søndag, oktober 14, 2007

Søndagskos:)

Jeg er ikke den som lager mat eller baker særlig ofte... Men ett unntak er jo når jeg har lyst på Sjokoladefondant. Mmmm det er det beste som finnes!! Så til kaffen i dag anbefaler jeg dere denne:) 250 gr smør smeltes i en kasserolle, tilsett:
250 gr sukker
300 gr mørk kokesjokolade
170 gr hvetemel
8 egg, rør i ett egg om gangen

Hell i små Fondant former, stek i 10min på 200gr.

Servers varm, med Vaniljeis

Bon Apetit!Jeg fikk masse fin respons på mitt forige innlegg. Kronene falt i smak og ga ny inspirasjon til mange av dere. Det er veldig hyggelig!:) Noen ønsker seg slike kroner også, så om ikke lenge legger jeg noen av de ut for salg i min blogg:)

Da er det bare å kose seg med Fondant, og nyte Søndagen. Håper det smaker!:)

-chatrine

10 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Nydelig hjerte, og den Fontanten så bare rågod ut! Ha en god søndagskveld!

Hobbygåsa sa...

Vel Fontant - jeg vet ikke hva det er selv, men Fondanten ser ihvertfall god ut!

mimmi sa...

Åhh NAM...

Det så så godt ut det atte..
Hadde jeg bare hatt kokesjokolade i hus, men den forsvinner uansett hvor jeg gjemmer den.
Tuusen takk for hilsen på seiden min. Den er jo helt ny så dette var kjempe gøy!
Du lager utrolig mye fint :)

Lily of the valley sa...

Det ser gott ut.
Det måste jag testa nån gång.
Tack för receptet.
Så gulligt hjärta du gjort. :)
Ha en fortsatt skön söndag
kram Lily

Poppins sa...

Oj, så läckert! Låter som det är något jag måste laga...
Hjärtat med blåa stenar blev jättefin.
kramar

Hobbyhuset-Merete sa...

Mmmmm..desserten ser såå god ut!! og takk for oppskrift :o) søtt hjerte du har pynta med perler! Ha ei fin veke..

Mita sa...

Å hærlighet så godt dette så ut, is og sjokoladekake mmmm...
Dette MÅ prøves en gang ja...
Hjertet du har laget var superflott...

Ha en koselig kveld...

Ellie sa...

Dette så kjempegodt ut!

Merethe sa...

Å det såg så godt ut. Oppskriften skal bli lagret, og utprøvd en gang senere.

Ja eg ser du er i Halloweenstemning, bare hyggelig det. Skal si figurer du har laget var kjempeflotte, imponert. Ja du er kreativ med det ene og det andre. Flott perlearbeid har du også gjort. Mmmmm, ja ikke mere å si.

Ha en fin kveld videre!!! Klæm

jeg heter Jane-mette sa...

fikk vann i munnen nå:-)