lørdag, desember 29, 2007

En siste titt på julen:)


Snart er julen for dette året over. Hos meg stresser vi ikke med å pakke den bort enda.
Husker dere sofaen min? Som hadde hull... Nå har den fått deilige brune saueskinn i setene:) De fant jeg på Interiørland til 298kr stykket!
Romjuls-strikk
Litt håndarbeide har det blitt. Et skjerf strikket i Online Solo. Artig garn:) Det er strikket uten mønster. Om du vil prøve, send meg gjerne en mail. Så skal jeg forklare (så godt jeg kan...hehe..)Det passet fint til min nye Noa Noa kåpe syns jeg:) (Dont`t mind Chablis, she is sneaking in the picture on the left side;)


Amaryllisene mine står enda flott og blomstrer, slik de har gjort hele julen. Og Champagne-glassene skal øyeblikkelig fylles, for å ønske det nye året velkommen!
De er Ritzenhoff Champus glass, de "foreløpige" 2 siste i samlingen fikk jeg av mine barn i julegave:)
Ønsker en fin nyttårs-aften, og
GODT NYTT ÅR!
Så sees vi snart igjen på nyåret:)
Last look at Christmas for this year. I got to do a littlebit knitting also, a nice scarf. I thought it looked good with my coat:)
Now my champagne-glasses are waiting to be used;) Soon!
I wish you all a Happy New Year!
See you soon:)
-chatrine


47 kommentarer:

Lena sa...

Hei!! Du har det jo såå fint!! Likte den nye kåpen din forresten, den var lekker:) Håper du får en fin nyttårsaften! Godt nyttår til deg!

Mita`s hjørne sa...

Ble jo riktig så flott i soffaen din nå, så foresten noen i grått på IKEA, men jammen var det finere med brune...
Her er nyttårsaften under planlegging kalkun med tilbehør...
Så jo ut som et artig garn du hadde... og en nydelig farge også...

Ha en koselig lørdag...

Hobbygåsa sa...

Så nydelig skjerf! Ser ut som en tålmodighetsprøve, var det fryktelig mye jobb? Ha en hyggelig sjampanjekveld og kos deg med et nytt år! Klem fra meg!

Koselig koselig sa...

Kjempefint skjerf, utrolig stilig!!! Jeg var innom Noa NOa i går, sikler på en sort kjole jeg nå... vi får se, vi får se :)
Koselig å se julebildene dine, nå er det snart slutt. For mitt vedkommende 1. nyttårsdag .. bai bai *ler* Jeg har nemlig turnusfri på onsdag, og da har jeg tenkt å gå tur og trene, og skal være ferdig med husrensk etter jul da. Hurra... nå synes jeg det begynner å bli rotete (med alt som står fremme)... *ler*

God helg :)

Marita bk sa...

Det er nydelig hos deg -hold på julen :o)
Ønsker deg et Godt nytt år!

Anna Lisa sa...

Vil ønske deg godt nytt år!! Håper du har det bra og koser deg. Fint det var på stua di. Klem

MiaMaria sa...

Så vackert att njuta av.

önskar dig ett Gott Nytt År!
Miamaria

Mia sa...

God Jul i stua! Eller nå er visst julen på vei ut hos deg...? Vel, slik er det her også, koselig med julen på forhånd, men du verden så fort jeg blir ferdig med den også... Nydelige bilder fra hjemmet ditt ihvertfall, og de brune saueskinnene var jo bare supre i sofaen din (billige var de også, synes jeg). Så da gjenstår det bare for meg å ønske Godt Nytt År, og takke for det gamle!

Tidsmästarinnan sa...

Ett riktigt gott nytt år till dig med!
Vad fin bild på din soffa, vi har också en mörk och nu blev jag så inspirerad att lägga vita och ljusa kuddar i... och vilken härlig sjal!
Mycket fint som du visar.
Vinterkram från
S.

Anne-Berit sa...

Hei,og takk for varme ord,det går bare godt nå,har fått bilde fra oppdretter med alle hundene ute på tur.Mannen min puster bedre på natta,og Titti tar det med fatning at hun er alene hund i huset.Så flott det ble med de skinnene i sofaen din,stilig.Og det skjerfet du strikket var kjempelekkert.Ønsker deg og dine en trivelig helg,klem fra meg:o)

Landliv sa...

Saueskinn er jo helt perfekt denne årstiden! Passet kjempefint og lunt og godt.
Vil gjerne få ønske deg et riktig godt nytt år!

Marie sa...

Koseleg innlegg med fine bilete!

Godt nytt år til deg og dine :)

Huset i Hagen sa...

Nå har jeg tittet i HELE bloggen din og brir så imponert over alt det fine du lager. Ikke minst alt det lekre du har strikket!!! Du er jo en reser med strikkepinnene. Jeg liker veldig godt smaken din. :0) Kjempefin blogg! Godt nyttår til deg! :0)

Mor Grethe sa...

Hallo Chatrine.
Nå har jeg kost meg med de siste innleggene dine. Elsker Noa Noa, og kåpen din var kjempefin. Chablis er en nydelig hund, lik Tarzan på hundeskolen. Jeg og ungene forelsket oss i den. Skal vi ha hund en gang... så blir det en pomeranian.... det er sikkert. Håper du får et godt år i 2008.

Hobbyhuset-Merete sa...

Fantastisk flott sjal du har strikka!! og koselege bilder frå julehuset ditt :o) Ønsker deg eit godt og kreativt nytt år!!

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Er bare innom en liten tur jeg, for å ønske deg et GODT NYTT ÅR...

Ann-Catrin / finthemma sa...

Underbar sjal..ja den kommer verkligen att passa fint till din kappa!!!
Så vackra bilder som vanligt!!
Jag vill önska dig och de dina ett GOTT NYTT ÅR
kram A-C

Nygammalt sa...

Vad mysigt du har det och vad snygg din halsduk är! En sån vill jag ha! =)

Gott Nytt År!
Kram.

Poppins sa...

Så bra att du hittade en lösning till soffan - till ett bra pris!
Här åker inte julen ut så fort heller. Inte förrän efter trettonhelgen i alla fall.
Önskar dig ett gott nytt år och god champagne ur dina vackra glas.
kramar!

Cathrine sa...

Heisann chatrine! Kjempefint skjerf du har strikket.Er det bare rettstrikking,og hvor mange masker? Glassene du har var kjempenydelig. Ønsker deg og dine en riktig fin feiring i morgen. Godt Nytt År. Klem Cathrine

Leah sa...

Nå fikk jeg lyst på brune saueskinn, de så kjempefine ut, og til en ålreit pris også. Skjerfet ditt ble kjempestilig, artig med noe som ikke er så vanlig. Ønsker deg og dine alt godt for det nye året, klem :-)

Emmeline sa...

Jeg var innom her før i kveld, med det resultatet at jeg måtte gå rett i skapet for å sjekke om jeg fremdeles hadde mine Ritzenhoff glass som vi omtrent aldri har brukt, og det hadde vi. De blir kanskje brukt i morgen?? Takk for tipset!¨
Sjalet du har laget var skikkelig flott og avansert. Tror ikke jeg skal begi meg ut på noe sånt, men det var flotte fargekombinasjoner. Juletreet var også av det lekre slaget skjønner at du koser deg med romjul for å si det sånn!
Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år, og takker for det gamle!

Lily of the valley sa...

Så flott scarf du stickat, passar jättebra till din kappa.
Underbar vit amaryllis, de är så fina.
Skål! Gott Nytt År
kram Lily

organic-lizzi sa...

Kjempefint med saueskinnet i sofaen..
Åhh!Det skjerfet var jo kjempelekkert til den fine,nye kåpen..
Riktig Godt Nytt År ønskes deg:-)
Stor klem Randi

Lillian sa...

Jøss.... kan du ha skinn liggende i stua med Chablis i nærheten?? Hos oss ville de skinnene bli bløte nokså fort... hehe...
Godt nytt år! Håper Chablis slipper å bli paranoid i kveld...Her smeller det allerede rundt husene, men ingen av de firbeinte orker å bry seg om det.... heldigvis! :)

Ida sa...

Ønsker deg en fin nyttårsaften. Med champagne i de fine glassene.
Godt nytt år Chatrine. :)
Klem fra Ida.

M&Co sa...

Godt nytt år :-)!! Takk for koselig blogg hilsen! Jeg sparer litt på julen jeg og! Er jo julegal så om ikke blir det for lenge å vente til neste år ;-) For et fantastisk fint sjerf!!! Likte jeg utrolig godt!

HildeS. sa...

Så fint det vart med saueskinn i sofan din, og så mykt og godt da:)
Skjerfet du strikka var kjempetøft, og passa så godt til den flotte kåpa di:)
Vil ønske deg og dine ei fin nyttårsafta, og alt godt i 2008.
Klem til deg:)

Berit sa...

Det var tøft med saueskinn i sofaen, og godt og varmt.
Det strikket var knallbra, en farge som jeg liker, og kunne tenkt å prøvd å lage lignende...
Vil ønske deg en fin nyttårshelg, kos deg med noe i glasset.
De beste ønsker for deg og dine i det nye året!
Klem fra Berit.

janne - kathrine sa...

Jeg ønsker deg en flott nyttårsfeiring og et godt nytt år :-)

Aid sa...

Det skjerfet som du holder på med ser flott ut! Godt nytt år!

Ine sa...

fin sia... godt nyttår til dæ åsså mamma:P

bagateller sa...

Ble riktig lekkert med sau i soffan;-) og så er de så herlig myke og deilige. Har en stk sau selv, men det er en mer rufset dyr sak. Skal ha noen sånne små myke etter hvert, tenker jentene kommer til å beslaglegge dem. Nydelig skjerf, litt barokk på en måte, utrolig bra ide, du er så utrolig dyktig. Alle gode ønsker til deg og dine i det nye året. Klem:-)

Living White sa...

Tusen takk for lykkeønskninger:) Nå ligger han og sover på sofaen, lader opp til i kveld. Hærlig syn:)

Godt nytt år
Klem

elin1976 sa...

Det er så hyggelig med nye bloggere og en av dem som kom til dette året var jo deg. Synes det er kjempestas å titte innom bloggen din. Den er inspirerende og hyggelig å lese. Ønsker deg og familien et godt nytt år og så blogges vi masse i 2008.
Masse gode klemmer fra Elin:O)

sabrina sa...

Happy New year Chatrine,
to you, your family and Chablis of course!
Your scarf looks so beautiful and well done, I'd like the colours and pattern tooo: it's unusual! Yu'll enjoy it during next windy days...isnt it?
I'm knitting something like that.. but I'm starting now....I'll post today the photo...
Have a great day, Sabrina from Italy

Nygammalt sa...

God fortsättning Chatrine!
Hoppas att du hade en trevlig kväll igår!
Kram.

AnKa sa...

Knallfin kåpe, den var rålekker.
Ønsker deg også et flott nytt år.
Klem fra meg

Krabat sa...

Godt nytt år! Det ser virkelig ut som du har kost deg med romjulsstrikkingen. Det ble så fint til den nydelige kåpen. Nydelig Amaryllis. Min røde er dessverre avblomstret... men jeg legger ikke bort julen ennå jeg heller. Her får den i hvert fall stå til over helgen. Vi skrives i det nye året! Klem

Marie sa...

Tusen takk for kommentaren på bloggen min! Kjempekjekt å bli kjent med deg! Alltid koseleg å stikke innom her hos deg!

Så snakkast me :)

KLEM

Thalia`s-sjelerom sa...

Hei på årets første dag... MASSE GODE ØNSKER FOR 2008 TIL DEG! Så moro det så ut med det strikketøyet:) Koselig julestemning her inne, jeg synes julen har gått alt for fort i år. Tror jeg må ta vare på den litt lenger enn vanlig;)
Klem!

älskar sött sa...

Va vackert du har det!! =) Scarfen är underbar!! Vilket häftigt garn...köper man det så eller har du stickat remsan först?? God fortsättning på dig/ Många kramar Malin

Donna D sa...

hei hei

Kjempesmart med de lammeskinnene i sofaen, jeg har ikke hull i min brune skinnsofa (ennå:), men det var jo kjempelekkert. Kjekt å fornye litt. Nydelige liftgardiner du har i stuen din også.

Ønsker deg et kjekt nytt år!

Lene sa...

Hei, Cathrine.
Ååå, som jeg likte lammeskinnene dine, og ikke minst prisen på dem :)

Så fint at det er fler som bevarer jule litt lengre. Jeg kvier kommer spesielt til å savne lyskransene i vinduskarmene. Tror jeg må finne en erstatning av et eller annet slag.

Jeg ønsker deg og dine ett riktig godt nytt år, og gleder meg til mange koselige bloggstunder i 2008 :)

Nyttårsklem fra Lene

The Paris Apartment sa...

Happy New Year Darling!
Thanks for a beautiful year of your blog across the world. I love your Christmas tree and that FABULOUS scarf!!!
love c

min sin lille tue sa...

Hei og godt nyttår til deg:)
Stilig det skjerfet ditt. Jeg har sett et sånt på den lokale garnbutikken her, morsomt:) Passet jo fint til kåpa di.

kate sa...

Your Christmas tree was beautiful - I imagine your children had a wonderful time.

This is another lovely scarf - you are a very talented woman!!