søndag, september 16, 2007

Opp Fra Skatte-Kisten

Jeg har tatt julen kraftig på forskudd:) Jeg har fått meg nytt salong-bord. Jeg skal vise dere det nye salongbordet siden, men nå først har jeg tømt det gamle! Det er nemlig et kiste-bord. Å her ser du jeg fant mye greier...Her er heklet gardiner, og duker. Ettersom det har ligget en god stund, er det jo ganske skrukkete... Hekle-greiene på de 2 øverste bildene har jeg gjort selv:)Her er en strikket duk, den er kjøpt! Strikke duker har jeg aldri prøvd meg på selv.Her er et arvet sengeteppe med monogram, er det ikke vakkert? Jeg har også sydd mange lapper... Noen av di ser dere på de 3 bildene over. De mangler en omgang med strykejernet de også...
Her er det gamle bordet, godt brukt og veldig slitt. Etter mange år med dette har jeg gått lei det, veldig lei... -Og gleder meg til å ta i bruk mitt nye:)
I have taken Christams early this year, and gotten me a new coffe-table. I will show you that later, but first I empty the old one. As You can see I found many things. All the handcrafted things you see on the pictures I did myself, except for the one with monogram and the one in picture with the pearls. After laying there such a long time it`s become very wrinkled... Last picture is my old coffi-table witch I have had for many years and I am just really tired of it... I am now looking forward to start using my new one:)
I hope you had a nice weekend, and wish you a nice new week!

Da er det bare noen timer igjen av denne helgen, håper dere har hatt det en flott helg! Så håper jeg dere får en fantastisk ny uke!

-Chatrine21 kommentarer:

EVA AGNES sa...

Chatrine, jag är helt förstummad över vilka vackra saker och ting du har virkat och sytt själv.
Åh, säger jag bara. Så vackert!
Tänk att ha allt det undanstoppat i en kista.
Ska du stryka och lägga fram dukarna och täckena?
Kan du inte ta bilder när det är klart, i så fall?
Kramar Eva Agnes

Mita`s hjørne sa...

Dette var jo rene skattekisten det... Utrolig masse flotte ting du hadde i den...
Flotte ting du har heklet og sydd... har ikke prøvd meg på å strikke duker... men de er jo flotte da...

Ha en koselig kveld...

Krabat sa...

Synes særlig det sengeteppet med monogram var rålekkert og skjønt. Hvor skal du ha det flotte bordet nå da? Det var fint, men forandring fryder!

Marita BK sa...

Så mange vakre ting du har gjemt bort! De må frem i dagen, vises frem, bruk dem til noe! Kistebordet er jo lekkert ja, men spennende med nytt. *følger med*

Timotei sa...

Du verden så mye fint du hadde i kistebordet! Flotte hekla duker og lappeduker også ser jeg! Dette må du jo ta fram og bruke. Flotte ting!

Hobbyhuset-Merete sa...

Nydelege dukar og ting og tang du har gøymt på oppi kistebordet ditt!! flink å hekle/strikke er du og :o) syns kistebordet ditt er nydeleg..du må ikkje kvitte deg med det sjølv om du nå har kjøpt deg nytt bord!!

Anniche sa...

Nydelige skatter!
Og såååå flink du er til å sy da :)
Bordet synes jeg bare var utrolig vakkert , men det er jo alltid herlig med noe nytt.

Håper du har hatt en god helg!
Klem

Ida sa...

Syntes det gamle bordet var fint jeg. ;)
Men mange flotte duker og skatter ja.
Gleder meg til å se det nye.
God uke tilbake til deg! :)
Klem.

chatrine sa...

Tusen takk for koselige kommentarer:)

Jeg skal love å ta dette i bruk nå;) Etterhvert som det kommer på plass skal jeg legge det ut i bloggen:)

Å til dere som lurer på hva jeg skal gjøre med bordet: Jeg skal skrubbe og vaske det, sette på knotten som er borte... Så tror jeg det kommer til å bli på soverommet mitt. Jeg har stort rom med plass til seng, og sofa og andre møbler. Så vi får se:)

Hemma på Landet sa...

Vad mycket fint. Vill ha allt...:-) Kramis

Elzste sa...

Vilka fina saker du hade i din kista. Monogrammet var ju såå vackert.
Ha en bra vecka.
Kram Elzie

Lily of the valley sa...

Oj, vilka skatter!
Det är roligt att ha.
kram Lily

Poppins sa...

En riktig skattkista!!! Och tänk att du själv gjort en del. Den där korsade spetsen såg verkligen komplicerad ut!
Tycker bordet såg charmigt ut. Du kastar väl inte ut det? Ska bli kul att se det nya.
kram

Cathy Louise sa...

Thank you so much for dropping by my blog... Yours is very nice as well..
Take care
Cathy

The Paris Apartment sa...

so pretty, in any language!!

moderncountry sa...

Oj!! Så utrolig mye flott du hadde i kista di! Så mange skatter som du hadde gjemt bort, de må du få frem i lyset vettu :) Må si jeg forelsket meg helt i sengeteppet med monogram, du er sååååå heldig som har fått det!!! Ja, sier meg enig med Mita, rene skattekisten :)Det kan du jo ikke la ligge nedi der, sleng det over sengekanten!! Hihi...ivrig her nå :)
Så hvordan er været i dag? Ja, det pøste jo ned i går, her også. Men i dag skinner sola og både jeg og typen har tatt oss fri. Det har vært så mye i det siste at vi tenkte vi skulle unne oss en fridag og bare gjøre det vi hadde lyst til. Har sovet kjempelenge og står nå på farten til å dra innom favorittbutikkene våre, samt brukthandelen. Det kan ikke bli bedre, hehe :) Ha en fin dag og takk for alle de fine kommentarene du leggee igjen, gjør meg så glad!!
Klemmer fra Aina (",)

Mikkeline sa...

Åhh, så mye nydelig du hadde gjemt i det kistebordet. Slike skatter synes jeg du burde ha fremme, -det er jo akkurat slike ting jeg drømmer om å finne på auksjoner.
Ha en fin uke!

Marie sa...

Dette var litt av ei skattkiste! Vakre ting du har oppi. Ta fram strykejernet og la dei fine tinga komma til heder og verdighet igjen. Gler meg til det nye bordet kjem på bloggen. Ha ei finfin veke :o)

"M" sa...

Vad mkt fint du visar på bloggen...
Kram "M" Hjärtan på tråd"

Helene sa...

Hei, Chatrine.
Har vært her inne og kost meg!Så fine bilder du tar:-)
Har falt pladask for badet ditt....Det var nydelig.


Ha en herlig høst-kveld.

:-) Helene

Birgitta sa...

Hej Chatrine, tittat och läst med stort intresse din underbara blogg! Hittade många favoritsaker du virkar; tofflorna är såå fina!! Sedan hittade jag en sak som du virkat, spetsen till duken till vänster på fotot, den finns oxå på ett eget foto.
Var hittar jag mönster till en sådan. Jag skulle vilja så gärna virka en likadan. Kramar från Åland