mandag, desember 03, 2007

Litt mere strikkerier:)

Til min brors lille gutt har jeg også strikket dette babysettet. Selvfølgelig har han også vokst fra dette... Men jeg regner med at de snart får barn igjen, som kan arve settet. Gutten er jo tross alt blitt 9 mnd;)En noe "uklar" bamse i den ene lommen, og en litt "klarere" rev i den andre:)
Å til slutt en liten lue.
Da jeg strikket disse settene hadde jeg jo ikke kamera, men når jeg var på besøk her om dagen fikk jeg endelig tatt noen bilder:)

En ny uke har begynt, og jeg har ENDELIG begynt med julegavene. Joho!! Å det var vel ikke en dag for tidlig, ettersom de fleste skal sendes med posten...

Tusen takk for alle fine kommentarer! Dere er så søte!:)
(og jeg leser de om og om igjen!)
I have knitted this baby-set for my brothers little boy:)
Ha en flott uke alle sammen!
-chatrine20 kommentarer:

Nygammalt sa...

Chatrine, du är sååå duktig på att sticka! Din bror kommer att bli så glad! =)

Fina julsaker du visar också. Hoppas din första adventshelg var bra, jag har haft det så mysigt.
kram.

Anonym sa...

Så fint sett du har strikket! :) ja,kanskje får din bror flere barn snart.. men hva med å få en "etterpåklatt" selv?? :)
Nå som både din bror og din søster har flyttet nordover,og snille venninner i sleng, står jo barnevaktene på rekke og rad!:) :)

Nei,du får ha en strikkende fin adventstid! :)

chatrine sa...

Haha...Inger flere unger her nei! Det er jo sååå koselig å få levere ungene tilbake til sine foreldre, atte;)
-chatrine

Guldkant På Livet sa...

Åh va du är duktig på att sticka, en sån fin och gullig liten dress! Mari.

organic-lizzi sa...

Åhhh!!Du á meg sååååå nydelig:-)))
Ha en superdeilig kveld..
klem Randi

Emmeline sa...

Puuuh--jeg har sett på reklamen at gavene som skal med posten kan vente helt til 16 desember??? Så jeg føler at jeg har GOOOOD tid, hehehe... Regner med at det er fort gjort bare jeg finner ut HVA jeg skal kjøpe til svigermor og svigerfar. Alltid like vanskelig. I fjor kjøpte jeg croocs og det var akkurat som å gi et par månesko til hver--de hadde aldri sett noe lignende, men nå har jo alle croocs og det er liksom blitt helt vanlig!!
Tilbake til den lekre dressen. DU er og blir SUPERFLINK til å kreere gøyale og tøffe klær. Den reven var jo bare helt knall--kjempegøy dress må jeg si!!! Håper du får en fin kveld og at du har god kontroll på gavekjøpene:)

GAWO sa...

Så mye fint du lager :-)

Koselig koselig sa...

Det var et kjempefint strikkasett! Håper dere får en liten gutt til i familien som kan bruke dette ja :)
Koooooselig!!!!!

Berit sa...

Du er bare så dyktig med strikkepinnene!!!
Synd det var for lite når du hadde gjort så masse arbeid forgjeves.
Får håpe på at det kommer flere til som kan få bruke settet.
Ha en fin kveld.

Anki sa...

Når jeg sitter og ser på alt det vakre du kreerer med pinnene, er det nesten så jeg blir flau over mine strikkeproskejter! Oh dear!!!! Uansett, en hel masse herlige bilder du viser frem, og jeg koser meg HVER gang jeg er innom deg! Ha en fin tirsdag, klem fra meg!!!

Marie sa...

Nydeleg strikka sett!

Ha ei finfin veke :)

chatrine sa...

Heisann alle sammen!
Gutten har brukt settet masse!:) Det er bare jeg som er så treg å fotografere:)
-chatrine

Ida sa...

Endelig. Her er jeg med noen ord til deg (natterstid ;).
Settet er flott.
Tenker foreldrene blir glade for det. Og den lille krabaten blir varm. :)
Nattaklem fra meg.

Mita`s hjørne sa...

Kjempefin dress, så klart de må jo få en arvtaker til denne - 9mnd, begynner jo på skolen snart da...

Ha en koselig dag...

RedRobin sa...

Haha, det var en utrolig artig dress til en liten pjokk!! Synes vel nesten at jeg kan se for meg en liten kropp inni der, med rev og bamse i hver sin lomme :o)
Ja, her får du bare gamble på at det kommer flere arvinger!!

Ønsker deg en flott uke!!

Hobbyhuset-Merete sa...

Såå herleg strikkadress du har laga til tantebarnet ditt!! Eg likar såp godt perlestrikk for det gir så fin struktur i plagget ein strikkar. Artig med figurane i lommene :o) Ha ein fin tirsdag ;o)

min sin lille tue sa...

Hei:)
Kjempesøtt sett du har laget. Morsomt med bamsen og reven:)
Da er det bare å håpe at det dukker opp flere små.
Ha en fin adventstid.

Torill sa...

For en søt liten dress til en liten pode! Flink du er til å syrikke!!

Aid sa...

Hei igjen! Så flotte baby klær du har strikket, likte spesielt godt den hvite jakka med de brune detaljene! Artig å få se hvordan andre bloggere pynter nå som det går mot jul. Julekulene i headingen din er jo bare nydelige!
Ha en fortsatt fin uke :o)

chatrine sa...

Tusen takk Aid, jeg har nettopp fått til å legge bilde i "passe størrelse" i headingen:) Endelig!:)
-chatrine