first) = Halch
SUPERHERO NAME: (2nd favorite color, favorite drink, put "The" first) = The White Gin &Tonic
STRIPPER NAME: (the name of your favorite perfume/cologne, favorite candy) = Chloe Chocolate
WITNESS PROTECTION NAME: (mother's & father's middle names) = Gunn
Jeg ser det er mange som har fått den, så jeg sender den videre til de som ønsker å ta Utfordringen!:)
Some of my knitted hand-bags in various different colors. They are all made without pattern. Then I have been challenged by Hobbygåsa.
Ha en super dag!
-chatrine


fredag, oktober 26, 2007

Marokkansk Inspirert...

Oppdatering:
Så var jeg kommet et godt stykke på jakken til min gode venninne:) Mønstret kommer til på en gul post-it lapp ettersom jeg strikker. Da jeg jo kun har et bilde, og mål på damen som skal ha jakken. For å få det hele til å passe sammen strikker jeg bolen og armene samtidig. Det hele ser jo litt kjedelig ut for øyeblikket, men jeg tror den blir knall-tøff!
Den samme gode venninnen min tenker å fornye sin leilighet til litt mere Marokkansk inspirert stil. Fra siste utgaven av Interiør Magasinet kommer disse bildene:) Å for en nydelig leilighet!! Må si meg enig med min venninne at denne stilen er Knall Tøff!! Lykter, gardiner, puter, ALT kunne jeg gjerne hatt selv også:)

Å bare se dette flotte jente-rommet! Må jo være alle små-prinsesses drøm!


Slike lamper hengende i taket var en go idé syns jeg. Kansje jeg må snappe opp denne ideen og henge slike på et eller annet rom i huset mitt.
Så var det fredag igjen...
Og før jeg ønsker dere en god helg, vil jeg nok en gang si TUSEN, TUSEN takk for alle koselige kommentarer dere gir meg! Det er så utrulig koselig!
Go helg alle sammen!
-chatrine


onsdag, oktober 24, 2007

Kremmerhus

Inspirert av Tildas kremmerhus i stoff, har jeg laget noen like men disse er i Papir:) Med mye rødt i må de nok gjemmes bort til nærmere jul...


Denne søte engelen skal også gjemmes bort til nærmere jul, tror jeg:) Se så søt hun er, hun har tilogmed små vinger på ryggen enda hun bare er 9cm på strømpelesten;)Ja, da ble det litt jul hos meg også...midt i oktober...
Nå er det jo pøsende regn her i nord, med storm! Så da er det koselig å sitte inne å drive med litt små-puslerier:)
Ønsker alle sammen en Koselig kveld!
-chatrine

søndag, oktober 21, 2007

Bokhylle

Nå har jeg endelig fått opp den nye bok-hyllen min:) Den henger nå på kjøkkenet. Har ønsket meg denne lenge, og nå Endelig, Endelig!! Så ser du et lite utvalg av blader og bøker jeg leser. Det er vel ingen hemmelighet at det meste inneholder interiører og håndarbeide:)Øverst på hyllen troner en av mine Kongekroner:)

Så må jeg jo bare ha med mitt lille sjarmtroll! Hennes nye leketøy er en swiffer duster(!) Skal si det blir rent når hun herjer rundt i huset med den;)

Og når hun da er helt utmattet av all "rengjøringen" ligger hun på ryggen(!) på sofa og sover.... Er hun ikke bare helt skjønn?:)


Så er det søndagskveld, og jeg strikker på jakken til min venninne:) Er snart kommet halvveis på bolen:) Pinner nr 8, så det går fort!
Ha en super uke alle sammen!
-chatrine

fredag, oktober 19, 2007

Strikking å sånt...

Dette bilde kom min gode venninne med til meg her om dagen. Hun ønsker seg denne genseren. Vi dro i garn-butikken...kjøpte mange nøster grått garn. Superwash, for det må jo IKKE klø... Så uten mønster, skal jeg strikke noe som ligner på denne til henne:) Resultatet får komme litt senere, for dette kan jo ta litt tid...
Så har jeg kjøpt meg denne:) Nei, det er ikke en vissen blomst... Den er høyst levende og trenger mye vann. Jeg syns den var flott:) Er det noen som vet hva det er? (det sto nemlig ikke noe lapp på den..)

Siste bilde er en bukett med Pyntekål, som jeg var så heldig å få av min mammas venninne som pleier å besøke meg når hun er på "by-tur". Disse hadde jeg heller ikke sett før, men de er jo veldig vakre og pynter fint opp i vinduskarmen:)
Med det vil jeg ønske alle sammen en flott helg:)
Her kan dere jo bare gjette at det blir masse strikking i helgen;)
-chatrine


torsdag, oktober 18, 2007

Velkommen!


Velkommen til min (bitte) Lille nettbutikk:)
Den finner du HER
Kansje finner du noe du liker, ellers er du jo hjertelig velkommen til å titte litt!
-chatrine

mandag, oktober 15, 2007

Halloween...

Etter å ha bodd mine unge, ungdomsår i USA Har tradisjonen med Halloween også kommet hit. Så her i huset blandt Gresskar og Skumle Unger kommer også dette gjenget fram hvert år:)"Gjenget" sydde jeg da mine unger var mindre. Og de henger på rekke og rad mellom gresskar og strå:) en gang i året...

Så da er det jo bare å vente......på selve dagen.....
Så har vi jo fått en ny uke allerede (helgene går litt i forteste laget syns jeg da..)
Ha en kjempeflott uke alle sammen!
-chatrinesøndag, oktober 14, 2007

Søndagskos:)

Jeg er ikke den som lager mat eller baker særlig ofte... Men ett unntak er jo når jeg har lyst på Sjokoladefondant. Mmmm det er det beste som finnes!! Så til kaffen i dag anbefaler jeg dere denne:) 250 gr smør smeltes i en kasserolle, tilsett:
250 gr sukker
300 gr mørk kokesjokolade
170 gr hvetemel
8 egg, rør i ett egg om gangen

Hell i små Fondant former, stek i 10min på 200gr.

Servers varm, med Vaniljeis

Bon Apetit!Jeg fikk masse fin respons på mitt forige innlegg. Kronene falt i smak og ga ny inspirasjon til mange av dere. Det er veldig hyggelig!:) Noen ønsker seg slike kroner også, så om ikke lenge legger jeg noen av de ut for salg i min blogg:)

Da er det bare å kose seg med Fondant, og nyte Søndagen. Håper det smaker!:)

-chatrine

fredag, oktober 12, 2007

"PerleHumør"

Jeg er i Perlehumør nå om dagen:) Jeg har sett så mange fine Kongekroner hos dere i bloggene, og har hatt lyst på en lenge. Har selvfølgelig ikke funnet noen, alle steder er de "utsolgt" Så da ble løsningen stål, glass, og..... "gjør det selv". Her viser jeg litt fra arbeidene, og litt fra de ferdige resultatene.

Her en variant med glassperler uten farge:Og her en søt litt mindre en med en anelse blått i:


Hjerter som kansje blir hengt på jule-treet i år:
Så nå har også jeg startet med litt jul.....Å det er ikke likt meg:) Jeg pleier å vente helt til det siste, og da er det jo nesten for sent... Men jule-hjertene mine kan jo brukes året rundt da.
Da setter jeg meg ned med Perlene mine igjen,
Og Ønsker dere en Fin Start På Helgen:)
-Chatrineonsdag, oktober 10, 2007

"You make me Smile"

Jeg har fått en "You Make Me Smile" Award av Ida
TUSEN, TUSEN TAKK Ida!! Nå ble jeg veldig Glad:)

Da jeg for ikke så veldig lenge siden oppdaget blogg-verden, ble jeg helt betatt av alle fine bloggene! Å med min store interesse for interiører og håndarbeide var jeg jo ikke sen om å lage en selv:)
Jeg har selv fått masse inspirasjon fra alle dere bloggere!:) Så håper jeg at jeg også kan gi inspirasjon og ideer til dere:)
Alle koselige kommentarer som jeg får fra dere varmer hjertet mitt, skal dere vite!
I got a: "You make me smile" award from Ida:) I am so happy to have gotten it :):) And to all of you BLOGGERS out there: YOU MAKE ME SMILE:)

Da vil jeg sende deg et Stort Smil Ida,
Og et Stort Smil til dere alle som leser bloggen min:)
-Chatrine