torsdag, juli 19, 2007

Ferie

Ned-tellingen er over... Nå er det FERIE Endelig! !
Litt om bloggen min, Siden jeg er "NY" blogger er jeg jo litt spent på om den er ok. Så Tusen takk til alle dere som legger igjen en KOMMENTAR! Det blir jeg veldig glad og takknemlig for! Tusen takk til alle dere som titter innom! Det er veldig koselig! Håper dere liker dere på besøk hos meg :)

Nå er det ferie, kofferter er pakket, ungene er med:) 3 hele uker på kritt hvite strender, er det som gjelder nå. Om jeg finner nett, skal jeg legge inn litt nytt, men vet ikke hvordan det er med nett der nede i Spania. Har jo ikke vært, akkurat der før. Om ikke, kommer jeg tilbake etter ferien.

Så til da ønsker jeg alle sammen en fortsatt GOD SOMMER!

KLEM:)

Liten oppdatering.. 1 Aug

Vi er fortsatt i Spania, her koser vi oss stort. Halve ferien er allerede forbi, kommer med bilder naar jeg er hjemme igjen. Ikke lett aa faa lagt inn noe herfra. Men ferie er det:) Mye sol, masse god mat, og mye bading.. ( og litt shopping..)

KLEM:)

onsdag, juli 18, 2007

Tante til en gutt


For litt siden ble jeg tante til en gutt. Da var det bare å ta strikke pinnene fram. Til han syns jeg det passet godt med ett sett med krone på, siden han er en "liten" konge:) På bildet under har han fått på seg settet, litt stort enda..
Nydelig er han!

tirsdag, juli 17, 2007

Det Blå rommet

Da var vi ferdige med det "Blå" rommet:) Så nå kan vi med god samvittighet dra på ferie til helgen:) :)
Farger på veggene er alltid vanskelig, blir liksom aldri som man hadde tenkt, men denne gangen syns jeg vi lyktes. Fargen er lys, men likevell rolig. Og med hvite møbler virker det "rent". Sengen mangler forstatt... Og ikke minst "rotet". Det kommer sikkert fort når gutten tar rommet i bruk, tenker jeg...
Vårt lille sjarmtroll er jo alltid med "der det skjer", så hun har vært med hele tiden. Hun kan være litt i veien av og til, men det er jo bare koselig;)
Stor bamsen sitter på øverste hylle å bare venter på at eiern skal komme hjem.
Ha en fin dag:)

søndag, juli 15, 2007

Sommernatt

Her i nord, hvor jeg bor har vi hatt strålende sommer i flere uker nå. Det er ikke akkurat en selvfølge hos oss. Så tiden nytes utendørs for det meste. Bildet er tatt fra stuvinduet mitt, og midnatt-solen er vakker.

lørdag, juli 14, 2007

For King...

Prosjekt for denne helgen er det "blå" rommet. Denne gang er det gutten som skal få sitt rom ferdig. Med nybygd hus kommer rommene på plass litt etter litt. Så nå er malingsbøttene, lister og annet utstyr kommet fram. Han har valgt blått rom, så det blir spennende å se hvordan det blir. Møblene er hvite å er kjøpt på Ikea, og jeg kan nesten ikke vente med å få de montert opp:)

Utsikten fra rommet er fantastisk, her er det sol hele dagen. Om den er framme da..


I taket har han fått en rekke med "helikopter" lys. Det er en god stund siden de ble kjøpt inn, og de er fra Bohus. Så om noen dager skal alt være på plass, bortsett fra sengen som er bestilt og kommer ikke før om noen uker.. Så jeg tenker gutten blir fornøyd, når han kommer hjem fra ferie å ser det nye rommet sitt:)

Go helg :)

torsdag, juli 12, 2007

PleddPledd for de sommerkveldene som ikke er av de varmeste. Fant ikke noe mønster jeg likte, så dette har jeg designet selv. Mange "prøve-lapper" ble strikket før jeg fant ut hvilke jeg likte best, og hvem som passet best sammen.. Det ferdige resultatet ble jeg veldig fornøyd med, og det er flittig i bruk:)
Planket for cold summer nights. The patters I made myself, and the knitting. I think it looks good, and I am happy with it:)

lørdag, juli 07, 2007

Glass


Nå fant jeg ut at det var på tide å ta en liten vask på glass-samlingen min, siden solen er framme hele tiden å skinner på dem. Glassene begynte jeg å samle på for mange år siden. Noen er arv fra familie, noen kjøpt i bruktbutikker, og noen har jeg fått i gave. Felles for alle er at de er gamle, men fortsatt vakre:)
This is my collection of glas. I started collecting many years ago. They are bought i various second hand stores, some I have gotten as gifts. They are all very beautiful I think:)

torsdag, juli 05, 2007

Dikt i masker
Disse strikke-plaggene har jeg strikket etter mønster fra boken "DIKT I MASKER" av Solveig Hisdal. Om man strikker eller ei, kan boken anbefales på det varmeste! Skjerfet har jeg fått i gave av min mamma. Det er Tyrihans kjøpt på Husfliden.
All these knitted sweathers and jackets I have knitted from a book called " Dikt i masker" ( Phoems in knitting) The skarf I have gotten as a gift from my mother.